• Ritam Ulice
    50
    Mozda da nam Mudri kad dode izvodi penale :strong:
  • Nogo
    6k

Halilović 0:1

Penal za Loksu

Mudri 1:1

Poništen gol Lokse jer je lopta prešla crtu
  • Bosskovitz
    16.1k
    Meni nije jasno iščuđavanje brojkama Riječana pa ajde i Osječana na gostovanjima.rakurs

Djelomično se slažem, ali kritika Osječana je svakako opravdana. Armada je tu miljama ispred njih.

Ne znam u čemu je njihov problem, ali imaju vrhunske preduvjete za rast: klub im je nakon godina i godina krvave borbe za sami opstanak u prvoj ligi na oronulom socijalističkom stadionu postao gotovo pa redovan u top 4 kluba i sudionik u europskim kvalifikacijama, donekle ozbiljan takmac za kup i par puta u mrtvoj borbi za drugo mjesto s Hajdukom i Rijekom, jedne sezone čak i s nama za prvo; imaju najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe na kojem su ulaznice za navijačku tribinu bagatela (100€ je godišnja); realno proživljavaju zlatno doba svog kluba jer nikada nisu bili uspješniji nego u zadnjih 5-6 godina - a nema ih nigdje.
  • serbus
    4.8k
    a nema ih nigdje.
    1h
    Bosskovitz

Ima u Irskoj i Njemačkoj...
  • DrawTube
    6.5k
    Meni je to jadna isprika

Kako bi se uopće znalo koliko iseljenih Slavonaca i Osječana navija za NKOS , a koliko za hajDin?

Realno, rekao bih da je među iseljeništvom NKOS još manje zastupljen nego hajDin, od veličine kluba pa do toga da je Osijek prije desetljeće imao neznatno veće brojke od Istre. Sad su zbog stadiona 3. najgledaniji ali to je zbog stadiona

Također, po meni će Hrvati u iseljeništvu prije podržati Dinamo koji redovito igra i pobjeđuje u Euripi, pa čak i raspali Hajduk koji ima PR o najluđim navijačima. Ne vidim zašto bi netko tko nije bio tvrdi navijač NKOS navijao za njih
  • Toni90d
    1.4k
    https://dalmatinskiportal.hr/sport/predstavnici-komisije-sudaca-hns-a-odrzali-sastanak-s-hajdukovim-celnicima/232233

Predstavnici Komisije sudaca HNS-a održali sastanak s Hajdukovim čelnicima

Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bertrand Layec, danas je sa suradnicima, Edijem Šunjićem i Igorom Pristovnikom, ofradio sastanak u Hajduku, čime je zaokružen plan posjeta i razgovora s čelnim ljudima i trenerima svih klubova SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Sa strane 'bijelih' su bili nazočni predsjednik Ivan Bilić, sportski direktor Francois Vitali, te trener Gennaro Gattuso. 

Suci su u četvrtak imali novi radni sastanak u Sesvetama, gdje ih je Layec sa suradnicima pripremao za završnih 10 kola, pri čemu je naglasak posebno bio na dvije teme:

1. Poštovanju sudačkih odluka i imidža hrvatskog nogometa.

Komisija je zatražila od svih dionika da pokažu samokontrolu nad emocijama, na terenu i izvan njega, kao i u izjavama nakon utakmice, koje se često daju dok su treneri i igrači 'vrući' nakon utakmice. Komisija podsjeća da će, kao i od početka sezone, suci biti dostupni trenerima za razgovor 20 minuta nakon posljednjeg zvižduka, u sudačkoj svlačionici. Razgovor sa sucima neće biti dopušten na terenu.

2. Donošenje odluka na terenu

U proteklih sedam kola, koji su bili predmet analize na ovoj sudačkoj radionici, Komisija je primjetila prevelik broj pogrešnih odluka na terenu, koji su, srećom, u dobroj mjeri ispravljene uz video asistenciju. Od početka sezone, ubilježeno je 48 velikih pogrešaka, od čega ih je samo 35 ispravljeno nakon intervencije VAR-a. Tijekom sastanka, Komisija nogometnih sudaca naglasila je fizičke, ljudske i menadžerske kvalitete koje su potrebne za donošenje ispravnih odluka na terenu.

- Komisija nogometnih sudaca i svi suci potpuno su posvećeni posljednjem krugu prvenstva koje će zasigurno biti vrlo zanimljivo, neizvjesno i napeto. Svjesni smo da će sve situacije biti detaljno analizirane i ocjenjivane i suci moraju prihvatiti i podnijeti tu odgovornost. Komisija će nastaviti s redovnom i transparentnom komunikacijom i analizom ključnih odluka, kao i sa željom da blisko surađuje sa svim dionicima u nogometu - izjavio je predsjednik sudačke organizacije Bertrand Layec.
  • mali M
    7.2k
    Ma uopće mi nije jasno to podilaženje sudaca klubovima.. oni idu kod klubova na sastanke za što? Da su si sagradili autoritet na terenu nebi morali cviliti na sastancima da ih se poštuje.. katastrofa kakva nakupina mlakonja i kukavica. I opet će prešutiti hajdukove laktove, nabijanja u stative, psovanje cijelog rodoslovlja i samo ko curice zamoliti igrača da stane ako bi htio... Baš sam razočaran sa sucima u HR da su takve kukavice.. čovječe na tom sastanku kod Hajduka su trebali reč: samo da znate za ubuduće kad se već toliko žalite na nas, više nema popusta na kartone i omalovažavanja pa ćete vidjeti sa koliko ćete igrača završiti svaku tekmu... A ne oni idu se objašnjavati i zamoliti... Ujfu... Uopće mi je suludo da poslije tekme smiju treneri ići kod njih u svlačionicu! Po šta?!? Zbog čega?! Katastrofa... Da mi je tata hnl sudac molio bi ga svaki dan da me ne sramoti i nađe drugi posao...
  • DrawTube
    6.5k
    jbt ovaj Bilic ima glavu ko 2 Gattusa

Pa koliki je on
  • Droljo
    14k
    200ak na Poljudu,DrawTube

Oni kad brodom idu dole mi je vrh. Oblokavanje krene dan prije :rofl:
    I još ih oderu često. Ne mogu mi biti simpatičniji iako su nam (godinama već jedini ozbiljni) rival.
  • vjeko1701
    13.4k
    Rijeka nam je najozbiljniji konkurent, Hajduk nam je rival. Ovo nije omalovažavanje Rijeke, naprotiv. Ako se sa nekim iz trija Rijeka, Osijek i Hajduk trebamo boriti za titulu, uvijek biram Rijeku. Najzdravija i najsportskija borba na terenu i van njega.
  • Droljo
    14k
    Meni je ogroman plus što više mrze tovare nego nas. Bio sam na nekom sindikalnom druženju gdje ih je bilo hrpa iz rijeke. Nisu bili zadovoljni samnom baš ali našli smo zajedničkog neprijatelja pa smo nekak mogli cugat i pljugat skupa...
  • vjeko1701
    13.4k
    Ma meni je generalno indikativno koliko navijači drugi kluba (možda s izuzetkom Osijeka i Istre) preferiraju Dinamo ispred Hajduka iako smo mi ti koji dominiramo zadnjih 20ak godina. Često sam znao dobiti odgovor da kakvi god mi bili, da smo jednostavno podnošljiviji. xD
  • DrawTube
    6.5k
    iskreno, čuo sam i od nekih Istrinih navijača da im Hajduk sve više ide na racku, primarno zbog orgijanja na Drosini svaki out kad dođu

Za Osijek realno nema spasa, oni su izgrađeni na kompleksima od nas, ali oni su nebitni
  • Droljo
    14k
    kakvi god mi bilivjeko1701

Pa mi smo si najveći neprijatelji. Pola nas je za Mamića i monarhiju. A ova druga polovica se nemre dogovorit jel bi Ivanovića ili kangu nit tko će bit sd. Tko nas ne bi volio?
  • vjeko1701
    13.4k
    Izolirano ok, al to su interne stvari za koje boli k. navijače drugih klubova.

Moguće, al u mom iskustvu, generalni sentiment navijača Istre je baš dominantno naklonjeniji njima. Možda se to počelo mjenjati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.