• NORTE
    14.3k
    tvrdi da se nesto muljari kao u doba Mamiceve ere.

I to mu nije prvi put da pise takve stvari.
    Papastrumf

Pa pišem što mislim i zaključujem. Ne libim se napisati neko mišljenje o potezima kluba ni sad kad ga vodi DP, a još manje prije toga.

Nisam napisao da se muljari, nego da se radi poteze kao u doba mamića, a ovaj posao s Mudrim tako ispada prema cijeloj javnosti.

Otvoreno sam napisao da mi to izgleda kao štetna odluka po klub, a dobra za Lokomotivu, jer mi to tako izgleda. Isto sam napisao i prije koji mjesec.

Na kraju ispada da Lokomotiva potpisuje ugovore kao u NBA-u (Team Option), da ona ima mogućnost produljenja ugovora igraču.

Imali smo samo informaciju da mu ističe ugovor na ljeto i da tada postaje slobodan igrač.
    Umjesto određene manje odštete na zimu njega se potpisuje par tjedana nakon kraja prijelaznog roka i nakon što mu je Lokomotiva produžila ugovor.
  • Sajla
    7.7k
    Mislim da je bilo spomenuto na jednom podcastu jos ranijeCrni86

a i ovdje se o tome pisalo, samo kaj je jedan ili dva posta o tome ili izjava na podcastu kojeg malo tko pažljivo gleda. i sad nakon kaj se danima u medijima stvara takav narativ netko će zatražiti ispravak ili dati izjavu kojom demantira priču i to će biti proglašno kao laž i damage control. i mo'š se slikat. ponovi laž tisuću puta i...
  • Tradicija bunta
    7.4k
    Umjesto određene manje odštete na zimu njega se potpisuje par tjedana nakon kraja prijelaznog roka i nakon što mu je Lokomotiva produžila ugovoNORTE

Odsteta bi bila ista jer kako je napisano, Lokomotiva je imala opciju produljenja. Fakticki imaju ugovor s njim do 2026.
  • deda
    36k
    Slična je priča i o oibu. Mi već da ne kažem godinama promišljamo kako riješiti taj problem i sad kad se iziđe s prijedlogom dobijemo 100 teorija urote. Kad je trebalo davati konstruktivne prijedloge, a bilo je vremena u ovih 6 godina Zone nije se ni "A" moglo čuti nažalost.
  • Jurki
    16.3k
    Odsteta bi bila ista jer kako je napisano, Lokomotiva je imala opciju produljenja. Fakticki imaju ugovor s njim do 2026Tradicija bunta

Potpis. Time se klubovi zastite da im igrac ne ode za neki sitnis.
    Ista stvar bi bila da se s Mudrazijom islo u pregovore tokom zimskog prijelaznog roka.
    U prenesenom znacenju klub moze u bilo kojem trenutku aktivirati tu opciju.
  • vjeko1701
    13.2k
    Pošto si ovdje napravio profil prije 12 mjeseci, kako znaš kakav je netko bio prije toga?

Prestani glumiti odvjetnika drugima i plakati oko teme članstva.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Dobro mi je ovo, nisam rekao da se muljari nego da se radi kao u vrijeme Mamića.

Nije govno nego se pas posro.
  • Jurki
    16.3k
    Dinamo se nist ne pita vec Loksa sama odlucila da ce aktivirati tu opciju u ugovoru.
    I da je bilokoji klub u Europi htel angazirati Mudraziju isto bi bilo.
    Da se Dinamo nije javio u vezi Mudrazije.. opet bi aktivirali tu opciju.. samo ne sad, nego u lipnju.

Evo primjer znaci npr Baturina ima ugovor do lipnja 2025. i opciju produzetka ugovora na jos godinu dana.
    Javi se npr Dortmund koji moze dopeljati Baturinu za dzaba.. ti nebi aktiviral tu klauzulu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.