• Majki2111
    3.9k
    Meni je Rajko Magić dobar.
  • Filip85
    61
    Vejić u studiju je sramota za svaku televiziju osim HDTV.The Undertaker

Što je točno rekao ? Ne gledam svaki HNL studio nakon zadnje tekme, pa me zanima što sam propustio.
  • Filip85
    61
    .onda totalno polude kad se jave njihove igračke ili novinarske legende kao Buljan ili Reić i kažu kakva je situacija bila u Jugi.Jos-Optimus

Pa još je i Šuvar rekao da u najvećoj mjeri za Dinamo navijaju djeca "poraženih", a za Hajduk djeca "pobjednika".
  • Zg123
    1.4k
    Svi ti satro strucni komentatori su uzasni. Cak mi je i ona zenska na hrtu najzanimljiva, a Carevic je isto bio ok kad je radio, ovi ostalo srednja zalost
  • NB86
    16.2k

Ultra neobjektivan i širi tovarske price insinuacijama, kao u rukavicama ali prozirno totalno, josko jelicic uz sav svoj krkanluk je 100x bolji analiticar
  • vjeko1701
    13.3k
    Što je točno rekao ? Ne gledam svaki HNL studio nakon zadnje tekme, pa me zanima što sam propustio.Filip85

Ti si, jel, čisto slučajno propustio kaj je on sve rekao.
  • Filip85
    61
    Ti si, jel, čisto slučajno propustio kaj je on sve rekao.vjeko1701

Ne razumijem ovaj, pretpostavljam sarkastični, post ?! Imam i drugih obveza osim nogometa (Dinama), ako nemam vremena za HNL studio onda ga ne gledam, jer radim i nedjeljama.
  • vjeko1701
    13.3k
    Post je šala upravo na jednu od njegovih izjava. Da je igrač "jel, čisto slučajno dobio treći žuti pred utakmicu protiv Dinama" s kojom se tu svako malo sprda.
  • Filip85
    61
    Post je šala upravo na jednu od njegovih izjava. Da je igrač "jel, čisto slučajno dobio treći žuti pred utakmicu protiv Dinama" s kojom se tu svako malo sprda.vjeko1701

Ahaaa, moj bed onda :grin:
  • vjeko1701
    13.3k
    A ako te zanima, ovako iz glave.

Dinamo - Hajduk (parafraziram)
    Sudac je očito svaku odluku sudio u korist jednog kluba. Na kaj mu je Skomina vratio da nije vidio nikakvo privilegiranje nekog na terenu.

Dinamo - Lokomotiva
    Cijela analiza mu se svela na jasne insinuacije da su igrači Lokomotive puštali Dinamu.

Ovaj biser sa namjernim žutim je bio (barem mislim) vezan uz igrače Šibenika, Božića i Santinija. Al tu nisam 100% siguran.

Nakon Rijeka - Dinamo je Hajduk bio najviše oštećen jer Ademi nije dobio žuti s kojim bi morao preskočiti utakmicu.

Bilo je još toga, al ove su mi ostale u pamćenju.

S tim da ne toliko prije nego je zaposlen tamo je imao onu neku izjavu ili tekst di je pozivao igrače Hajduka da namjerno fauliraju Baturinu. Kako tako netko može dobiti poziciju stručnog komentatora na platformi koja bi trebala biti neutralna, ne znam.
  • Oluja
    5.1k
    Kako istom tom Vejicu ne padne na pamet da Livaja uz sve sto je radio nije mogao dobiti treci zuti nego eto bas slucajno protiv nas tako da ga odradi protiv Gorice i bude spreman za Rijeku.
  • Filip85
    61
    bolesno... :vomit:
  • vjeko1701
    13.3k
    Ako netko ima detaljniju listu njegovih "stručnih" izjava, lako se može napraviti jedna kompilacija za youtube pa da se istakne neutralnost redakcije maxsporta.
  • The Undertaker
    7.3k
    Internet ne zaboravlja. Prije ovog angažmana pisao je na Dalmatinskom portalu pa tko ima želudac, neka čita.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.