• Droljo
    13.7k
    Hajduk mi je virusFacke

Imamo mi antivirus... :strong:
  • fakin
    106
    ovi na jugu će ga satrati nakon ovog:

Prije svega, ja sam Hrvat, želim sve najbolje Hajduku, ali i kada sam sa Sevillom zabio golove Dinamu, nisam slavio. I ne bih nikad slavio gol niti protiv ijednog hrvatskog kluba. I kad su Bad Blue Boysi stigli u Sevillu sve sam ih lijepo pozdravio. To je meni iznad svega - rekao je Rakitić, a potom i zaključio:

- Ništa ne može naštetiti mom odnosu. Niti ću se naljutiti kada netko od vaših kolega napiše nešto, jer on na jedan način navija za Dinamo. I mi u hrvatskoj imamo nogometnu kulturu, svi volimo nogomet.
  • Pacho
    337
    Dobio je on par virusa od kuma vjerojatno. I direktno i preko señore.
  • Ritam Ulice
    26
    Nevjerojatno za tipa koji je ostvario onakvu karijeru da nije u stanju stati iza onoga sto je rekao. Kakav ograniceni jadnicak..
  • Paggini
    41.7k
    Ali majku ti dragu, aj da se lika razapelo na stup i da se nemilo troše pera naših vrlih novinara da mu se zabode još jedan čavao u to napaćeno tijelo, pa bih rekao - ajde, jbg, skužio je da je sjebao kad ga toliko mrcvare.

Doslovno cijela jebena drama zbog članka od Ledinskog gdje je napisao da je izjava "opasna" i da bi se trebao ispričati za nepoštivanje lige u kojoj igra.

Pa jebemti sve, na stranu i njegovi principi i ljigavost, al jel si tolika jebena pička da te jedan članak izlomi potpuno hahahaha
  • Petar86
    1.1k
    Mozda nepopularno misljenje ali ja volim ovakve izjave. Ne konkretno Rakiticeva nego taj stil gdje istreses sve vruce glave pa bilo to dobro ili lose. Gade mi se robotizirane i PR ispeglane izjave danasnjih sportasa opcenito. Tipa: bili smo dobri, digli smo agresivu u nastavku pokusali smo zabiti ali nije islo, sad skupiti glave pa se pokusati u nedjelju vratiti na pravi put. Radije ne govori nista nego ta sranja od uvijek jedno te istih izjava. Ili ovako nesto pa nek se prica ili nista.

Jbg nostalgicar
  • Ritam Ulice
    26
    Iskrenost se cijeni, ali ovdje pricamo o tipu koji je prvo kao nesto hvalio hnl pa promjenio plocu da bi sad opet tu trabunjao neka nesuvisla sranja pokusavajuci se iscupat iz govana.. lik je debilcina
  • Petar86
    1.1k
    ponavljam, ne konkretno Rakitic. Smatram da mogu saznati o igracu vise kao osobi ako da izjavu iskreno i kaze sto misli. Evo recimo iz ove Rakiticeve sam saznao i procijenio da je teski glupan.
  • NORTE
    14.3k
    Doslovno cijela jebena drama zbog članka od Ledinskog gdje je napisao da je izjava "opasna" i da bi se trebao ispričati za nepoštivanje lige u kojoj igra.

Pa jebemti sve, na stranu i njegovi principi i ljigavost, al jel si tolika jebena pička da te jedan članak izlomi potpuno hahahaha
    Paggini

I taj jedan članak zg novinara koji prati dinamo je bio dovoljan bilićima da prozovu "tzv. navijački dinamo", a Rakmetić na kraju izjavi "ispriku".

Oni drže medije, a to se vidi i po tome da nitko previše i ne spominje poruku Kustiću. Lijepa PRiča.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    to, nitko ne spominje, ništa, nula...pa vidiš da su naučili na te svoje laži, toliko ponavljaju da je Dinamo srpski klub, srpsko ime, Zg = Bg i sva ludila...onda totalno polude kad se jave njihove igračke ili novinarske legende kao Buljan ili Reić i kažu kakva je situacija bila u Jugi...npr., svi zaboravljaju kada je Haduk trebao dobiti Varteksa da bude prvak i odmah nakon utakmice se objavi da je trener Varteksa novi trener Hajduka (pokojni Ćiro)
  • ElDorado
    2.5k
    Svi smo mi Ledinski
  • ElDorado
    2.5k
    Dakle Blažičko JE šef redakcije MaxSporta znači njegov izbor su Jeličić i Vejić. Nabijem ga njega i njegovu šatro dinamovštinu

Edit: jos je poslije trkeljao navijacima Dinama. Sram ga bilo
    I još sere o izmjeni protiv Osijeka koja je greska Perkovica
  • Majki2111
    3.9k
    A čekaj zašto bi trebalo biti Dinamovštine u studiju? Meni su bili dobri i Magić i Vejić i Jeličić. Svako na svoj način.

Najmanje kaj mi treba je subjektive prema Dinamu. Puno draže mi je iz druge perspektive o nama slušat.
  • austrijanac
    6k
    Zato što bi bilo dovest onda stručne ljude, koji mogu barem prividno bit objektivni.

Nitko ne traži dinamovce, nego struku i normalu.
  • The Undertaker
    7.3k
    Vejić u studiju je sramota za svaku televiziju osim HDTV.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.