• rokikaciga
    644
    uostalom znali su igraci prolaziti lijecnicki pregled cak i kad su ozljedeni ako je lijecnik kluba koji ga kupuje odlucio da ce se igrac oporaviti kako treba. Ljudi su jednostavno zlobni.
  • Facke
    5.4k

Moguce da je Mihovil to napisal.
  • Mali Zeus
    16.3k
    ↪Mali Zeus uostalom znali su igraci prolaziti lijecnicki pregled cak i kad su ozljedeni ako je lijecnik kluba koji ga kupuje odlucio da ce se igrac oporaviti kako treba. Ljudi su jednostavno zlobni.rokikaciga

Osobito kad se radi o nečem toliko sitnom kao što je hematom.
  • Jurki
    16.3k
    Ajmo jos jedanput ponoviti gradivo.
    Kod lijecnickog pregleda prije potpisa ugovora između kluba i XY igraca lijecnicka sluzba daje svoje misljenje i tu kaj se doktora tice - prica staje.
    Dalje je sve na klubu-kupcu dal ce ici u finiširanje transfera ili ne.
  • Juznjak
    4.1k

Bio sam na utakmici Lokomotiva - Osijek i nakon utakmice Mudražija skoro pa nije mogao ni hodati. Još sam mislio to napisat tada ovdje na Zoni, ali nisam, ne znam ni sam zašto. Paušić s Tribine je također bio na utakmici i nemoguće da nije vidio Mudražiju s ledom preko cijele natkoljenice nakon utakmice, a samim tim bi i Topić to trebao znati. I onda Telesport za kojeg Topić piše objavi ovakav članak…
  • vjeko1701
    13.2k
    Samo neka oni Mudrog motiviraju. Imaju za tri tjedna utakmicu s njima.
  • rioda
    7.6k
    Nije Telegram jedini, gurala su još 3-4 portala sličan tekst
  • Paggini
    41.7k
    A mislim, da se razumijemo - da je situacija da tovari igraju ultra bitnu tekmu s Varaždinom, Šego prije toga dogovori transfer na ljeto i ne igra tu tekmu zbog hematoma, tovari pobjede nadmoćno i onda Šego prođe liječnički, svi bi tu urlali jednako hahahaha

To mi ne smeta, to je navijački i neka tako bude, ali mi smeta što novinari koji bi TREBALI znati bolje se spuštaju na takvu nisku razinu.

Dobro da još nisu i Čabrajinu novu poziciju doveli u pitanje, samo to još fali.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Bio sam na utakmici Lokomotiva - Osijek i nakon utakmice Mudražija skoro pa nije mogao ni hodati. Još sam mislio to napisat tada ovdje na Zoni, ali nisam, ne znam ni sam zašto. Paušić s Tribine je također bio na utakmici i nemoguće da nije vidio Mudražiju s ledom preko cijele natkoljenice nakon utakmice, a samim tim bi i Topić to trebao znati. I onda Telesport za kojeg Topić piše objavi ovakav članak…Juznjak

Ovu rubriku Na prvu im pišu neki studenti, nešto. Čak mislim da je Topić rekao na tribini nešto da ne vjeruje u ikakve zavjere i da mu je drago da Mudri o tome razmišlja, ali da. Voli to Telegram tako. Svojedobno je glavni urednik volio prcati i Dinamo i Boyse, onako prizemno između redaka, a voli to i gosn Jurišić.
    Ne znam, možda bi Zajec treba sad zavapiti da ST novinari pljuju po Dinamu i rade narativ da se sve namješta Dinamu.
  • skener
    2.1k
    Ne znam samo kako je Perišić prošao liječnički, a nakon toga nije mogao igrati još mjesecima
  • Jurki
    16.3k
    doktori samo daju svoje misljenje.
    A dalje je na klubu dal bu potpisal nekog igraca ili ne.
    Igraci su potpisivali za druge klubove sa strganim ligamentima, dok su neki igraci padali na lijecnickom zbog pokvarenog zuba.
  • skener
    2.1k
    doktori samo daju svoje misljenje.
    A dalje je na klubu dal bu potpisal nekog igraca ili ne.
    Jurki

Ma jasno je to meni, samo se referiram na članak i dotičnog novinara kojem nije jasno kako je Mudražija to izveo
  • Jurki
    16.3k
    novinar je glup ili zloban, a mozda i oboje.

Nadam se da Mudri cita te clanke.. pa da naostri kurac na tovarima. Onda ce zasutjeti.
  • Crni86
    9k
    A daj mi samo recite koliki iq ima sikic kad ide izjavljivat kako je sve s dinamom skoro pa dogovoreno oko mudrazije u srcu sezone? Pogotovo kad se uzme u obzir da ce borba za prvaka opet biti napeta do zadnjeg kola.
  • Carrasco
    5.6k
    ni nasi nemaju puno veći jer su ga mogli dovesti dok je trajao prijelazni rok ili iednostavno na ljeto... sami su si krivi za ovakve članke, ovi su jedva dočekali da bace kost retardiranoj rulji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.