• NKDZ86
    4.5k
    Dođem na temu pripremne tekme, a ono recepti za štrudle i pite :rofl:
    Otišlo sve u kroasan
  • Zagi
    10.6k
    Kao visoki presing, intenzitet, rakete lete, a onda počne prvenstvo i sve se to zaboravi i ajmo opet istu laganicu.ElDorado

Ovo nije bila priča prošlih , niti onih prije priprema.
    Tako je igrala druga postava na pripremama. Prva je igrala svojih standardnih pripremnih 30% jer nikada nisu niti trebali više, svaki od senatora je bio siguran u svoje pozicije.
    Tako je i bilo. Svi senatori su našli svoje pozicije u prvih 11, posljedični rezultati su bili takvi kakvi jesu.
  • rokikaciga
    2.8k
    Jebo me pas ali ja ne bacam cokoladu.
  • prefontaine
    2.7k
    Dakle, zamislite da smo sada ispekli neki grubi biskvit, imamo višnje, ali i hrpu nekih krema i hrpu drugih dodataka, ali kada krene sezona shvatiš da ipak želiš štrudlu od višanja. Znaći većina sastojaka ti ne treba.Plavo Srce

Zvone se bacio na posao!
    Chat-GPT-Image-10-srp-2025-13-33-15.png
  • Mr Anderson
    12.8k
    ali kada krene sezona shvatiš da ipak želiš štrudlu od višanjaPlavo Srce

Meni štrudla od višanja najdraži kolač. Može i oɓična pita od višanja.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Inače, kaj se tiče priprema, prva faza gdje se radi na fizičkoj spremi je završila. Po povratku u Zagreb bi trebali početi raditi na uigravanju ekipe i taktici. Tak da još se stigne torta napraviti.
  • Chempers
    718

Zagorac nas izvukao protiv Rijeke cudesnom partijom, čak i protiv Dortmunda skinuo puno toga u prvom poluvremenu. Dok je vaš "Mister", favorit foruma u siječnju, s Nevisticem, oporavljenim Sucicem, Petkovicem i "pojacanjima" baš izdominirao na proljeće. E šta bi tek bilo da je to potrajalo.

S jedne strane imamo prosječnog golmana sa katastrofalnom sezonom iza sebe, koji i u top izdanju neće biti ni 30% Livakovica, s druge strane imamo golmana koji je donedavno slovio kao netko tko bi mogao izrasti u reprezentativni kalibar. I to u sezoni u kojoj idemo u opći remont I daje se prilika znanima i neznanima. Više logike tu ima Cavlina.
  • Marley
    4.5k
    Zagorac nas izvukao protiv Rijeke cudesnom partijomChempers

Prva sam tad napisala da mu skidam kapu za tu utakmicu. Niti sam ja ikad rekla rijec protiv njega niti imam ista protiv njega. Stovise, mislim da je kao rezervni golman, sasvim ok znao odraditi svoje.
    Ali, sto hoces s time reci, da je trebao Zagorac ostati trajno na golu ili sto? Kojeg smisla bi to imalo? Umjesto vratiti mladjeg golmana cim je bilo moguce? Sta nije onda Filipovic barem dobio sansu?

Nebitno, sad cu se zaustaviti, uspjeli smo doci do Bjelice i Zagorca na temi Pripremnih utakmica. Moje nepopravljivo offtopicarenje.
  • NKDZ86
    4.5k
    btw. komentator je jučer rekao da 19.7. u 19h igramo na Maksimiru protiv Krivbasa....ima jedno mjesto!
  • hardek
    5.1k
    Zona Masteršef.

Najbitnije 2 utakmice priprema su one u Zagrebu jer po završetku priorema u Sloveniji, ta zadnja 2,3 tjedna su ona gdje se rade automatizmi i taktika općenito. Ili ti ga da ostanem u trenutnom elementu ove teme: ovo je samo kalup, a glavni sastojci se tek trebaju dodati.
  • NORTE
    17.3k
    Usporedio bih to s izradom vrlo komplicirane torte. Od više vrsta biskvita, više vrsta voća, više vrsta kreme, šlaga, itd.Plavo Srce

Plavo srce je baš dobro ime za tortu.
  • badjibadara
    6.3k

Zona beroš/capak

Zadnja dva tjedna su ključna
  • Pacho
    2.2k

Pa tako i tovari planiraju napravit tortu, a onda ipak skuze da opet mijese fritule.
  • mali M
    8k
    .
    Pripremne utakmice moraju definirati gdje točno želimo da igra Villar, a gdje Ljubičić. Ili da uvidimo na vrijeme da nam ne trebaju. Gdje treba igrati Vidović. Tko je pravo desno krilo, a tko nije, itd...A tko nam još nedostaje.Plavo Srce

A kako ti to mišliš "nanjušiti" ako ih ne probaš na određenim pozicijama u određenim kombinacijama? Zato ti ekipa kaže da "nije bitan rezultat" jer smo probali Villara na šestici, a Mudroga na AM i Stojkovića desno (lupam bezveze) kako bi vidjeli da li funkcioniraju u toj ekipi na toj poziciji.
    Pa kako bi zaboga ti "nanjušio" drukčije da netko negdje ne štima? Ne možeš isprobavati i točno definirati gdje nekome paše, a nekome ne pozicija bez rizika da i ne izgubiš koju tekmu NA PRIPREMAMA jer očito to nešto ne štima.

Meni se čini da bi ti zapravo htio napraviti tu "tortu" ali bez da je zapravo probaš sam napraviti i da nisi razmislio prije, ali da ljudi padnu u trans kad je probaju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.