• Mr Anderson
    22.7k
    Spomenuti dvojac nema zajedno nastupa ko Perišić tako da ih nije zahvalno uspoređivati iako su bili bolji igrači — Unodinoii

Pa pojasnio sam zašto nisu imali više nastupa.
  • Unodinoii
    370
    Haha kakav Matanović , pa lik je fulao prek 20 zicera za repku
    Ne zna ga zavaljat
  • rokikaciga
    18.8k
    Da pohvalim i Niksija danas. Jako odgovorno igra, odlican presing, naprijed dobro.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Meni je Musa bolji 2x od Matanovica — Navijač Dinama

Musa je Stojaković za bogate.
  • dmil
    1.6k
    kakav trans je torcida digla?
  • vjeko1701
    30.3k
    Pa pojasnio sam zašto nisu imali više nastupa. — Mr Anderson

Al zašto je bitno. Činjenica je da nisu. Pričamo o najboljim igračima prema doprinosu i uspjesima.

Ima tu puno pitanja kaj bi bilo kad bi bilo. Eduardo, kaj bi bilo da ga onaj kreten nije skršio. Bokšić, kaj da nije imao kronične probleme, realno čovjek je bio zvijer.

Al jbg, okolnosti nekih igrača su bile takve kakve su bile.
  • Droljo
    32.5k
    Jakić i Vlašić donesli energiju. Svaka čast.
  • KtcGoat
    8k
    Steta kaj je Vlasicu sve centimetre sestra pokupila, brat se bori za zivot s ovim visokim loptama
  • Boycie
    4.4k
    Jao ovih bunarki od Vuskovica. Svaka njima u noge. Iako iza solidan danas.
  • Unodinoii
    370
    Odlična tekma , tako se odgovara na onu sramotu
  • d-Zg
    144
    Dakle, Jakić mora igrati
  • Murta
    82
    Meni je Musa bolji 2x od Matanovica — Navijač Dinama

Ja nemam pojma jel Musa bolji od Matanovića, ali znam da Musa ne paše u našu reprezentaciju kao prvi napadač osim kad smo direkt pred protivničkim golom da zabije gol.
    Jednostavno ne može zadržati loptu u nogama, a naši se ne mogu dovoljno brzo priključiti u kontru da to kompenziraju.

Kad god Musa igra, svi drugi moraju igrat za njega, a ne on za njih, što mi inače tražimo od napadača. Ne zato što je Musa nesposoban, nego nije kompatibilan.
  • ZG plavi 01
    689
    Opet na istu foru Yamal
  • Thor
    4.5k
    Stipam se cijelo vrijeme da provjerim da li sanjam :love:
  • Omake
    21.8k
    Odlično. Svaka čast svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.