• Mr Anderson
    22.7k
    Perišić mislim da ima najviše golova u ključnim trenucima. Po tome bi mi bio odmah iza Modrića. — vjeko1701

A Šuker? Boban? Kolega je napisao najbolji igrač Hrvatske u povijesti. Po tome onda ne bih trebali gledati samo učinak za reprezentaciju. S tim da Bobanova generacija ima hendikep da su počeli kasno igrati za Hrvatsku službene utakmice. Praktički s 25-26 godina.
  • rokikaciga
    18.8k
    Kolilo bolje izgledamo sa pravom sesticom na terenu i sa pravim pristupom. Ovakav pristup i osvajamo Europsko
  • ZG plavi 01
    688
    Zakaj je Torcida na istoku na svom stadionu?
  • Zagreb1992
    3.9k

Općenito su oni od kad su se vratili na repku tamo..valjda sve skupine
  • d-Zg
    144
    I kod repke i kod dinama riječ "kontra" je strano tijelo.
  • vjeko1701
    30.3k
    Slažem se za hendikep al jbg, tu je. Generacija Modrića je jednostavno uspješnija, ima više medalja i to u doba modernijeg nogometa kad je puno manje malih nacija osvajalo medalje. Još k tome ima zlatnu loptu na temelju igara u reprezentaciji u doba kad su ju ostvajala praktički samo dva igrača.
  • Unodinoii
    370

Kad citiraš onda bar citiraj kak treba
    Najbolji igrač hrvatske reprezentacije ne najbolji igrač hrvatske jer to sigurno nije ( iza njih trojice svakako)
    Spomenuti dvojac nema zajedno nastupa ko Perišić tako da ih nije zahvalno uspoređivati iako su bili bolji igrači
  • Navijač Dinama
    13k
    Matanovic i da zabije 5 golova večeras, za mene je čovjek i dalje deblo.
  • Fabercaster
    1.3k
    Slaven Bilić nije najuspješniji trener niti najveći taktičar/ strateg.
    Ali ono što ga kao trenera prati od repke 2008e preko West Hama, Bešiktaša pa sve do WBA je apsolutni fanatizam i obožavanje od strane igrača koje trenira.

Ja ne znam što on radi da ih uspije tako nabrijati, ali dečki danas izgledaju kao da su spremni poginuti za njega. Drago mi je da se to nije promjenilo s godinama, ajmo Slavene!
  • Unodinoii
    370

Slažem se ,naš najlošiji napadač
  • Matija1711
    120
    Hahah kaj dela modric pedriju
  • rokikaciga
    18.8k
    Slažem se , najlošiji naš napadač — Unodinoii

Pored zivog Budimira tebi je Matanovic najlosiji napadac?
  • vjeko1701
    30.3k
    I Muse.

Matanović i Beljo bi trebali biti prve dvije špice. Matanović ima prednost jer zasad igra u jačoj ligi. Vidjet ćemo kaj će biti kroz godinu-dvije.
  • Navijač Dinama
    13k
    Meni je Musa bolji 2x od Matanovica
  • Archangel
    456
    Gledajući jačinu lige i broj golova i sudjelovanja u golovima Matanović je najbolji napadač trenutno a Ivanović najlošiji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.