• Netkos
    418
    Pa mi nismo htjeli posudbu, niti je takav dogovor postojao. Mi smo htjeli kupiti Livakovića, nudili mu ugovor na 5 godina. Bara je odugovlačio sve dok mu nije sredio Barcelonu i onda rekao evo možete ga posuditi na godinu dana.
  • Mladi Starac
    484
    ma taj teren nek ostane tak nazvan kak je...
    tribinu na novom maksimiru nazvat po Olmu. Dani Olmo stand. moćno!!

olmo naš <3
  • ElDorado
    15.7k
    Gluposti pišeš ti prijatelju. Uspoređuješ Kotarskog kojeg ćemo otkupiti s Livakovićem kojeg ne bi mogli otkupiti. Prvo razmisli prije nego nekog vrijeđaš.
  • NKDZ86
    10.1k
    hvala dragom Bogu na Kotarskom. Livi hvala lijepa i doviđenja. Gotova priča. bara nek jede krafne i pusti nas na miru, što dalje od tog mamlaza.
  • Hrvatski Gradjanski
    495

Baš "stand"? Nemre bit tribina? Ili stajanje ako baš želiš standati.
  • Mladi Starac
    484
    naravno da može bit tribina. :)
  • Jaro
    13k
    Bara je još nešto rekao kaj sam ulovio prije nego sam prestao slušati Brkićevo uvlačenje u pak i samopromociju vlasnika agencije iz republike srpske - "Ja sam bio vlasnik 50% Varele"
    - kao prvo to nije dopusteno
    - kao drugo - osoba koja je to potpisala u ime kluba treba visit na reflektorima Maksimira dok se ne sruše

i da - kako je Dinamo izdao Baru jer je poslao Varelu u Porto a znaju kako je Porto njega jadnog tužio, kako je on u tom slučaju žrtvovao sebe zbog Dinama - ispada da je Dinamo očajnički htio Varelu pa ga Bara svojim managersko-"poduzetničkim" manevrima, zaobilazeći propise i tražeći rupe u pravilima i zakonima omogućio...
    i onda "Ja sam prijatelj s Bobanom, ali..."

zesca ljiga...
  • ZG plavi 01
    686
    Svaki menadžer gleda iskljucivo svoje interese i i interese igraca. Bilo tko od njih ce te pokusati zajebati na isti nacin kao i on. Tako je uvijek bilo i uvijek ce biti. Ne vidim da je on tu neka iznimka u odnosu na druge.
  • Sajla
    24.8k
    Ne vidim da je on tu neka iznimka u odnosu na druge. — ZG plavi 01

Iznimka je po tome što je konstantno u medijima i ne propušta priliku da nas posere. Što se tiče toga da pokušava izvući lovu za sebe i igrača kao i svaki drugi - s tim se slažem, ali to mu malotko zamjera.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    stari moj...naoštri malo alat kada druge proglašavaš tupima
  • Kermit
    1.1k
    "To se događa kada na klupi imate gubitnike iz Splita. Slaven Bilić je trener bez ijednog rezultata bilo gdje. Ako mene pitate, Željko Kopić je najbolji izbor za klupu Hrvatske", napisao je Mitu na Facebooku...
  • fakin
    6.9k
    Ako treba Dani ce svaki dan ponoviti koliko voli Hrvatsku i Zagreb:

Olmo: Svi imamo svoju priču, ono što je mene dovelo u Hrvatsku je jedna od najtežih odluka u mojoj karijeri. Došao sam u Dinamo, rastao zajedno s tim klubom, oni su u meni vidjeli igrača, a to je jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. Ja i moja majka sami smo došli u Hrvatsku i bilo je teško, ali vrlo lijepo. Taj period čuvam u srcu i to svi vide, sretan sam što mogu biti ovdje ponovno. Hrvatsku i Zagreb čuvam u srcu.

05.10.2026.

Jos jednom - Dani, veliki si!
  • Facke
    9.1k
    Olmu dignite spomenik !
  • Bjelko77
    150
    Lik da se kandidira za predsjednika Hrvatske, glatko bi dobio, jebo me pas. Jedan jedini.
  • rokikaciga
    18.8k
    Dani Olmo...uno di noi :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.