• Gringo
    1.5k
    pa je reko da ga to ne pitaju jer znaju na kojoj je on strani — kajsitilud

ako se dobro sjećam rekao je nešto tipa..znate kome sam bliži
  • prefontaine
    11.6k
    Nadam se da ova izjava neće biti povod za seriju "Luka Modrić u Dinamu", epizoda 485.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Je li ovo prvi put da se Luka izjasnio kao Dinamovac od famoznog obecanja? — rokikaciga

Baš čitam jutros, šokeralo me.
  • rokikaciga
    18.8k
    A ja sam uvjeren da on priprema teren za povratak sljedece sezone, otici ce na Euro i onda se zauvijek umiroviti. Pitanje je hoce li Boban opet zvat Luku...
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ovo mi je prvo palo na pamet, Milan ga lagano odjebava, minutaza se topi..
  • Mr Anderson
    22.7k
    Ma on čeka da mu iz Reala ponude neku funkciju, vjerojatno ostaje živjeti u Madridu.
  • vjeko1701
    30.3k
    Ako cilja na Euro. moguće. Al realno ne vidim da igra na Euru niti mislim da bi to bio dobar potez za Dinamo ili da bi ga uopće opet zvali. Zadnji vlak je prošao, mislim da igra zadnju sezonu nogometa.
  • Noel
    25.7k
    ŠPANJOLSKI nogometni reprezentativac Dani Olmo posjetit će Vukovar čim na rasporedu bude neka veća pauza. Nakon što je objavljeno da dio svoje plaće donira Vukovaru, Olmo je razgovarao s gradonačelnikom Marijanom Pavličekom i prihvatio njegov poziv.

Kakva je to glava. Najveći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.