• Netkos
    401
    Pa mi nismo htjeli posudbu, niti je takav dogovor postojao. Mi smo htjeli kupiti Livakovića, nudili mu ugovor na 5 godina. Bara je odugovlačio sve dok mu nije sredio Barcelonu i onda rekao evo možete ga posuditi na godinu dana.
  • Mladi Starac
    482
    ma taj teren nek ostane tak nazvan kak je...
    tribinu na novom maksimiru nazvat po Olmu. Dani Olmo stand. moćno!!

olmo naš <3
  • ElDorado
    15.6k
    Gluposti pišeš ti prijatelju. Uspoređuješ Kotarskog kojeg ćemo otkupiti s Livakovićem kojeg ne bi mogli otkupiti. Prvo razmisli prije nego nekog vrijeđaš.
  • NKDZ86
    10.1k
    hvala dragom Bogu na Kotarskom. Livi hvala lijepa i doviđenja. Gotova priča. bara nek jede krafne i pusti nas na miru, što dalje od tog mamlaza.
  • Hrvatski Gradjanski
    495

Baš "stand"? Nemre bit tribina? Ili stajanje ako baš želiš standati.
  • Mladi Starac
    482
    naravno da može bit tribina. :)
  • Jaro
    12.9k
    Bara je još nešto rekao kaj sam ulovio prije nego sam prestao slušati Brkićevo uvlačenje u pak i samopromociju vlasnika agencije iz republike srpske - "Ja sam bio vlasnik 50% Varele"
    - kao prvo to nije dopusteno
    - kao drugo - osoba koja je to potpisala u ime kluba treba visit na reflektorima Maksimira dok se ne sruše

i da - kako je Dinamo izdao Baru jer je poslao Varelu u Porto a znaju kako je Porto njega jadnog tužio, kako je on u tom slučaju žrtvovao sebe zbog Dinama - ispada da je Dinamo očajnički htio Varelu pa ga Bara svojim managersko-"poduzetničkim" manevrima, zaobilazeći propise i tražeći rupe u pravilima i zakonima omogućio...
    i onda "Ja sam prijatelj s Bobanom, ali..."

zesca ljiga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.