• vjeko1701
    30.3k
    Ja ga ne hejtam jer je tovar i stavljen je ispred Šutala nego hejtam kaj ga se stavilo ispred Šutala bez da je to zaslužio. Svakom utakmicom u reprezentaciji to potvrđuje. To kaj navijači određenog kluba drkaju na svaki njegov dodir s loptom jer je jedini igrač višeg profila kojeg su proizveli u 15 godina me puca k*rac.

On u reprezentaciji nije pokazao ništa s čim bi zaslužio biti u prvih 11 i kad bilo koga pitam da mi kaže kaj je dosad pokazao u reprezentaciji, svi krenu o vrijednosti, transferu, Bundesligi, Brightonu itd.

Identična stvar mi je sa Budimirom koji nije evo tovar pa i dan danas jedini odgovor koji ikad dobijem na pitanje zašto je u reprezentaciji je nabrajanje golova u Primeri a ne konkretan doprinos u reprezentaciji.

Al eto, lik je odigrao 20 utakmica za seniore Hajduka pa se sad svim Dinamovcima lijepe etikete kad se usude dovoditi u pitanje pritisak zadnjih godinu i pol da ga se nekako ugura u prvih 11 reprezentacije.
  • Facke
    9.1k
    Ja Vuskovica gledeti nemrem. I slazem se s kolegu .

Po cemu je Vuskovic zasluzil bit startet? Zbog kiksa protiv Ceske?! Po one igre preko kurca protiv Engleske? Njega se iste same hvali zbog ofenzivnij akciji. Ni jednu pohvalu nisam cul za rad v obrane. Same cujem za igru prema napred s "mudima". A kaj je posel stopera? Sigurne ne te. Nemrem te moderne stopere zmisliti. Se znaju, same ne to kaj bi trebali. Od duela bejziju, nisu v stanju se postaviti itd itd. A da mali s 19 let onak siri ruke , poslal bi ga znas kam da sam mu ja trener. Peske bi mi na otok isel , nek se tak zajebava v Engleske.
  • Thor
    4.5k
    Mali Vuskovic je decec kojeg su ovi dolje napuhali ko balon jer su posto/ poto morali imati jedan kvalitetan proizvod za reprezentaciju i knjizenje u bilanci iducih 7 godina.
    Necu reci da decko ne vredi bas nis ali mali je zgubljen,zbunjen i ne vidim u njegovom stavu na terenu ozbiljnost. Jos se ponasa kao klinac.
    Ima puno igraca njegovih godina koji se zrelije ponasaju.
    Imamo dvije opcije s njim. Ili cemo ga spustiti Olicu ili cemo ga istrpiti dok ne sazrije.
    Tesko mi ne reci za koju opciju bi se odlucio.
    Gvardiol je apsolutno ispod prosjeka i podbacuje tekmu za tekmom.
    Stanisic neobjasnivo los i ovaj Pongracic.
    Dalicevo nasljedje spore reprezentacije koja stoji na terenu i veznim redom koji kontrolira utakmicu je od Rusije svakim natjecanjem i odlascima igraca bilo sve losije dok su ostale dizale ritam i agresiju.
    Danas nas se vise nitko "ne boji" jer Modric je star i ne moze vise drzati niti ritam niti moze sakriti loptu. Moze tu i tam napraviti neki potez ali to je to.
    Kovacic nije na razini a i godine stizu.
    Perisic, Kramaric isto.
    Ti igraci dosegli su svoj limit. Necu reci da su potroseni ali su umorni.
    Sto ostaje? Vlasic? Pasalic Mario? Decki su ok ali?

Nova generacija reprezentacije se treba graditi sa novim stilom i nacinom igre oko Baturine i Pere Sucica.
    Treba skupiti hrabrosti i reci dosta. Bilo je, odlicno i hvala i krenuti raditi reprezentaciju od 0 tj.od +2.
    Da li slagati ekipu tako da ce Marko Pasalic,Luka Sucic, Vrbancic,Beljo, Sutalo,Ivanovic,Gvardiol... biti uz ovu dvojicu u prvih 11...ili koji god izbor igraca bio moramo se konacno maknuti,prerezati pupcanu vrpcu Daliceve veze i stila i poceti graditi modernu brzu,agresivnu reprezentaciju.
    Ovo s Spanjolcima a osobito sa Englezima je zlatni primjer ili pocetak kraja.
    Treba prekriziti ovo od prije jer to vise ne prolazi i uci u novi ciklus stvaranja.
    Biti ce bolno,ali jedini nacin je to.
    Hvala Luka, hvala Ivane... budite tu okolo ali na teren neka izadje nova generacija. A i ta nova nije bez iskustva,samo je treba poslozit i uigrat.
    :victory:
  • ZG plavi 01
    686
    uopce nisam rekao da treba biti starter niti da je igrao dobro niti da je bolji od ostalih nasih stopera, jednostavno me zivcira kakvih se svi gluposti i idiotarija ovdje mogu nacitati i kaj sve ekipa pise o decku od 18 godina. Mogu jos razumijeti da se tak odnose prema Livaji ili Siguru i takvih seljacinama tovarskim, ali ovaj nije za sad imao takve nastupe da se tak odnosi prema njemu. A uvjeren sam da nije od dolje da pola tih komenatar ne bi bilo. Ajmo pokazati da smo bolji od njih i da nismo seljacine ko oni. I ne odnosi se sad na tebe, ali ima takve ekipe dosta tu.
    Dobio je sansu, nije je iskoristio, bolje sad u ligi nacija, nego u kvalifikacijama. Mozda da on i Sutalo igraju skupa, a Gvardiol na beku bi izgledalo bolje. Nek samo Bilic nadje idealan stoperski par, ja (i vjerujem svi ce biti zadovoljni), tko god da igrao.
  • Archangel
    454
    To nije za što se Bilić prijavio. On je pogledao onu utakmicu s Portugalom s tim igračima i rekao si sigurno ih ja mogu motivirati da igraju tako 75 min.
    Umjesto toga je završilo obrnuto.. pitanje je jel će mu uopće pasti na pamet da mora sada na silu raditi smjenu glavnih igrača ili će gurati zbog čega je došao sve dokle bude išlo
  • Thor
    4.5k
    A ne znam za kaj se prijavio? :lol:
    Ak je za reprezentaciju onda bu morao ili to napraviti ili se pozdraviti pa da dodje netko ko bu se za to prijavio.
    Ali ne sumnjam u to da on ne zna i ne moze rezat.
  • vjeko1701
    30.3k
    Ljudi na svakakve načine reagiraju kad vide da im se gura govno u usta. Zadnjih godinu dana otprlike traje kampanja na krilima južnih navijača oko Vuškovića u prvih 11 reprezentacije i da samo zatucani Dinamovci mogu ne vidjeti kakav je to igrač i mogu osporavati da mu je neupitno mjesto startera u reprezentaciji. Svaki od nas odkad prati nogomet i navija za Dinamo proživljava takva njihova sranja i onda naravno da ima onih koji što svjesno što nesvjesno reagiraju kako reagiraju.

Znači mi izgubilo jebenih 7:0, svi odigrali užasno, stoperski par posebno, ovo su naslovi danas:

Vušković se istaknuo unatoč debaklu Hrvatske, u jednom podatku bio je najbolji na terenu

Nevjerojatan podatak Luke Vuškovića u povijesnom debaklu Hrvatske

Hrvatska je upisala težak poraz, ali Vušković je dominirao u jednom segmentu

U teškoj večeri za Hrvatsku, Luka Vušković ipak se uspio izdvojiti

Pa koga oni tu jebu? Ovakvo guranje nekog nisam vidio već dugo vremena.

I da ti potvrdim, da, da on ima identičnu karijeru ali da je potekao u Osijeku ili Rijeci ne bi bilo ovakvih reakcija al bome ne bi ni nastupio u prvih 11 protiv jedne Engleske, imao bi generalno puno manje minuta u reprezentaciji a ne bi bilo niti ovakvih "PR piece" članaka koji vrijeđaju pamet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.