• vjeko1701
    30.3k
    Ja ga ne hejtam jer je tovar i stavljen je ispred Šutala nego hejtam kaj ga se stavilo ispred Šutala bez da je to zaslužio. Svakom utakmicom u reprezentaciji to potvrđuje. To kaj navijači određenog kluba drkaju na svaki njegov dodir s loptom jer je jedini igrač višeg profila kojeg su proizveli u 15 godina me puca k*rac.

On u reprezentaciji nije pokazao ništa s čim bi zaslužio biti u prvih 11 i kad bilo koga pitam da mi kaže kaj je dosad pokazao u reprezentaciji, svi krenu o vrijednosti, transferu, Bundesligi, Brightonu itd.

Identična stvar mi je sa Budimirom koji nije evo tovar pa i dan danas jedini odgovor koji ikad dobijem na pitanje zašto je u reprezentaciji je nabrajanje golova u Primeri a ne konkretan doprinos u reprezentaciji.

Al eto, lik je odigrao 20 utakmica za seniore Hajduka pa se sad svim Dinamovcima lijepe etikete kad se usude dovoditi u pitanje pritisak zadnjih godinu i pol da ga se nekako ugura u prvih 11 reprezentacije.
  • Facke
    9.1k
    Ja Vuskovica gledeti nemrem. I slazem se s kolegu .

Po cemu je Vuskovic zasluzil bit startet? Zbog kiksa protiv Ceske?! Po one igre preko kurca protiv Engleske? Njega se iste same hvali zbog ofenzivnij akciji. Ni jednu pohvalu nisam cul za rad v obrane. Same cujem za igru prema napred s "mudima". A kaj je posel stopera? Sigurne ne te. Nemrem te moderne stopere zmisliti. Se znaju, same ne to kaj bi trebali. Od duela bejziju, nisu v stanju se postaviti itd itd. A da mali s 19 let onak siri ruke , poslal bi ga znas kam da sam mu ja trener. Peske bi mi na otok isel , nek se tak zajebava v Engleske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.