• Plava 9ka
    142
    Sam mi je drago kaj ne igra Mišić, nebi čuli kraja kak je on zapravo kriv.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Polako ,još ima šanse. Samo treba da nas servis krene u drugom setu
  • masacusec
    8.3k
    Poradi samopouzdanja nebi bilo dobro primiti 7., 8.gol
  • Shimano9
    82
    Do prije par mjeseci smo smo mogli/trebali proći portugal, a sad smo prosječna ekipa?? Treba priznati da Bilić nema ekipu koju je imao Dalić, al samo motivacijski, ili mu ne vjeruju ili ga ne doživljavaju ili se ne mole s njim, al ova ekipa nema ni V od vatre
  • Profesor Baltazar
    275
    Nisam ni očekivao ništa bolje od ovog klauna na klupi i njegovog stožera kad je izabran. Dvije godine se pripremaš za klupu reprezentacije, znao si sve što treba znat i onda ti ovako ekipa izgleda. Odlepršaj i poštedi nas priča dragi Biliću.
  • d-Zg
    134
    Možda bi Kova bio bolji trener na klupi repke... ipak je trener najtrofejnijeg kluba u Hr....
  • Markelo
    4.2k
    Kod ovakvih rezultata treba svirat kraj u 80 minuti. Ovo više nema smisla
  • Profesor Baltazar
    275
    Ivan Leko i Vladimir Petković su bili sigurno bolji izbori za izbornika reprezentacije.
  • Logistika
    1.6k
    Sinoc svatovi,malo covjek zalegne nakon rucka,i sad se probudi,ostarilo se.
    Sta je ovo prvi set,i jos nije gotovo. Ali sta se dogada na tribinama? Puno djece neki zamor ,puno nekih grupacija u zelenim crvenim plavim narancastim majicama...tko su oni? Koji žamor na stadionu neki kao pred vrticem da se igra. Gostovanja cak budu ok odradena,ali domace atmosfere ja mislim da mi imamo najgore. I sad ce ta hrpa djecice vristati za dresove po ogradi ne znaju ni sta se dogada
  • rokikaciga
    18.8k
    Aj skini se s one stvari Dalicu. Kao da smo svaku tekmu pod Dalicem bili top motivirani i poletni. Sjeti se samo 2024 kak smo izgledali
  • Thor
    4.5k
    nismo trebali proc portugal. I nismo. Od Katara nadalje prema ovdje mi smo samo prosjecna reprezentacija.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    pa realno nije ni smiješno ako ćemo uzeti titule kao referencu za posao ,ako je to uvijek kao na većini radnih mjesta ,onda nisam siguran da Bilić ima i jednu titulu. Bar se ne sjećam da ima. Dok kova ima i kup i prvenstvo
  • Slavonac86
    858
    Naši se bune ko da im ovaj penal pobjedu donosi
  • Logistika
    1.6k
    grizu do kraja reklo bi se
  • San Lorenzo
    24.6k

Češka je još prosječnija, pa su izgubili 2-0 s igračem manje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.