• Archangel
    442
    Zamjene su bile da se igrače ne istroše i mogu odigrati dvije utakmice u kojima imamo neku šansu izvuči bod.
  • Wallace99
    311
    Zamjene su bile glupe, frende. To je poanta mog upisa. Budimir je totalno beskorisna pojava u reprezentaciji, a ni vječni vodonoša Mario Pašalić ne znam šta je više donio nego bi recimo Luka Sučić. Jedina dobra zamjena bila je Vušković za Pongračića, ali taj lik nije ni trebao počet utakmicu. Otkad je Pongračić uopće postao nekakav igrač koji radi razliku? Koje su mu reference? Ono sramoćenje na Euru protiv istog protivnika?
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Deči, ne kužim negativu. Ljudi nisu izgubili 40 utakmica zaredom. Da bi njih pobijedili moramo biti 100% kompletni i svi na razini. Nije bilo Stanisica i Baturine iz predostroznosti, Luke Sucica isto. To su sve igrači puno bolji i brzi u razmisljanju od dečkiju koji su zaigrali. Matanović također, zamisli da ti on uđe, a ne Budimir. Jbg, mora dati priliku da vidi gdje je tko, a ako cemo negdje ici na rezultat i all in - to je protiv Engleza doma, tu napadamo drugo mjesto.
  • tigric
    1.5k
    kako sramotan tekst od antolića na sportskima
  • crophantom
    8.7k
    Bilić krenuo sa totalno suprotno od Dalića, javno kritizira ekipu. E sad, koliko će to dobro djelovati na ovu grupu igrača, teško je reći, al navikli su zadnjih 8 godina na skroz drugačiji pristup.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Pa Sucic je sam sebe i igru kritizirao. Meni je sve realno receno, nemam ni velikih problema sa sinocnjim porazom. Receno je na startu da je popis takav kakav je, ali da ce iduci puta biti drugacije. Probao je velik broj igraca, neka se ideja vidi.
    Htio to neko priznat ili ne Baturina je taj za koga se sada moze reci da bez njega nismo isti, a u ove dvije utakmice nije nastupio.
    Mene zanima moze li Bilic pronac nacina za promijenit ono sto mu je bilo lose veceras? Mora se sto prije i odlucit kako ce mu obrana izgledat jer dzabe strucnjak za prekide ako svaku utakmicu ide novi miks.
    Volio bi da se konacno otpisu senatori i da to bude pravi rebuild, a to cemo saznat u slijedecem ciklusu.
  • Droljo
    32.4k
    Sucic je sam sebe i igru kritizirao — Efes Pilsen

Sad se napokon smije srat po igri i familiji. Reći govnu da je govno. Pomak naprijed po meni.
  • Masto
    2.6k
    Covjek je realan, mogu zamislit da ih takvim izjavama oce probudit i motivirat, sto mi se jako svida.
  • Doktor Kunić
    7.2k
    javno kritizira ekipu. — crophantom

Zato što je izjavio da nije zadovoljan i da nisu bili agresivni u obrani kako su se dogovorili, to je javno kritiziranje ekipe? Pa nisu uvrijeđene tetkice, ako misliš igrat igraj, ako ti se neda odjebi. Zato i je ovak jer im je Dalić titrao jajca nakon svakog poraza i loše igre.
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Naša reprezentacija trenutno (traje već par godina) nema što tražiti protiv najboljih reprezentacija jer nam fali kvalitete. To se vidi i po rezultatima u tim utakmicama. Dobit će oni tu i tamo nekoga, ali generalno je tako.

To ne može promjeniti ni jedan izbornik, član stručnog stožera, ni jedan sustav, ni jedna zamjena, ni jedna izmjena, ni jedno pozivanje ili nepozivanje igrača, ni jedna izjava prije ili poslije utakmice. Jednostavno je realno i izgledno da će hrvatska popušiti od španjolske.

I to je najnormalnija stvar na svijetu, u takvom smo ciklusu. Treba raditi, obaviti selekciju, čekati da određeni igrači sazriju, čekati da se pojave neki novi igrači i najvažnije, imati strpljenja...
  • Nolifer
    15.8k
    Gubila il dobila, zauvijek si moja voljena, jer to je ljubav koja ne može proć! :heart:
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Ja sam bio ok sa postavom na početku jer je bilo očigledno da je ova utakmica bačena u vjetar i da su se sve karte bacile na Englesku i Češku. Ok, Bilić je to odabrao i mora živjeti sa svojom odlukom.

Imam problem sa davanjem šanse istim igračima za koje znaš što ti daju, a one koji dolaze i potencijalno kucaju na vrata reprezentacije puštaš da igraju za u21. Što smo mi iz ove dvije utakmice točno dobili od Kramarića? Nikole Vlašića? Što smo saznali o tome gdje Bilić vidi Jakića? Treba li nam uopće Jakić?

Dobili smo sinoć jednu imbecilnu izmjenu M.Pašalić - Kovaćić koja nam je i ubila sredinu i Budimira u napadu koji nije dobio niti jednu loptu.

Bilić jako lijepo govori što bi trebao, što se treba, kako želi da mu ekipa igra i jako je vješt govornik, ali ako će raditi ovakve poteze, onda će njegova priča trajati jako kratko.

Što nas je koštalo, ako smo već imali ideju da ovu utakmicu jednostavno pustimo i da malo testiramo igrače, da večeras igraju Segečić ili da Pandur bude na golu ili da vidimo tog preporođenog Lovru Majera? Baturina je debitirao za reprezentaciju sa 19 ili 20 godina protiv Latvije, sralo se po njemu da je premlad da ga se gura, da je ovo ili ono. Odmah si vidio da je dečko za reprezentaciju i da će to biti bitan igrač u budućnosti.

Što mi imamo vidjeti od Kramarića? Zašto tu nisu mogli biti u najmanju ruku Segečić i Stojković večeras, barem na 20 min?
  • Archangel
    442
    nitko trenutno nemre dobiti Španjolce tako da to nije ništa loše. Očekivati da nam Bilić donese zlato je vrlo nerealno.
    Ako i dignemo igru do 2028 nećemo biti bolji od Spa, najbolje sto se mozemo nadati je da ih tek u finalu sretnemo.
    Jedino ako Baturina postane naš Yamal imamo neke šanse
  • Noel
    25.6k
    Treba prihvatit da smo reprezentacija ograničene kvalitete i da se ne guramo di nam nije mjesto. Treba krenut opet od nigdje, kao autsajderi. Tad smo najjači i najviše gladni dokazivanja i pobjeda.

Kad ti na poluvremenu senator poput Perišića žica dres suparničkog igrača i klanja mu se onda je to jasan dokaz da ova ekipa nema nikakvog ratničkog štiha u sebi. Da je Bilić izbornik sa mudima nikom više nebi palo napamet to radit, pogotovo ne na poluvremenu.

Bilić puno priča i zuji, konferencije mu traju po pola sata, izjavu za novu tv izfilozofira do krajnjih granica a malo meda daje. Je on je takav, može drobit u nedogled, nekome je to super, meni se sad već popeo na glavu svojim trkeljanjem o žaru, borbi, agresivnosti i onda mu igrač na poluvremenu žica Yamala dres.
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Apsolutno nikakva zamjerka Slavenu za jučer. Napravio je čovjek ono sto je i logično dao šansu Misketu, Belji, Smolcicu, dosta novih igrača probao. Španjolska je najjača i teško je očekivati neke bodove u Španjolskoj protiv njih. Isto tako igramo 4 utakmice u 12 dana, logično je izrotirati.

Sto se tiče tekme nismo mi uopće loši koliko su oni mocni. Pa i slabiji Španjolci su nam nakon Svjetskog 2018 dali 6 komada u ligi nacija u Španjolskoj. A tad smo mi bili svjetski doprvaci, a oni ispali u 1/8 finala.

Jedino sto mi je zao nekih igrača koji su debitirali(Tojest dobili jedne od prvih sansi) u takvoj utakmici poput Misketa, Smolcica, ajde Belju nećemo tu stavit jer je zabio pa je dojam pozitivan kod njega u javnosti. Ali ostatak igrača uključujući i Bilića sad su od dosta velike javnosti prozvani prevarama i nedostojnima hrvatske repke, a samo zato jer su igrali protiv Španjolske u Španjolskoj.

Tipa da je Miske debitirao protiv neke Rumunjske, Slovačke ili čak Latvije, San Marina i takvih protiv kojih su neki znali debitirati ispao bi Iniesta, a ovako pišu jbg Mišić je spor, nije on taj nivo(za mene je bio sasvim solidan). A pitam te iste znalce, a tko to ne bi ispao spor ili slabiji od najjačeg veznog reda u svijetu.

Tako da nema se sta tu puno za reci, liga nacija je malo vise od prijateljskih, natjecateljska je, ali ne kao svjetsko i europsko, da je rezultat bas ekstremno bitan. I bitan je i nebitan, pa je to idealno za provjeru nekih igrača u ne prebitnim i nebitnim utakmicama i zato ne treba ništa zamjeriti Slavenu niti bilo kome od igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.