• criticus
    9.5k
    Po njegovim izjavama i odigranoj utakmici Beljo je neupitan za dalje. Očito čovik želi dat šansu Musi da vidi na koga može računat. Neće svaki ciklus imat 5 napadača.
  • Murta
    80
    Bez konteksta donekle kužim odluku jer ionako će igrati max. dvojica napadača, ali uz kontekst da je Kramarić u momčadi, a Beljo ili Majer nisu mi je neprihvatljiv.
  • Masto
    2.6k
    Čuva ga za poljud
  • Crni86
    25.1k
    Vec je u par clanaka napisano da je Bilicu cilj min 3. mjesto tu i borba za roster. Zeli svim starima dat priliku.

Opusteno
  • austrijanac
    14.2k
    Meni je ok to iskreno.

Krama i Musa nisu jos koristeni, a Matanovic je nominalno prva spica koja nije bila koristena protiv Spanjolaca.
    Ivanovica vidi na krilu ocigledno.

Dugorocno, tu ce bit Matanovic i Beljo + treca opcija i nemam problema s tim, u situaciji gdje igramo i letimo svaka tri dana.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Ovo sam napisao i u temi o Belji:
    Treba biti objektivan, dao mu je priliku i Dion je to iskoristio. Sad mora vidjeti i Musu, a Matanovic je realno prvi napadač. Rekao bih da je Dion drugi jer je tamo startao, a sad se Musa bori da bude ispred Budimira.

sad vidim da si i ti istu stvar napisao
  • Zagreb1992
    3.9k

Ova utakmica ti sigurno ne donosi prolaz ..i čovjek radi rotacije da vidi na koga se može računati...najbolje jbt da se osloni samo na 2 napadača i ostale odjebe
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Sve su mi bizarniji potezi koje Bilić radi. Pritom ne mislim na Belju, nego Majera. Za Belju mi je jasno jer se dokazao u prošloj utakmici i mislim da je uz Matanovića siguran za dalje.

Razumijem rotacije, 4 utakmice u 11 dana i potrebu da se odmori momčad, ali ovo su natjecateljske utakmice u turniru, nisu slavljeničke utakmice usred kirvaja. Zašto se Majer, koji je očito u dobroj formi u klubu, šikanira naspram Kramarića koji se balzamirao na klupi bez minute u tri utakmice?

Što je to Kramarić pokazao na treningu da ga se drži u zapisniku, a ne stavlja u igru nauštrb igrača koji nam zaista i može pomoći u igri?
  • fakin
    6.8k
    upravo ova tekma donosi prolazi. Ako pobijedimo ogromne su sanse da prolazimo dalje. Ako izgubimo 99% necemo proci dalje, odnosno biti drugi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.