• crophantom
    8.6k
    Isuse Kriste, jebe se Plenkoviću i za Zonu također, tu smo kap u moru.
    Pa cijela javnost je bila protiv toga, moja sestra je ostavljala uvredljive komentare ispod članaka, a na Maksu je bila 1.

Sad pripisivati si zasluge tu, ti ili ja, je suludo. Doslovce su protiv ovog srali svi, od teta u vrtiću do lokalnih dilera.
  • Makedonion
    464
    Ljudi moji mene su 33 leta. 

U slicnim smo godinama. Mi smo takozvana "generacija izgubljenih navijaca"
  • The Undertaker
    10.3k
    Sad kad je Plenković defacto poništio natječaj, treba odabrati rješenje od 400 mil. eur i tražiti da plati razliku.
  • dragošlapa
    457
    a onda mu je na brifingu gotovo sigurno netko usput rekao da su i na peticiji skupili preko 30 tisuća potpisa — fakin

e3FMPvg.png
  • DinamoZagreBBB
    106
    [. Dobro najte debatirat momci. Ajmo bit sretni da situacija danas vec dosta bolje izgleda nego prije par dana. I ja bi ipak reko da svi mi mozemo bit ponosni. Od onoga koji je komentirao svaku objavu na instagramu, isto tako malo veca imena koji su svoj stav rekli, pa cak ljudi poput Lazna9 ili balkandeda koji su dosta pregleda skupili i jednostavno svi mi koji su radili pritisak.
  • Herca
    47
    Screenshot-20260928-185941-Chat-GPT.jpg
    "Kao što vidite javnost je ogorčena ovim projektom"
  • ZgDLions
    2k

Jel ima barem potpis po toni otpada u Lici?
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Pa Arsenal ima kipove invinciblesa nekoliko ispred stadiona — Mali dioničar

A Shity Aguera, Kompanya, De Bruyna i Silve
  • Sajla
    24.7k
    pa cak ljudi poput Lazna9 ili balkandeda koji su dosta pregleda skupili — DinamoZagreBBB

sad još nek se netko zahvali i glavatom krimosu na njegovim komentarima pobjednika natječaja.
    kakav balkandeda te spopao, čovječe?
  • dragošlapa
    457
    "To je ne tema." - A.P.
  • DinamoZagreBBB
    106
    Nisam neki fan ali covijek ima 112000 pregleda i bio medu prvima koji je javno kritizirao stadion. Ne znam sta si odma zivcan
  • Majki2111
    4.3k
    Hvala na ovome članku. Ovo je primjer kako jedna pomalo opskurna disciplina (kako kome) može generirat lovu. Ovaj tekst može napisati samo čovjek koji ima samopouzdanja i vjeru u svoju vrijednost i znanje. Neka nama više ovakvih ljudi.
  • CISCO
    1.5k
    Može netko poslati onu drugu stranicu sa pristiglim radovima?

Ne ovu: https://www.maksimirski-stadion.org/hr
  • Sajla
    24.7k
    da ima 112 milijardi pregleda, lik koji u ZG dovlači cajke i grije se u mamićevom šupku nema kaj biti istican po nečem pozitivnom. postoji izreka da vrag citira Sveto pismo kad mu to paše, a ovaj ti je pravi primjer toga.
  • flexXy
    3.4k
    Ne znam zas nebi bilo moguce da od postojecih radova izbacimo one koji po parametrima ne odgovaraju natjecaju. Ziri nek ovaj put uzme u obzir da hocemo krafne i palacinke i na temelju tog neka odaberu top10. Ocjena onog kojeg cemo realizirat neka bude neka tezinska od vlade, “struke”, grada i navijaca. Talijanima isplatit neku odstetu jer se sjebalo, priznat gresku i idemo dalje. Bez dijeljenja krivice i pravice, znam da previse trazim jer zelim da se s najboljim namjerama pristupi prpblemu koji je nastao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet