• crophantom
    8.6k
    Isuse Kriste, ovaj "rat" je trajao 4 dana i vec je krenulo s di si bio 91.

Predlažem da dobijemo svi koji smo srali penzije ko borci NOBa...

Utjecao je pritisak javnosti, a u isto vrijeme me boli kita ko je utjecao, samo da se ovo ne gradi.

Ja i dalje kazem da je najvise na pozitivan ishod utjecalo smireno priopcenje Boysa moje je SVIMA dalo šansu da spuste loptu na zemlju i krenu ispočetka.

Dajte gledajte naprijed, kbk ko je kaj pisao i ko je kaj zaslužan
  • Paggini
    100k

Hvala ti na tvom kliku i unošenju mail adrese, spasio si nas od ovog projekta!
  • fakin
    6.7k
    Pa sigurno sam napravio više od tebe. Od tvog sprdanja sigurno nije došlo do javnog mišljenja da treba poništiti ovaj natječaj.

Ljudi moraju shvatiti da urlanje i arlaukanje često nas može spastiti od nečega što ne želimo, samo morami biti glasni. Mala smo država i politika sluša svaki mig naroda, svako malo su neki izbori i nitko se ne želi zamjeriti velikom broju pučanstva.
  • Droljo
    32.3k

Više je urlanje i deranje na zoni utjecalo. Kod plenkovića pogotovo.
  • Sajla
    24.7k
    Bilo je pravosuđe u štrajku skoro 2 mjeseca prije 3 godine pa su dobili frišku figu. Da su se bar sjetili organizirati online peticiju.
    Ovakva peticija sama po sebi je drek na šibici, to je valjda jasno svakome. Najniži oblik pokazivanja nezadovoljstva ili podrške nečemu, valjda stota stvar po redu na koju oni kojima je upućena obraćaju pažnju. Isticanje bitnosti ovakve peticije u utjecaju na one koji odlučuju je baš za ruganje.
  • fakin
    6.7k
    ma frende, pa ne govorim da je sama peticija srušila natječaj. natječaj je srušen radi pisanja po zoni, pisanja po forumima, ostavljanja komentara i peticija je tome također pomogla. i naravno dopis BBB.

to je nekoliko stvari koje su doprinjelo rušenju natječaja vrijednom preko 200 mil eura bez pdva.

samo me iritira što netko u 2026. sprda online peticiju s 30 tisuća potpisa kod nas. nije to mala stvar. najlakše je sprdati nešto, a istodobno ne činiti ništa.
  • Majki2111
    4.3k
    Plenković čita zonu? :gasp:
  • crophantom
    8.6k
    Ljudi moraju shvatiti da urlanje i arlaukanje često nas može spastiti od nečega što ne želimo, samo morami biti glasni. Mala smo država i politika sluša svaki mig naroda, svako malo su neki izbori i nitko se ne želi zamjeriti velikom broju pučanstva. — fakin

Daj ti shvati da je ovo za Plenkija ili bilo kojeg političara najveći zicer na svijetu i najlakša stvar na svijetu, znači najlakša odluka koju je donio u 10 godina mandata.
    Jebe se njemu kakav će biti stadion, tu naravno da će poslušati.

A imas xy primjera di svo arlaukanje svijeta nije kurca donijelo nego su po svome.
  • don
    22.5k
    pa zar ne znaš? To je javna tajna.. Po inboxu se širilo.
  • Droljo
    32.3k
    Plenković čita zonu? :gasp: — Majki2111

Studiozno stari moj.
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Dajte ljudi ajmo sada biti konstruktivni, al fkt… moramo Vis a vi stadiona postaviti čvrste uvjete i da mi sudjelujemo u jednom procesu biranja. Neka struka (neka druga od ovih dilbera), nam suzi na XY rijesenja i mi biramo konačno ili obrnuto, nebitno. Jasni uvjeti, pozivni natječaj, ne javni! Jasni pregled financija do koliko je moguće. Da mi izdirigiramo dodatne sadržaje, muzej, Fan shop i sve drugo šta mi želimo i da guramo tu inicijativu dalje. Mislim da je ovo val koji ne smijemo propustiti, i dajte malo pozitive, dosta vise prikazivanja prstom….
  • Paggini
    100k
    najlakše je sprdati nešto, a istodobno ne činiti ništa. — fakin

Dečko, s ovakvim pizdarijama na javnom forumu anonimnih članova bi bilo dobro da prestaneš. To što sam ja radio se tebe ne tiče, što ti misliš o tome šta sam ja radio me zaboli pimpek.

Potpisao sam i ja tu peticiju da, i ja ju prvi ismijavam. Ti se postavljaš cijelo vrijeme kao vođa jebene revolucije i da si na braniku pravde, a jedino što si postigao je da meni i dosta drugih korisnika ideš na onu stvar svojim smaranjem s 50 postova dnevno koje govore jednu te istu stvar.
  • ElDorado
    15.4k
    Treba stvarno biti blentav pa da u tri dana ne skužiš da je cijela javnost protiv ovog projekta
  • fakin
    6.7k
    Daj ti shvati da je ovo za Plenkija ili bilo kojeg političara najveći zicer na svijetu i najlakša stvar na svijetu, znači najlakša odluka koju je donio u 10 godina mandata. — crophantom

a što je bio okidač tome? vidim i ja da je plenkiju ovo sjelo ko naručeno, ali što je doprinjelo njegovoj današnjoj odluci? tko je pisao protiv stadiona? novinari? poznate osobe? političari? ili možda navijači Dinama i to prvenstveno na zoni? a onda mu je na brifingu gotovo sigurno netko usput rekao da su i na peticiji skupili preko 30 tisuća potpisa.
  • serbus
    6.2k
    Da da sad su svi dILETANTI od prvog sata :rofl:

Zajebavam se, dobro kaže Vlatko lako je nešto rušiti ajmo sad nešto graditi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet