• Goran86
    304
    Postoji li mogucnost da se u dogovoru sa ova dva Talijana, odabere drugo rjesenje po redu sto je po meni prihvatljivo za sve strane. Znam da ce te pitati kako ce to prihvatiti Talijani, ali nacin se pronaci mora. I jos jedno pitanje postoji li mogucnost da prakticki skroz izmijenimo prvobitno rjesenje i da ono bude po zeljama 90% ljudi?
  • Antee
    74
    Nezz kak ce udovoljit navijacama, a da ne makne talijane. Ili talijani ostaju il ce se nas saslusat
  • miro
    10.2k
    postoji, samo što im moraš isplatit nagradu od, ako se ne varam, 390.000 eura (bez pdva)
  • Archangel
    433
    Nažalost i meni izgleda kao lijepo napisan PR tekst koji ništa konkretno ne obećava. Neću se još veseliti dok grad ili država ne kažu da se odustaje od ovog projekta.
    Ono što je pozitivno je što je Boban jasno prihvatio mišljenje BBB i drugih navijača i više ne brani gorljivo tu tortu od govana. Znao kada treba stati i to je napravio.
  • crophantom
    8.5k
    nek im isplate, prezivjet cemo... oni ce dobiti lovu, priznanje, moci ce se hvaliti s tim dok bare dečke po klubovima i svi sretni.
  • Antee
    74
    To nek svaki clan da 7€ i nek se jebu
  • Karlo Banic
    17
    Mozda je Zvone cuo da ce doc spasitelj Plenki skupit bodove pa ga sjebao
  • miro
    10.2k
    slažem se, najmanja šteta
  • Orc123
    17.5k
    Zvone, hvala ti! Hvala na razumijevanju...u svakoj obitelji to je najbitnije. Razumijevanje i kompromis.....
  • Antee
    74
    malo si presiguran da ce se natjecaj ponistit
  • Orc123
    17.5k
    ne, nego sada znam da su culi nas glas i da ce napraviti sve, a to mi je dovoljno.
  • Borovljanin
    880
    E sad kad su Zvone i BBB na istoj strani, ja se majkemi ničeg ne bojim. Nemre ovo loše završit za nas nikako.

Ajmo malo pozitive. Onaj stadion koji ne zadovoljava uvjete natječaja ne može biti izabran. Navodna ružnoća (meni je npr lijep) ili arhitektonski stil (mogao je biti i neo-gotika, opet bih se bunio) nemaju veze s ljutnjom. Jedino funkcionalnost i nepoštivanja ugrađenih ultimatuma.

Ajmo biti pozitivni kad već nismo normalni.
  • NitkoBitan
    39.7k
    Za razliku od mnogih ureda koji su javno izasli sa detaljima svojih radova Belgijanci misteriozno sute, rekao bih da rade na zalbama punom parom.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    uopce se ne zna od kojeg materijala ide krov, bar danas sta god se krene radit ima milione nacine za izvest. Sto se tice kapaciteta glupo je pricat o tome ljudi su prikazali kako ce izgledat to sta ako npr ide sjever stajanje kako je navedeno to dodatno povecava broj gledatelja, ako ce se gradit skyboxovi na vise tribina. Vjerovatno i sirine redova i visine gdje idu sjedalice i razmaci se mogu izvesti na vise nacina. Nisu oni odabrani sigirno stolicu kakva ce bit kad bude stadion.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet