• Fan
    2.9k
    Znaci promijenit ćemo projekt i imat cemo spojene tribine i spojeni krov? Odlicno. Puna podrška u tome. — fakin

Ne treba se zaletavat s ovim, Boban je samo rekao da nas je čuo i da će se probat "sanirat šteta".
    Ovo ne znači odustajanje od projekta već može biti i malo teže ušminkavanje tako da ću sa slavljem pričekat.
    Boban je od mene dobio veliki plus ovom objavom, ali je minus glasanjem i hvaljenjem tog projekta i dalje veći.
  • VolimDinamoOo
    878
    Treba banirat ove neke s dinamove stranice.. ocito su placeni da pljuju
  • FazeN
    9.1k
    Sramim se nekih komentara koje čitam.

Plitki mozgovi kojima očito u cijeloj ovoj priči je stadion najmanje bitan.
    Ovo zadnjih dana im je samo dobro došlo da izađu iz svojih rupa, dočekaju svojih pet minuta i krenu pljuvati sve redom, tražiti glave, stvarati kaos i širiti negativu.

Ja sam prezadovoljan jer su se potvrdile dvije stvari,
    Još jednom se pokazalo koliko su naši BBB bitni ovom klubu.
    Te se pokazalo da predsjedniku ego ipak nije najvažniji kao da će on po svom gazit sve drugo jer ga boli kurac.
    E pa očito nije baš tako.

Bravo Zvone, bravo BBB i bravo svima onima kojima je stalo!
  • MarK
    1.5k
    piše da će se dati sve od sebe da se uvaže vapaji većine ali u suradnji sa investitorima i žirijem(koji je izabrao što je izabrao), između redaka Frankenstein ostaje(indikativan je i prvi dio gdje kaže iako je samo kap u moru ostaje pri svom mišljenju ili nekako tako da me se ne lovi za riječ). Ugl lijepo umotan paket skromnog sadržaja.
  • flajšmašina
    562

Pa bokte, hoce Boban izbacit odredjene clanove zirija? Si dobro?
  • ElDorado
    15.4k
    Prepušta se odluka investitorima i žiriju a klub će tražiti određene uvjete. Znači ili izbor drugog rjesenja ili temeljita dorada izabranog. Sumnjam da ce biti bilo kakvog novog natjecaja.
    Vjerujem da je ovo objavio u dogovoru s Gradom i Vladom pa bi se sve moglo dosta brzo odviti.
  • emilperska
    18.9k
    Veliki "vođe" znaju obuzdati svoj ego kada treba. To je razlika između velikih i prosječnih.

Iz ove zadnje poslanice, rekao bih da je Zvone jasno shvatio poruku i zatomio ego.

Na gradu, državi i njemu osobno je da sad smisle kako se izvući iz ovog odnosno kako iz ovog izvući maksimum i zadovoljiti osnovne uvjete koji su na početku komunicirani..

U svamom slučaju, veliki korak naprijed..

Bravo Zvone!
  • miro
    10.1k
    Treba izdržat ove sve idiotske upise i kretene. Završit će s našom pobjedom i novim stadionom. Žao mi je samo što smo im nepotrebno dali municiju, ali mi ćemo na kraju izać kao pobjednici ovdje, siguran sam u to
  • NitkoBitan
    39.7k
    Si dobro? — flajšmašina

Nisam jos od cetvrtka.
  • Netkos
    388
    Jasno piše da će se Dinamo kao klub zalagati da se odustane od projekta i nađe novo
  • Karlo Banic
    17
    Ovi sto ga pljuju sad po komentarima su oni koji su se nadali kaosu neredima i ruznom stadionu. A svi sto su normalne kritike dosad pisali su sad smireni s ovom izjavom i to je to.
  • VolimDinamoOo
    878
    pola ih je sigurno fanova s juga, njima bi najbolje sjela bobanova ostavka... treba to ignorirat
  • Majki2111
    4.3k
    Pročitao sam još jednom na glas. Meni je ovo priopćenje dvosmisleno. Brani svoj izbor, a žudi za promjenama. Zašto je onda uopće izabrao taj?? Ne znam evo, nije mi jasno baš.
  • Karlo Banic
    17
    sere mi se koliko se i njima daje prostora ovih dana svi poznati tovari komentiraju stadion ne znam sta oni imaju s tim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet