• miro
    10.1k
    dobro, budeš skužio pa buš nam reko kaje mislio, moraš se malo strpit
  • Makedonion
    458
    Jasno piše da će se Dinamo kao klub zalagati da se odustane od projekta i nađe novo

Ne bih rekao da jasno pise, al mozda ne citam izmedju redaka kao ti.

Ja sam to vise razumio da ce se uvaziti osnovna nacela koju su navijaci zahtjevali - bilo to kroz novi natjecaj ili korekcijom pobjednickog
  • mrnatural07
    73
    Čemu kolektivna pozitiva odjednom? Boban apsolutno ništa nije rekao u priopćenju, fino je zapakirao priopćenje da se zadovolji šira masa. ChatGPT mu složio, PR ispravio, i šira masa zadovoljna.
  • hardek
    13.4k
    Ovi sto ga pljuju sad po komentarima su oni koji su se nadali kaosu neredima i ruznom stadionu. A svi sto su normalne kritike dosad pisali su sad smireni s ovom izjavom i to je to. — Karlo Banic

Čak i ne mislim da to nisu ljudi sa zlim namjerama. Mislim da su to jednostavno prosječni ljudi koji nisu pretjerano pametni, a ono najgore od svega je što misle da su jako pametni. Takvi obično vole da ih se čuje jer misle da se zemlja nebi nastavila okretati bez njihova "2 centa".
  • Netkos
    388
    Nije tako teško. On misli da je odabrano dobro, ali većina navijača i članova se ne slaže s time i on mora poštovati to i braniti interese članova bez obzira na njegovo osobno mišljenje.
  • Antee
    63
    Ak se nakraju ponisti natjecaj i izabere top stadion sljedecih 5 godina cu ic nestrpljiv spavat do novog maksimira. Ako se izabere ovo ruglo objesit cu se lancem za krave vec sutra
  • NitkoBitan
    39.7k
    Kroz skolovanje sam prosao vjerojatno 10 tisuca zadataka sa citanjem sa razumijevanjem. Tu ne pise ni iznad ni ispod ni izmedu redaka da Talijani nece odradit projekt. A ako se njima da projekt u ruke ne bute gledali moderni stadion sa spojenim i zatvorenim tribinama jer bi toliko izmijenili svoje idejno rjesenje da bi se prakticki automatski diskvalificirali.

Ili ponistenje natjecaja ili se klub u suradnji s investitorima odlucuje na neki drugi projekt, a postoji opcija i da zalbe budu uvazene te Talijani samim time diskvalificirani. Ne znam moze li se gospodski isplatit Talijane uz zamolbu da odustanu.

Uglavnom... BSN. Zec je jos u sumi. I da, odjebat ove "arhitekte" u troskocima, skupina debila.
  • Ace Rimmer
    256

Nije dvosmisleno, upravo suprotno od toga. Boban ne kaže kako je on pogriješio jer po njemu, ovo je najbolje rješenje za Dinamo. Ali to šta on misli da je to najbolje rješenje za Dinamo, to ne znači da većina misli i on to poštuje, priznaje i uzima u obzir.

Ono što je neupitna istina jest da velika većina vas, Dinamovih navijača, smatra da to nije dobra odluka ni pravo rješenje za naš klub. To mislite s istim nadama i vjerom u najbolju budućnost Dinama, ništa manje ni više od mene.

Znači koliko god on vjeruje da je VG13 najbolje rješenje, tako i mi vjerujemo da je pogrešno. I to šta on duboko vjeruje u to rješenje, ne može ignorirati to da većina duboko misli da nije.

On upravo govori i radi šta pravi predsjednik i treba. Govori da je on čiste savjesti izabrao ovo rješenje, i dalje misli da je to najbolje rješenje, ali ne može ignorirati većinu koju predstavlja. Pa šta ti misliš da je Boban birao VG13, a da nije vjerovao da je najbolje rješenje? Iz nekog hira, iz neke zajebancije? Pa on stvarno vjeruje kako su ta dva lika predstavila najbolji rad i da je to najbolje za Dinamo. I kao čovjek i muškarac drži se svog mišljenja lišen populizma, ali u istom trenutku, kao predsjednik i predstavnik ne može ignorirati stav i mišljenje većine.

Zašto bi on mijenjao svoje mišljenje? Nebitno totalno. Čak štaviše, da ga promijeni, samo bi pokazao kako je to mišljenje doneseno iz tko zna kojih pobuda, a uvjeren sam da nije. Znam da nije. Ljudi, skoncetrirajte se.
  • prefontaine
    11.2k
    Brani svoj izbor, a žudi za promjenama. Zašto je onda uopće izabrao taj?? — Majki2111

Poslušao glas struke, a u međuvremenu shvatio da je bitniji glas korisnika?
  • Karlo Banic
    17
    Lijepo je napisao da ce se nase ideje saslusat i pokusat sve da se konkretno ostvare a jasno je da je ta ideja jedino spojen krov i tribine. Kao drugo, naveo je da ce to donijeti skupa s clanovima zirija, Gradom i Vladom nigdje nije naveo ekipu koja je odabrana kao rjesenje. Da je njih naveo onda bi bilo sigurno da se od njih ne odustaje vec da ce biti samo prepravke i sminkanje. Ovako mi se cini da ce se ic s drugim izborom.
  • ElDorado
    15.4k
    On je samo objavio da će podrediti svoje osobno mišljenje interesima većine navijača i da će braniti njihove interese. Nista drugo. Sve ostalo je na investitorima i žiriju što je postivanje procedure. Ne znam kaj bi on trebao drugo reći
  • Majki2111
    4.3k
    Ha dobro, vidit ćemo kaj će dalje biti.
  • pešća
    2.1k
    Sad kad Zvone vidi u kojem smjeru ovo puše može isplatit Talijane samo da odustanu i dignu ruke od ovoga i automatski drugi po redu po broju bodova pobjeđuje :grin:
  • Lighttt
    30
    Jel ima negdje vise slika od druge nagrade projekta, da nije ona s vana sto se stalno vrti i onih crteza unutra ?
  • Mrak
    8
    Ta dvojica talijana mi izgledaju ko teški antifašisti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention