• Cagica111
    167
    Plava noc za povijest
    Fra Mario Knezovic za sva vremena
    Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska
  • NORTE
    27.5k
    Ukoliko se izgradi stadion koji većina navijača ne može očima vidjet bit će pad posjete, matchday prihoda itd. Bobane dozovi se pameti dok nije kasno. Povijesnu priliku za novim modernim stadionom bacamo u vjetar. — pešća

Kakvo dozivanje pameti, predsjednika dinama koji ne gleda utakmice dinama kojeg je stvorio.

Pa njemu je Kovačević i dalje trener nakon svih europskih padova i posrtaja, ali i kojekakvih nemoćnih sramoćenja protiv nedoraslih Osijeka i Vukovara.

dinamo je sto puta veći od člana žirija koji brani ovaj izbor.
  • miro
    10.1k
    Ono sto je najzanimljivije je da Zvone vjerojatno nece vise biti predsjednik kluba kad ovaj stadion uđe u uporabu, ali ce svi navijaci morati sljedecih 50+ godina trpiti propuh i kišu na monumentalnom spomeniku brutalizmu. Nadam se da ce se dozvat pameti, ako ne on, onda barem grad i drzava da kazu - mi to necemo platit
  • rokikaciga
    18.6k
    Ne vjerujem da će za 3.5 godine doć netko tko će Zvonu pobijediti na izborima. A iskreno se nadam da ćemo 2035 imati funkcionalan Maksimir.
  • El Madrigal
    974

Normalno da neće. Tko misli da ce Kranjca biti puna protiv Gorice, Lokse, Slavena..., a Maksimir novi više od 5 puta godišnje, taj živi u teškoj iluziji.
  • NitkoBitan
    39.5k
    a Maksimir novi više od 5 puta godišnje — El Madrigal

Ako se realizira ovaj od Talijana ja cu rec jedno - Dinamo nikad nece u potpunosti rasprodat stadion.
  • El Madrigal
    974
    Onda i nisi toliki Dinamovac
  • dinamofan
    119
    mislim da se varas..poznajem puno ljudi koji su razocarani zimi isli s djecom na maksimir i rekli da vise nece dok se ne izgradi nesto normalno..veliki dio godine je smrzavanje i kisa a sad ce bit druga prica..Tresnjevka je srce grada, stadion ko bombon i siguran sam da nitko nece imat razlog za nedolazak, cak mislim da ce se trazit i karta vise ali ce taman bit mjesta za one koji idu uvijek na maksimir
  • Brotnjo
    587
    jesmo živi?
    Da opalimo sliku oko 01:30?
  • Ivan0302
    2.2k
    živ je uhvatila ga priča :rofl:
  • Dzgšb
    2.2k

Mora netko i u politiku :grin:
  • Brotnjo
    587
    Skamenio se od Kamenog.
    Ništa u 01:30 zdravica kraj šanka, tko spomene stadion plaća ručak sutra :p
  • Dzgšb
    2.2k

Kameno je kameno , kad osvojim glavnu nagradu ja plaćam ručak :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.