• VolimDinamoOo
    815
    Mislio sam da ce me zene otjerat u grob, ali izgleda da ce to biti ovaj novi izgled maksimira ako ostane ovakav.. Dusa me boli!

Nisam se bas naspavao iskreno, valjda zato jer volim Dinamo otkad znam za sebe.. a rano je pocelo, sa 6 godina.. Sjecam se tih pocetaka vezanih za nogomet i slavlje na ulicama nakon pobjede Hrvatske nad Njemackom 3-0 i tuge nakon poraza od Francuza gdje me to kao dijete pogodilo kao da mi je netko umro..

Tako tih godina sam zavolio tadasnju Croatiu. Nema sto nisam imao od Dinama, od kapa, dresova, carapa, casa, salica... Sve mi je bio Dinamo... Dok jos nije bilo interneta, uvijek subotom bih se zavuko u tatin auto i slusao dinamo preko radia. Ta ljubav je ostala do danas. I sad s 34 mi je ljubav prema Dinamu jaca od bilo cega.

Dugo slusam vrijedjanje maksimira zbog izgleda i trpio sam jer sam znao da ce se kad tsd izgradit novi stadion i da ce nam se svi divit... Jucer sam bio ko dijete cijeli dan na poslu jer sam znao da ce mi se zelja ostvarit i da cu napokon uzdignutr glave pricat o stadionu Dinama... i onda kad sam vidio sto je izabrano, ma nema tog jaceg razocaranja i tuge...

Pa kao da se na sadasnji stavio kroz i tribine pogurale... To ne moze prijatelj Dinama i Hrvatske izabrat nikako. Ne moze me nitko u to uvjerit. Tko god voli Dinamo, nece nikad tako nesto izabrat.

Danas je petak, vikendom ne radim. Gore se osjecam nego ponedjeljkom.

Nadam se da ce netko doci pameti i ucinit pravu stvar i ponistit tu sramotu..

Znaci ne mogu opisat koliko se lose osjecam
  • Thor
    4.2k
    ima smisla,kako ne!? Veli strucni ziri da je to brutala! Pa valjda ce brutalno tak stajat dok ne padne brutalno
  • Thor
    4.2k
    molim ako ima neki staticar,gradjevinac,bilo tko,ko se kuzi u ovu konstrukciju da nam pojasni kako ovaj krov moze nositi i/ili biti konstrukcijski izveden sa nosivosti ili kak se to vec zove
  • Danko
    3.5k
    Ljudi to je samo ideja , idejni projekt (katastrofalan)
    Ovaj krov može stajat bez problema ako bude napravljen od stiropora
  • ElDorado
    15.2k
    Zanemarimo trenutno izbor projekta stadiona. Vidim da su krenuli svi oni koji zazivaju odlazak predsjednika, omalovažavaju njegovu ulogu i ponašanje, pljuju po njegovim izborima i načinu upravljanja. Krenula je potpuna destrukcija.
    Pa da podsjetimo: Boban je taj koji je došao u klub u trenutku kad smo bili potpuno kadrovski rastureni, kada se nije znao nosilac sportske politike, kada nije bilo nikakve vizije, kada smo u sezoni promjenili četiri trenera, kada su se klub i DP rušili izvana na sve načine. Čovjek je došao na oduševljenje svih navijača (osim očito onih koji su sad glasni), dao nam je svima novu nadu i viziju. Klub se organizirao na svim razinama, od akademije koju sada vode ljudi koji znaju svoj posao, kada više nema guranja klinaca za par sto eura, do marketinga, vidljivosti u javnosti i među navijačima. Organizirana je skautska služba, sportski sektor koji funkcionira kao tim.
    U jedno ljeto čovjek je uz svoje suradnike doveo 17 novih igrača, klub je prodisao i osvojili smo duplu krunu. Jedinu grešku koju je napravio, po mojem mišljenju kojeg ne namećem nikome, je bio izbor trenera koji je u klubu dosegnuo svoj plafon.
    I sad bi ljudi rušili takvog predsjednika. Samo izvolite. Pazite da vam se ne ostvari to što priželjkujete. Možda suze nećete roniti za njim ali hoćete nakon njega.
  • Unodinoii
    116

Sve kaj si nabrojao stoji , ali to ne znači da netko ima bezuvjetnu potporu kaj god da napravi
    Kaj se tiče vođenja kluba, igrača, trenera to se ne bum mješao ali Maksimir je generacijski projekt i to ak radiš protiv volje navijača koji će ići na taj stadion i kad tebe ne bude kao ni Senfa onda je to veliki problem
    Isključivost i tvrdoglavost su jako loše i zajebane osobine
  • ElDorado
    15.2k
    možda nisi shvatio ovo je poruka za sve koji zazivaju njegovu smjenu i odlazak. A po upisima vidim da ih je i na Zoni pozamašan broj. Diskusija oko stadiona svakako DA.
  • Unodinoii
    116

Pročitaj još jednom kaj sam napisao , ak bu se držao ovak bahato i tvrdoglavo oko nečeg kaj ne želi 90% onih koji su te odabrali onda je smjena sasvim legitimna opcija
    Ne pričamo o boji zida u wcu ili o broju šankova pričamo o najvažnijem projektu u povijesti kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.