• austrijanac
    14.1k
    ali shvatit ćeš kad budeš stariji — Maki85

Oprosti tata, nadam se da cu bit pametniji kad odem u penziju pa cu imat ovakav nacin razgovora kao ovaj odgovor.
  • Maki85
    266
    Oprosti tata, nadam se da cu bit pametniji kad odem u penziju pa cu imat ovakav nacin razgovora kao ovaj odgovor. — austrijanac

Nisi me shvatio, nisam to rekao tebi, nego se na taj način oni obraćaju nama: "ima ljudi koji ne razumiju, ali priviknut će se kad se izgradi". Kao da smo djeca ili mentalno potkapacitirani.
  • Xpert1992
    1.2k

Malo pleksiglasa, izolirke i bu to dobro. A ak i malo pokisnes, Boze moj, dinamovac si! ak bu hladno i puhalo sal preko ustiju, rukavice i bu to dobro. Ak je prehladno, u birc prek puta na pivicu i na telki pogledat utakmicu.
  • austrijanac
    14.1k

Posteno, krivo sam te razumio :clap:

Arhitekti su docekali svojih pet minuta da budu idioti u stvarnom svijetu.
  • potjeh
    9
    pa u tom je problem, to i sad imas, valda ocemo na bolje
  • kajjaznam
    536
    Dobar je stadion, malo nek se doradi od ideje kakva je iznesena i bit će to top.
    Bio sam i ja jučer skeptičan i ljut, al nakon prospavane noći mi djeluje bolje.
    Btw kriv mi izgleda top.
    Edita: sam nek čoškove riješe il' tribinama il' uredima, sam da je zatvoren
  • crophantom
    8.3k
    jebe mi se više i za stadion iskreno, ali da cu dozivjeti od ove uprave ovakav podcjenjivacki stav preka svom puku...

Nek me se samo mane priče o Dinamovštini na neko vrijeme, jer nisam siguran da je moje i njihovo poimanje toga isto.

I tu cu stati
  • Sesvećanin
    651
    Dobar je stadion — kajjaznam

Ma odličan.
  • Thor
    4.2k
    mi smo svi idioti a on eto vec zna da ce biti korekcija kako ljudi zele ali ne bas do kraja?! Jebote kao da je on osobno ovo "remegdjelo" projektirao pa sad vec zna kaj bu se korigiralo. A ujedno i da je imao 500 milja ne bi radio A Arenu!
    A kaj dinamo i g.Boban trenutno grade!? Tj.cega su investitori?
  • kajjaznam
    536
    pa bolji od WC školjki ili krafni.
  • SAS1987
    20.8k
    Nedaj bože, NE zazivam taj projekt al sam nešto tražio i naljetio da je taj projekt Maksimira iz zraka slicio na stadion Aston Ville :lol:

stadion_maksimir01.jpg
    Villa-Park-PA-System.png
  • Thor
    4.2k
    Mi smo duboko uvjereni da je ovaj projekt daleko ispred vremena, da je baš vanvremenski. Prihvaćamo činjenicu da dio ljudi to ne razumije, ali ako je netko otvoren da malo pogleda, da malo prostudira, da dozvoli nekome da ima drukčije mišljenje, onda može doći do drugih spoznaja. Shvatit će koliko ovaj projekt ima prednosti.
    Mi smo idioti, imbecili ukratko neobrazovani.... jos samo fali... prljavi smo i srdljivi! :brow: :zip:
  • Jaro
    12.9k
    ne znamo se obuc i ne peremo se...
  • SAS1987
    20.8k
    prljavi smo i srdljivi! — Thor

Pa i jesmo kad kiši po nama :lol:
bold
italic
underline
strike
code