• CISCO
    1k
    Čekaju nastavak prvenstva, kanapee i besplatna putovanja.
  • don
    22.3k
    Na kritike navijača Dinama koji kažu da tribine nisu spojene i da su otvorene na van, odgovara s kontratezom da je ovo ljeto bilo tako vruće da bi lagani vjetrić na stadionu dobro došao.

ovo je čisti troll. Gade mi se koliko su odvratno napuhani.

prije bi obje ruke odreza nego nekad reka da mi se sviđa ova betončina Ruglomirska.
  • dinamofan
    98
    Mozemo mi do Bozica tu pisat ali to ce se s vremenom smanjiti pa ugasiti, jedino bi ozbiljno shvatili boyse da podju prijetit nedolaskom na utakmice ili slicno
  • 433
    33
    U šta se ovo kolektivno pretovrilo….uopce mi se ne sviđa stav Dinama “ljudi to ne razumiju” zar je nama PR bas u takvoj banani, s druge strane pritisci ljudi i dalje ne popuštaju (nit bi trebali)

Stvarno se nadam nekom zajedničkom rješenju navijača i uprave jer ova odluka je veća od svakog pojedinca
  • San Lorenzo
    24.4k
    Di su sad PR-ovci s onim parolama o "nikad otvorenijem klubu koji osluskuje bilo svog navijackog tijela". Vrlo brzo smo iz toga presli u "ko vas jebe sabani, priviknut cete se — Pacho

Priviknut ćete se na stadion, na Kovačevića, na tamburanja u Europi, na neigranje Europe, na neosvajanje hnla...
  • austrijanac
    14.1k

Stari - ponavljam, nije problemu tvom komentaru koji si sad napisao i vlastitih misljenja o stadionu.

Problem je u komentarima koji navijaju za rusenje trenutne vlasti, vrijedanju, pozivanju na linc i sve sto ide s tim na ovom forumu.

Tebi je odvratan - ok, postujem.
    Meni je zanimljiv jer je unikatan, ali mi smeta sto osnovne stvari nismo ispostovali.

Te kao takav cu doc na tribinu i to izjasnit rado. Ljudski i normalno.

Velika je razlika izmedu normalnog izjasnjavanja misljenja i onoga sto pojedinci rade.
  • VolimDinamoOo
    835
    odakle onom kretenu Fabijancu pravo nazivat navijace Dinama diletantima?
  • serbus
    6.2k
    Sad bi poduzetni Hrvat trebao napraviti majice sa natpisom
    "Ja sam dILETANT" za tribinu dok se mi raspravljamo :rofl:
  • Jura
    249
    Zvone jebiga, pretjerao si sa ovim stadionom, nisi dobio mandat na 50 godina. Očekujem poništenje natječaja zbog namještanja jer nigdje nije pisalo da stadion mora biti otvoren a najednom je žiriju to postalo najbitnije.
  • GOAT
    9.4k
    Samo pls neka majice budu maksimirska šuma friendly i prozračne i neudobne, ne zelimo diletantski komfor :fire:
  • serbus
    6.2k

Hvala kolega na intervenciji moje je bilo idejno rješenje preinake su moguće...
  • CISCO
    1k
    A di je pleksiglas?
  • DinamoZagreBBB
    47
    Kako su ovi svi skupa bahati. Od bobana do fabijanica
  • M94
    2.9k
    Od svega ovoga najviše me iznenađuju i ostali Dinamovci u klubu, koji se ne usude ništa reći, ili ne smiju ništa reći.
    Statut, program, demokracija, Dinamo navijačima i običnim ljudima... truća srać.
  • Jaro
    12.9k
    Ne moze ga Boban ponistit, ne mora niti promjenit svoje misljenje (zbog ovoga smo ga godinama i zazivali i na kraju, zbog ovog ga je DP stavio na celo liste, a mi kluba) - ali nemre se postavljati ovako kako se postavlja, gurati tu kvaziintelektualno-elitisticku tezu i na ovaj nacin komunicirati preko trbuhozborca drOljivarija..
    Kaj se stadiona tice - pametni politicar/i ce profitirati na ovoj situaciji i ovakvoj reakciji javnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet