• NitkoBitan
    39.4k
    Još jedanput puna podrška Bobanu na pravu da ima svoj stav i da od njega ne odstupa ako misli da je ispravan. — The Undertaker

Ima pravo na svoj stav, ali naustrb 70 tisuca clanova koje predstavlja i koji su ga izabrali? Jel se pita njih nesto kaj je ispravno?
  • Kermit
    1k
    Ima pravo na svoj stav, ali naustrb 70 tisuca clanova koje predstavlja i koji su ga izabrali? Jel se pita njih nesto kaj je ispravno? — NitkoBitan

Članovi su svoje rekli na izborima. Statut propisuje način promjene vodstva prije isteka mandata. Upregnite se i krenite u rušenje prve demokratski izabrane uprave kluba. Pa kad to napravite, postavite bolje ljude na čelo kluba. Jedva čekam vidjeti kandidate.

Ovakav salto mortale samo mi Hrvati možemo napraviti.

Da sam ja na Senfovom mjestu, rekao bih OK, narod nije zadovoljan, legitimno. Neka im gradi stadion neka druga vlast. Tako i tako ekipa koja je najglasnije protiv ovog idejnog rješenja sigurno nije glasala za njega.

I još nešto. Ne sjećam se da je netko potpisivao peticiju i ovako negodovao 90ih kada se rušio stari sjever i izgradio novi. Koji je definitivno najgora, ali daleko najgora navijačka tribina ikada. Nitko nije srao jer se nikog nije ni pitalo. Njje za nas demokracija, pokazuje se još jednom, a sve ostalo kruha i igara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet