Zg123
don
zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja — Zg123
dramatiziranjem — Zg123
GOAT
Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka — Zg123
DerHerrKool
Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja? — Zg123
Zg123
Skroz si promašio usporedbu. Ako bi se držali tvoje analogije, Dinamo je naš klub i mi smo njemu šefovi. Definitivno je u našoj domeni "rušiti" odluke podređenih u korist našeg kluba. — DerHerrKool
Fatos Beqiraj
The Undertaker
dinamofan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.