• Paggini
    99.5k
    Dođite na tribinu, ispunite zapad i postavljajte pitanja, ali se postavljajte radikalno kao i ovdje na forumu, jer lako je srati bez mjere za tipkovnicom — ElDorado

Tribina veceras već u Čitluku!!!!!
  • Ivan0302
    2.2k
    jedva čekam :cool:
  • Zg123
    4.8k
    Rulja na drustvenim mrezama i forumima je stvarno glupa, primitivna i zadrta. Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja? Daj se saberite malo, nazalost ne znam kako smo do toga dosli ali Dinamov navijacki puk je postao u rangu tovara sa histerijom, dramatiziranjem, rusenjem i paljenjem svega sta hoda cim nesto nije po volji i cim naidje neki prvi neuspjeh, ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da ne uzmemo titulu u iducih nekoliko godina pa tu bi velika vecina ekipe prestala navijati za klub, strasno
  • don
    22.4k
    zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja — Zg123

dramatiziranjem — Zg123

odlična usporedba sa stadionom koji će tu bit cili život. :up:
  • GOAT
    9.4k
    Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka — Zg123

Boban nam nije sef - nismo zaposlenici, ne rusimo ga a ova odluka nije samo neka nego je odluka o stadionu koji ce ovdje postojati jos 400 godina jer drugi sigurno neces dobiti.

Obecaju nam zatvoreni stadion sa spojenim tribinama, sky box, urede i 100 razlicitih pizdarija ali najbitnije moderan stadion a onda nam serviraju kutiju sa rupama i tebe cudi zasto se ljudi zale? Necu ni spomenuti njihovo dociranje i mazanje ociju jer ipak svi smo mi glupi i ne vidimo ljepotu tih betonskih nakupina. Kad su vec znali da nam nece dostaviti stadion kakav su obecali onda su se mogli potruditi oko prezentacije i detaljnije objasniti umjesto srati o alianz arenama i palacinkama

Off topic na tvoj upis ali ne znam zasto je popularno uvijek naci 3-4 losa upisa gdje se psuje i poziva na otkaze i onda to razvlacite danima i pokusavate sve nas strpati u isti kos? Ljudi su dobili ban i ne vidim razlog zasto ih ponovno spominjete svakih 30 minuta?
  • Zg123
    4.8k
    nisam se referirao samo na ovaj forum ako nisi primjetio vec i na ostale plus drustvene mreze koje obuhvacaju cijeli Dinamov navijacki puk
  • DerHerrKool
    1.9k
    Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja? — Zg123

Skroz si promašio usporedbu. Ako bi se držali tvoje analogije, Dinamo je naš klub i mi smo njemu šefovi. Definitivno je u našoj domeni "rušiti" odluke podređenih u korist našeg kluba.
  • Gradina
    476
    KK Dinamo je najnebitniji sportski kolektiv u državi
  • Zg123
    4.8k
    Skroz si promašio usporedbu. Ako bi se držali tvoje analogije, Dinamo je naš klub i mi smo njemu šefovi. Definitivno je u našoj domeni "rušiti" odluke podređenih u korist našeg kluba. — DerHerrKool

Odluke da, smijenjivati nekoga ne, pogotovo jer nam se ne svidja izgleda stadiona
  • Logistika
    1.6k
    Od ljudi kojima se svida stadion. Ako ih ima ovdje. Da mi navedu sto im se tocno svida. Cisto da dobijem drugacije poglede. Bez kritike bez iceg. Samo me zanima sto bi naveli kao taj neki impuls stadiona da vam se svida.
  • NKDZ86
    10k
    Sviđa im se nakupina betona, sivila, sssr i uvlačenje u šupak.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Meni nije da se svidja, ali nije sad strasno kako ljudi prestavljaju, ako se smanje malo ove rupe, fasada bude u nekoj kamenoj boji moze izgledat ko neki kameni hram u sred sume. E sad jel ce to izvest sve ispravno to ne znam.
    Bilo je puno bolji rjesenja ali bojim se da nebi upali u ovaj financijski okvir. Izgradnja ovoga nije toliko skupa pa vjerovatno se moze detalje dotjerati do maksimuma.
  • The Undertaker
    10.3k
    Pregledao sam površno svih 88 prijedloga i većina ih je generička krafna ili kutija sa dosta sličnih rješenja. Ono što mi se sviđa na odabranom je da je originalan (u odnosu na ostale prijedloge), da me podsjeća na stare engleske stadione odnosno ''nogomet kakav je nekad bio'', bez nenogometnih detalja (barem na renderu). Nije sad da sam nešto oduševljen rješenjem ali je meni daleko od katastrofe kakvom se ovdje uglavnom predstavlja.

Da još dodam, barem ja nemam niša protiv svake argumentirane i manje argumentirane kritike ali ovi napadi na Bobana i žiri na osobnoj razini su dno dna.
    Još jedanput puna podrška Bobanu na pravu da ima svoj stav i da od njega ne odstupa ako misli da je ispravan.
  • dinamofan
    104
    totalno promasena usporedba…u firmi ako ti se nesto ne svidja das otkaz i trazi dalje gdje ti je bolje..klub neces mijenjat legendo zato sto ti se nesto ne svidja nego dajes svoj glas za promjenu, a itekako imas pravo na to i kao clan kluba i kao stanovnik drzave koja sudjeluje u izgradnji istog stadiona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet