• dinamofan
    101
    da su se inu Parizu bunili na piramidu pa su se naviknuli svi…sve me strah da tako svi ne razmisljaju da ce i nas proc
  • Gringo
    1.4k
    "Uvijek su se kod najvećih remek-djela događale ovakve stvari. Ovaj je projekt daleko ispred vremena. Prihvaćamo činjenicu da dio ljudi to ne razumije..."

dio ljudi = 90% ljudi

teški komunizam
  • GOAT
    9.4k
    Hrvati se šutaju sa Allianz arenom — Markelo

I ne kuzim zasto? U jednu ruku kaaao gradimo dobre odnose sa Barcom i PSG-om a onda odes na SkyItaly pa seres po Mourinhu i Realu i kasnije po stadionu Bayerna a mi godinama nemamo 4 funkcionalne tribine :lol:
  • SAS1987
    20.8k
    Se može negdje vidjeti kakvo je bilo idejno rješenje? — CISCO

Mislim da je to idejno rješenje (Populous arhitekti)
    ol_land33.jpg
    ol_land34.jpg
  • Noel
    25.4k
    Možete vi damage controlat kolko oćete — Sesvećanin

Moje mišljenje da su svi malo preemotivno reagirali a neki klošari koji nebi smjeli ime Dinamo izustit iz svojih prljavih usta se pokušavaju iskoristit sad od toga jer neuka rulja i emotivni navijači seru po svemu a najmanje po stadionu.
  • CISCO
    1k
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/maksimir-hdz-tvrdi-da-rjesenje-nije-konacno-ziri-ne-mijenja-odluku-15749946?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica

Ali ovi diletanti koji procjenjuju da se njima to ne sviđa... Ta razina sviđanja ušla je kao kriterij u mnoge naše stručne procjene - poručuje Fabijanić.

Ovako, 24 sata nakon objave, zbog frustracije dijela javnosti i napada, mi se nećemo dati pokolebati - poručuje Fabijanić.

Nek stoji...da se ne zaboravi.
  • Jaro
    12.9k
    Ovi droljiravijevi pamfleti, tj bibanive poslanice su dno dna i brzo se priblizavaju neki ranijim misljenjima nekih ranijih ljidi iz kkuba kojima navijaci i javnost samo smetaju...
  • serbus
    6.2k
    vise od stadiona me smeta sto se nakupilo na forumu toliko trolova i poluidiota da ne mozes procitat nista suvislo. — austrijanac

Misliš diletanata... Ljudi su očekivali stadion nakon 100g a dobili nešto za radit selfi i pobjeći što dalje.. Normalno da su ogorčeni a opet ne izlaze rječi koje nam serviraju "školovani i elokventni arhitekti".

Nemoj biti "arhitekt".
  • fakin
    6.5k
    Znaci navijaci Dinama su diletanti.
  • CISCO
    1k
    Baš si je lijepo sina počastio.
  • NORTE
    27.4k
    meni stadion kao ovakav nije lijep, fali mu dosta dorade. — austrijanac

Fali mu dorade?
    Ovaj prijedlog stadiona je zločin protiv dinama, Zagreba i nas.
  • Sesvećanin
    649
    Moje mišljenje da su svi malo preemotivno reagirali a neki klošari koji nebi smjeli ime Dinamo izustit iz svojih prljavih usta se pokušavaju iskoristit sad od toga jer neuka rulja i emotivni navijači seru po svemu a najmanje po stadionu. — Noel

Kakav demagogija, kakva mentalna gimnastika a 90% članova dinama naravno koji se bune nisi spomenuo.

Čestitam
  • dumitrumitu
    2.1k
    Ovo je Olivariju iz kluba mogao izjaviti samo Boban. Vrijeme je da ostali ljudi iz kluba javno istupe. Što radi nadzorni odbor?
  • austrijanac
    14.1k

Niti sam arhitekt niti sam vecinu vas nazvao diletantima.
    Za neke mislim da su debili jer su tek sad izgmizali na forum jer to i inace rade - samo kad mogu srat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet