• Noel
    25.4k
    Molim te ne radi ovo — Sesvećanin

Ne znam, govorim iskreno kak se osjećam. Stadion mi je na prvu fuj. Na drugu isto. Na 64 put isto. Na stoti put sam počeo vidjet svijetlo na kraju tunela. Napisao ie Paginni jučer. U jednom trenutku ćemo ga svi zavolit.. Sve vas to čeka..
  • Masto
    2.5k
    Nije moro bit Allianz arena al bbbbank wildpark je mogo bit, također stadion uz šumu
  • Markelo
    4.1k
    Ovo je nevjerovatno. Hrvati se šutaju sa Allianz arenom. Bavarcima može ali za nas to nije. O tempora o mores
  • Mali dioničar
    20.8k
    Nismo ni prokomentirali da pobjednički rad ima potpuno nezadovoljavajuću statiku. U gradu stradalom od potresa prije 6 godina.

To isto treba ostati tako da istočna tribina bude prazna. Jer smo navikli na to.
  • dinamofan
    98
    Boban je do te mjere samouvjeren, bahat i egoistican da bi ga bas volio vidit porazenog u smislu da nije kako je on zamislio
  • NitkoBitan
    39.4k
    U jednom trenutku ćemo ga svi zavolit.. Sve vas to čeka.. — Noel

Kao sto vole svi sadasnji Maksimir nakon kaj stoji u ovom stanju ohoho godina pa ljudi sa odusevljenjem idu na njega, mos si mislit. "Sa vremenom su se privikli" - NE.
  • Sesvećanin
    646
    U jednom trenutku ćemo ga svi zavolit.. Sve vas to čeka.. — Noel

Nikada ja ovaj stadion neću zavolit. Nikada.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Boban je do te mjere samouvjeren, bahat i egoistican da bi ga bas volio vidit porazenog u smislu da nije kako je on zamislio — dinamofan

Boban nek ostane zarobljen u 80tima u svojoj slastičarni 041 sa Poletom i Azrom na zidu, a nas neka ostavi napraviti stadion za svoju djecu.
  • Pacho
    21.2k

"Iz Maksimira porucuju". Pa reci onda lijepo da opet Zvone obrazuje nas krkane. Ianako je ocito po kurcoloskim epitetima da se radi o njemu :smile:
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Tko god da je izvor Olivarija, nadam se da će dobiti otkaz u klubu…. Nemrem vjerovati da čovjek s takvim stavom radi u klubu… Ovako bahati nastup nije imao Mamić u svojim najsjajnijim danima…. Ne znam o kome se radi, ali jebena sramota….

“- Zar bi zbog populizma trebalo srušiti projekt?”

“Neka ljudi malo poslušaju. “

“Prihvaćamo činjenicu da dio ljudi to ne razumije, ali ako je netko otvoren da malo pogleda, da malo prostudira, da dozvoli nekome da ima drukčije mišljenje, onda može doći do drugih spoznaja.”

“Pa što, u Maksimiru puše senjska bura od 200 na sat? Ne razumijemo....”

“Bila bi to sramota za Hrvatsku. Dinamo u takvoj sramoti ne bi participirao!”

“Mi smo u Dinamu duboko uvjereni da je ovo najbolje. Nitko nam neće promijeniti to uvjerenje. Kad bismo vjerovali da je loše, bili bismo prvi protiv. Taj problem nemamo. Ovaj stadion je nešto najbolje za Dinamo, za Grad Zagreb, za Hrvatsku.”

“Pa jesu li ti ljudi normalni? ”

Postoji dobra šansa da taj čovjek sudjeluje ovdje na Zoni, ako da onda njegovom egu i bezobraštvini nema kraja….

Kada je takva baja mogao je ne biti anoniman pa s ovim stavom javno izaći…. Sram me je da takav čovjek radi u klubu i trebalo bi biti sram sve ljude koji su ga postavili….

Mislim da se i DP mora izjasniti o ovome….

Na idućem članskom danu ću ovo jako adresirati!
  • Masto
    2.5k
    da nije onaj sto vodi brigu o terenu
  • Nolifer
    15.8k

Ja se nadam da ga nebum doživio... :lol:
  • CISCO
    1k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/nogomet-mix/novi-maksimir-ostaje-potvrden-projekt-unatoc-kritikama-15749951

- Neki brinu hoće li ljudi kisnuti? Pa jesu li ti ljudi normalni?

U ovome se vidi i odražava sav bahtluk bobana, a olivari je komotno mogao navesti da priča sa bobanom.

Tako je, on kao predsjednik komentira na skyu i ni ne gleda utakmice i onda mi nismo normalni.

Taj stadion se ne bu gradio.
  • Logistika
    1.6k
    da i meni je to zanimljivo. Kako ce to izgledati na kraju. Ovo kao da su odabrali trecinu stadiona. Kud je covjek zaracunao da je na prezentaciji 15 000. Kud ljudi koji se kuze kazu da nema sanse ti masivni krovovi tako da stoje. Da su ti stupovi mali. Oni govore "izgleda bestezinsko,gotovo levitirajuce" Da nisu vec danas ovima poslali primjedbe neke. Da odmah uplementiraju sta se moze da imamo neku viziju nesto. S detaljnijim opisima poslovnih prostora ,restorana svega...ovo je golo.
  • tp1997
    3.5k
    ‘Zar zbog populizma treba srušiti projekt? Pa što im je?! Ljudi biraju političare, a ne grade stadione!‘, poručuju iz Maksimira

Kome se ne sviđa neka si napravi svoj stad...ups, svoj Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet