• don
    22.2k
    Dapace, vi kojima se ne svidja organizirajte prosvjed, bas me zanima koliko ce vas se skupit — ksapi

ne sviđa se ni tebi, ali sa druge je strane vrhovni predsjednik svemira Zvonimir Boban pa se stoji u defanzivi i nada se da će stadion kad se izgradi bit drugačiji. Šta ako ne bude? A neće.

ljude koji izaberu Bobana prije stadiona ne mogu nazivat navijačem Dinama. Iako mi je totalno promašena usporedba, a ako stvarno postoji onda je i žalosna.
  • ksapi
    9.1k

Organizirajte se i idite, po forumu bi rekao da vas ima barem 1000 bijesnih
  • ElDorado
    15.2k
    s Antolićem i Zorkom 1002
  • don
    22.2k
    vas zadovoljnih nema ni 25. Ima nas bijesnih, ludih, uz to nas ismijava i jebeni Bauhaus. Zanemarit ćemo navijače drugih klubova koji bi nam donirali da šta prije krenemo sa gradnjom stadiona koji će tu bit još 3 generacije.

s Antolićem i Zorkom 1002 — ElDorado

bravo, lipo provociranje ispod pojasa. Jeba vas Boban da vas jeba pored kluba.
    Idalje mislim da nema boljeg čovika za sportsku politiku kluba od Zvone, ali vi koji mislite da je svako neslaganje sa njim ima veze sa mamicem, Antolićem i Zorko ste mi na istoj razini poput čuvenih tetaka koji zazivaju starog vođu. Isti. Uz to mu idete niz dlaku za svaku odluku.
  • jp23
    4.8k
    Nemam tolikih problema sa izborom koji je ruglo, imam velikih problema sa značajnim indikatorima sukoba interesa za to isto ruglo.
  • Unodinoii
    157

Tko je protiv stadiona je Antolićevac?
    Pa širi pogled od vas dva ima baba iz Imotskog koja glasa 35 godina za HDZ
  • Netkos
    319
    Ali je odgovoran članovima Dinama. Neka da izjavu da članovi Dinama ne žele takav stadion i da zbog toga Dinamo kao klub želi da se novi stadion ne radi po tom projektu. A onda je na drugima da brane to, država i Grad koji su naručitelji.
  • ElDorado
    15.2k
    ovožavam kad mi se imputira nekaj kaj nisam niti pomislio. To samo znači da je 1000 protiv ali su i Antolić i Zorko protiv. Tj i oni bi dizali seljačku bunu
  • don
    22.2k
    protiv ali su i Antolić i Zorko protiv — ElDorado

koga boli ona stvar za šta su Antolić i Zorko? Pa vi niste normalni da u jebenoj 2026 spominjete takve ljude. Ozbiljnih problema imate, baš ozbiljnih.
  • vjeko1701
    29.9k
    Ne znaš ti puno toga zakaj se neki još spominju
  • ElDorado
    15.2k
    ja mu uopće ne idem niz dlaku. Samo mislim da ovo psovanje i jebanje majke nema nikakvog smisla. Postoje demokratski putevi i metode da se neke stvari rješe. Npr legalna tijela kluba kao i tribina koja će se održati sljedeći tjedan. A tamo će svi šutiti vjerojatno.
  • don
    22.2k
    prosvijetli me, zakaj se još spominju?

ja mu uopće ne idem niz dlaku — ElDorado

uopće ne. Osim šta ste spremni ić i kontra svojih očiju da bi stali u njegovu obranu. Iako se ni vama ne sviđa.
  • Unodinoii
    157

Nitko mu ne spominje majku , nego ljudi dovode u pitanje njegovu poziciju ako ovo ruglo zdušno zgura do kraja i nemreš im to zamjerit
    Neće sigurno šutit ljudi zato kaj na članskom danu isto tak ne šute kad se priča od puno manje bitnijim temama
    Bit će vatreno ali Boban to zna izhendlati
    Ono kaj ja očekujem je njegovo otvaranje očiju- da se ovdje ne radi o nekolicini nezadovoljnih nego o većini
    Očekujem zajedničko pronalaženje riješenja na dobrobit svih nas
  • Droljo
    32.2k
    Ajde ne drami i ne prosipaj patetiku — markoli

Ja uopće ne dramim stari. Drami ekipa koja dere dva dana na internetu a ne poduzima ništa. Mehanizme imamo, za to smo se borili i izborili. Ja ne vidim u čemu je problem.
  • ElDorado
    15.2k
    Fakat dajte više prestanite reciklirati iste postove i histerizirati. Dođite na tribinu, ispunite zapad i postavljajte pitanja, ali se postavljajte radikalno kao i ovdje na forumu, jer lako je srati bez mjere za tipkovnicom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet