• austrijanac
    14k

Najgluplja teza ova godine. Zao mi je ljudi sto tako misle.
  • ksapi
    9k
    Vi ste bolesni svi skupa, jebes mi sve
  • Paggini
    99.5k
    Ajmo bacit Bobana pod bus, ionako imamo 20 jos boljih koji bi sutra poveli ovaj klub, sta je jedan Boban više manje.

Lijepo je vidjet sve te profile koji su suze lili kad je došao da bi ga sad micali radi odluke koja nije njegova, prekrasna podrška.

I ne, ovo nije kmetstvo ni sektaštvo, nego je jebeni razum koji ne želi ovaj klub bacit u kaos u kojem smo bili prije nego je Boban došao, a brzo se i taj period zaboravio
  • fakin
    6.5k
    Volim vise Dinamo i grad Zagreb nego Bobana.
  • ElDorado
    15.2k
    Po meni je njegova uloga baš u ovom trenutkui najvažnija. A ta je da ovaj crtež, koji čini mi se čak nije rađen ni u nekom ozbiljnijem alatu, pretvori u ozbiljan nogometni stadion. On je izrekao jučer dvije rečenice. Jednu na predstavljanju da se ova početna ideja dalje mora ozbiljno doraditi i drugu kasnije, mislim na RTLu, da izbor nije bio određen prije svega sportskim razlozima. Dakle izbor je vođen arhitektonskim kriterijima. Zato sada treba biti ozbiljno dorađen pa ćemo vidjeti u kojem smjeru bi to moglo ići. Čuti ćemo i Bobana detaljnije na toj tribini, pa svi koji ovdje pišu bezbrojne postove bilo bi dobro da dođu na tribinu i tamo pitaju pitanja na koja nitko ovdje ne može trenutno odgovoriti.
  • austrijanac
    14k
    pišu bezbrojne postove bilo bi dobro da dođu — ElDorado

Nece prijatelju, bez brige.
  • javolimtebejako
    6.3k
    spasit ce nas Plenkovic jer on ne zeli da gradani placaju nesto sto im se ne svida.
  • ElDorado
    15.2k
    jel ti ponekad pročitaš to što si napisao? Uspoređuješ ljubav prema gradu i klubu s čovjekom koji je samo čovjek i kojeg nitko ne treba voljeti ali valjda po nekim kriterijima misli da je vrijedan voditi tvoj klub.
  • markoli
    2.3k
    Ovakav stadion i Boban ili normalan stadion i netko drugi (na izborima naravno). Biram drugu opciju. Pitanje stadiona značajno utječe na budućnost kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet