• flexXy
    3.4k
    Mene samo zanima kako su u top5 mogli izabrat 5 najgorih prijedloga koje sam do sad vidio. Zaha hadid,3lhd, itd. svi imali top stadione. Ovo nema nigdje, trebao sam predat nacrt stadiona kaj ima samo dve tribini na sjeveru i jugu. To je isto arhitektonska avangarda, ocito bi bilo izabrano
  • kum
    111
    Da je itko iz tog žirija ikad pokupio upalu pluća gledajući utakmice na ovakvom stadionu, oprostite na izrazu ali kurac bi mu rupama i propuhom radili omaž.
  • Bryan
    173
    Znači naš predsjednik i Senf izjave da nisu htjeli stadion kakav sad i zadnjih godina svi grade. Pa ćemo gradit stadion kakav su gradili prije 40 godina. Kaj svi su debili a vi ste pametni? Pariz,Barcelona,Madrid,Munchen,silni englezi, ma i ne samo oni. Svi su oni slijepi na estetiku i arhitekturu pa su ko seljaci napravili svojim gradovima i klubovima stadione gdje će njihovi navijači imati komforna natkrivena mjesta.
    Više od 40 godina maštam o pravom stadionu od '81./'82. i ulascima na Sjever sa kapom i šalom i bacanja istih dole na Maksimirsku da i oni uđu.
    Ako ovo prođe ja mislim da će slijedeća godina bit prva u kojoj neću bit član Dinama,u kojoj neću trošit novce u Fanshopu a novo ruglo me neće vidjet.
    Bolit će me ali boli me i ovo danas.
  • Majki2111
    4.3k
    Ajde daj link, otvoren sam za stručna mišljenja uvijek. Nisam sarkastičan.

Ja nisam tip koji galami. Ne zovem na bune, ustanke i slično. Ja ću reći: Nije dobro, treba bolje. To je to. I to kažem ovako kad sam si dao 10 sati za prvi dojam bez informiranja oko struke.
  • MatijasCRO
    1
    Ne mozes virovat sta nam ljudi uvalise, i jos nas uvjeravaju da je dobar.. tragikomedija u picku materinu, pa ne znam kome ce bit zelja ic na rubne sektore stadiona i kupit upale pluca u jesensko/zimskom dijelu sezone.. ako ce stvarno pravit ovaj, neka prave 15k mjesta, i to ce bit previse…
  • Maki2
    1.2k
    Otidite Otti Baricu na Facebook, posprdno je iskomentiro "jedinstveni" dizajn i stavio link youtube videa, nekog prastarog na kojem je pljunuti taj nas "stadion".
  • Wallace99
    166
    Nakon 10 sati, ja se i dalje nemrem smirit od šoka, uzrujanosti i razočarenja, za ovo neko mora odgovarat!!!!
  • InteraGal MGC
    137

Ne moze me nitko uvjerit da ovo nije neki sukob interesa koji je dobrano podmazan
  • ShanKu
    2.4k
    znao sam da mi je poznat dizajn... ali eto nisam išao tako duboko :brow:
  • NitkoBitan
    39.2k
    Ekipa, ja sto vise razmisljam to se vise cudim ovom rjesenju. Ajmo stavit po strani cak i razdvojene tribine i betonski izgled.

Pa halo, ljudi su jednostavnom analizom ustanovili da ce kisnica kapat navijacima po glavama, ulazi na tribinu su disproporcionalno veliki i oduzimaju kapacitet, imas neke cudne prazne neiskoristene betonske plohe koje su vec dobile naziv toboganima...

I to je samo povrsna analiza, kuku nama kad ce nam bit dostupan veci zoom i pogled na neke sada nedostupne kadrove.

Ovaj rad su slozila neka dva anonimna polu-amatera u vidu nogometnih stadiona u nekom sobicku. Taman i da pobjede, kako ce ta "A je to" ekipa slozit izvedbeni i glavni projekt?

Sve mi se vise gade "natjecaji" i "ziriji" i mislim da je trebalo odmah uc u suradnju sa nekim ozbiljnijim uredom bilo domacim bilo stranim od kog znas kaj mozes ocekivat.
  • Xpert1992
    1.1k
    https://youtu.be/SgUvoSlOuLs?is=XLNB18JX2GoWx52R

Evo da stavim tu.

Nego. Jebemti da je ovo stadion koji Dinamo zasluzuje, Zagreb zasluzuje, glavni grad Hrvatske? Ja jos sebi ne mogu doci. Bas slusam decke sa podcasta i veli Niko nije to jos gotovo, moze se doradit. A kaj? Stavit pleksiglas, stavit plave stolice, i plava svjetla da udaraju po betonu vani?
    Dajte nam normalan zatvoreni stadioni sa spojenim tribinama. Ovo ne lici na nis.
  • Str1nger Bell
    4.1k
    Authors:
    Marin Špigić, M.Arch. /// Valentina Kaić Filipović, M.Arch.

IMG-1249.jpg IMG-1247.jpg IMG-1248.jpg
  • fakin
    6.4k
    A sta ce nama alianz arena, bolje spomenik sovjetima iz drugog svjetskog rata. To je full zagrebački
  • NitkoBitan
    39.2k
    Jos jednom cestitke pobjednickom dvojcu na remek djelu urbanog zagrebackog stiha! Dabogda nikad vise u zivotu ne vidjeli ravnalo i sestar...

MV5-BZTY0-NDM2-OTYt-M2-Jm-ZS00-Mj-Q2-LWFl-Mz-Et-ODJi-Nz-Ix-Mjhj-Mz-Uw-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gc-V1.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet