• Mali dioničar
    20.7k
    Jedan od inozemnih članova ocjenjivačkog suda je Kersten Geers - redoviti profesor na cijenjenoj Accademia di Architettura di Mendrisio (USI).
    A tko predaje i radi na toj istoj akademiji? Upravo pobjednik natječaja -Tommaso Fantini.
    — Brusa

Ne samo to nego sjede soba do sobe.

Mamu im jebem lopovsku.
  • FazeN
    8.9k
    Došla dva žabara, našli video na yt, stadion iz '98, opalili screenshot, ubacili u ChatGPT da makne blur s loše kvalitete slike, i uzeli lovu :grin:

• Orc123
    17.4k
    Kako se stancaju idejna rjesenja drugih arhitekata sve vise sam siguran da smo izabrali 1. Stadion ali odiza...doslovno svi koji izlaze su miljama ljepsi i funkcionalniji....bolesno.
  • Xpert1992
    1.1k

Bas gledam. Doslovno su svi bolji od ovog. Nemrem vjerovat da nam se ovo dogadja. :lol:
  • fakin
    6.4k
    Svaka čast Mika, krenuli se nogometaši javljati!

- Borili smo se da u povijest pošaljemo komunizam, a onda gradimo spomenik upravo njemu. Jasno je da su htjeli napraviti svojevrsnu kopiju starog stadiona, ali ovo rješenje jednostavno nije prihvatljivo. Živimo debelo u 21. stoljeću, postoji toliko sjajnih ideja koje su se mogle provesti u djelo, a oni izaberu ovo... Ma nemojte me zezati - ističe Mikić koji je od sredine 90-ih pa sve do 2008., uz nekoliko godina stanke, nosio plavi dres.

https://www.24sata.hr/sport/mihael-mikic-o-novom-stadionu-gradimo-spomenik-komunizmu-kao-kutija-s-alatom-iz-reklame-1156711?24sata_ref=frontpage-home
  • Maki2
    1.2k
    Ovo, skupa s tim da je član žirija kolega na poslu s pobjednikom se mora potegnit na tribini iduci tjedan.
  • Georginho
    966
    Možda bi klub mogao provesti statutom predviđeni referendum da se članovi izjasne o predloženom rješenju za novi stadion?

Fakat mi je muka od pogleda na ovo rješenje. Jednostavno se ne mogu s tim pomiriti. Zar je to to što Dinamo zaslužuje!?
  • Herca
    3
    Kad ovi ne budu na vlasti zapalit će ga kao i četrdeset prve
  • Peškaman
    9.7k
    Imam osjećaj da je žiri teško podcijenio utjecaj Dinama i njegovih navijača u javnosti.
    Pogotovo kad se uzme u obzir što ostale "kuće" izbacuju svoje radove.

Najviše od svega me zanima što je radio odbor za stadion unutar našeg kluba. Ne mogu prihvatiti da su imali saznjanja o ovome i prihvatili.

Razumijem da je Turina arhitekt starog Maksimira i da na neki način želiš odati počast ali je li dosta gledanja zasluga u prošlosti i koncepiranja čitave priče novog stadiona oko prošlosti?
  • NitkoBitan
    39.2k
    Pogotovo kad se uzme u obzir što ostale "kuće" izbacuju svoje radove. — Peškaman

Ja se nadam da ce i one pokusat izvrsit pritisak kroz zalbeni rok. Mislim ozbiljni uredi sa ozbiljnim rjesenjima i vide ovo pobjednicko rjesenje, ne vjerujem da im je svejedno, ipak su ulozili vlastito vrijeme i resurse.
  • Goran86
    276
    Ima li tko broj Naukovića da provjeri je li živ? Iz kojeg je razloga prevario sve članove dinama govoreći o budućim postavkama stadiona i zašto se zavukao u mišju rupu, zašto se sada ne oglašava?
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Kako su ovi mulci uopce dobili priliku da rade na ovakvom projektu? Koje su im reference? Pa zamislite da se na projekt izvodenja javi firma osnovana prije 2 godine koja se do sad bavila postavljanjem oplocnika i asfaltiranjem seoskih putova? Pa likovi nemaju ni funkcionalnu web stranicu.

Gospodo, doma si radite skulpture koje ce simbolizirati otudenost pojedinca, pravite spomenike Kafkama i drugim neshvacenim dusama, ovo je NAS dom. Stadion treba biti za navijace Dinama, a ne platforma za dizanje spomenika koji ce biti fora i guba zapadnjacima da mogu govoriti s distance: "ima nesto u ovim hladnim istocnoeuropskim gradevinama".
  • Medvedgrad
    971
    Kako su ovi mulci uopce dobili priliku da rade na ovakvom projektu? Koje su im reference? — Goncalo Santos

Dobri su si s članom žirija?
  • CISCO
    767
    Whats-App-Image-2026-09-24-at-23-14-27.jpg

Whats-App-Image-2026-09-24-at-23-14-58.jpg

Whats-App-Image-2026-09-24-at-23-35-12.jpgWhats-App-Image-2026-09-24-at-23-36-01.jpg

Ma ne znaju se ljudi kaj vam je...to su sve hejterske insinuacije.
  • Xpert1992
    1.1k
    Opet muljaze neke. katastrofa, odvratno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet