• ZgDLions
    2k
    Vrijeme će pokazati kako stvari stoje.
    Ovi novo niknuli stadioni posvuda su mi ko šoping centri, super su nalik jedan drugome, puni ledica i reklama, toplo je ima mramora, luksuz i komfor.
    Sad, da li je to budućnost ili će nakon desetak godina postat dosadnjikavi i de mode ili će naš odoljeti zubu vremena bumo se još malo strpili.
  • Frizura Robija M
    1k
    Pa mogao sam se i ja prijaviti i staviti u svoj konceptualni dizajn samo nogometni teren, bez tribina i svlačionica i reći da se "savršeno uklapa u maksimirsku šumu", bi li pobijedio? — prefontaine

Mogao si. I ne bi. Pao bi na neispunjenim zahtjevima natječaja.

Ostajemo svoji što ne želimo normalan stadion nego neku moderniju ruševinu ovoga što već imamo, a poznati smo po njoj, jer tko god dođe dan prije utakmice napravi članak o tome na kakvom grobu imamo? — prefontaine

Trenutno imamo ruševinu. Ovo prema slikama ne izgleda tako. Možemo raspravljati sviđa li se nekome ili ne, ali izmišljati nešto čega nema je samo prenaglašavanje s ciljem pljuvanja.

Pretpostavit ću da moderno što smo mogli dobiti je zapravo dosadno. Ovo bi na sjeveru Europe vjerujem cijenili. Na zapadu rekli ok, drugačije. Na istoku vjerojatno se rugali jer gle ne znaju kao mi napraviti mOdErNo, sirotinja radi stadion iz prošlosti.
  • prefontaine
    11.2k
    Pao bi na neispunjenim zahtjevima natječaja. — Frizura Robija M

Kojim točno?
  • Frizura Robija M
    1k
    bez tribina i svlačionica — prefontaine

:roll:
  • Gemišt86
    683

Ko bi cijenio ovo na sjeveru europe? Navijaci? Simpatizeri? Sjever europe takoder gradi zatvorene tipove stadiona. Pa zakaj se onda nitko ne odvazi napraviti takav otvoreni tip stadiona nego svi vise manje kopiraju jedni druge takoreci. Sigurno zato sto to ne funkcionira. Velis da je hrabro sto smo se "odlucili" za takvu vrstu stadiona. Ha cuj, tanka je granica izmedu hrabrosti i ludosti ili po mom osobnom misljenju debilizma cak. Iako vidim da se htjelo ostavit neki tradicionalni landmark starog stadiona u novom stadionu, s obzirom na sve mane starog stadiona, to je definitivno los, a ne hrabar izbor. I izbor nekoga ko ne ide na utakmice nego mu je bitno zadovoljavanje vlastitog ega da je u potpisu nesto sto ce se u umjetnosti nekad moc spomenut kako je savrseno ocuvana vizura starog stadiona u novome. Iako je to daleko, daleko od onoga sto ljudi koji pohode stadion zele.
  • Frizura Robija M
    1k
    Ok loš je, to je popularno među većinom pa onda prebaci tamo di je zastupljeno takvo mišljenje. Ne da mi se i ovdje čitati copy/paste već istih natipkanih komentara.

I izbor nekoga ko ne ide na utakmice nego mu je bitno zadovoljavanje vlastitog ega — Gemišt86

Misliš na određenu osobu iz kluba? Vidim i ovo postaje popularno. Al se ignorira činjenica da nije bio jedini član žirija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet