• InteraGal MGC
    137
    Svi smo živili u iluziji da s njim dolaze neki sretniji dani...

Drugačiji je samo način komunikacije...sve ostalo isto ako ne i gore od prijašnjih nositelja duznosti...
  • Crusades
    26.1k
    A tko ste vi? — Dudu

Ocjenjivački sud, njih devetero
  • Dudu
    3.7k

"Mi smo odabrali u punoj svijesti, s respektom za građane, za naš Dinamo, za narod."

Jebe se nekom Belgijcu, Francuzu i Srbinu i za građane i narod i Dinamo
  • fakin
    6.4k
    Dajte molim vas za ovu tribinu iduci tjedan da dodemo s isprintanim stadionima koji izgledaju kao ova rugoba pa kad Boban kaze da je to jedinstveni stadion, a ne kopija, da se u tom trenu ustanemo i pokazemo mu slike tih stadiona
  • austrijanac
    14k
    sve ostalo isto ako ne i gore od prijašnjih nositelja duznosti... — InteraGal MGC

Nakon ovakvih velemisli, covjek se moze jedino odjavit.
  • Crusades
    26.1k
    covjek se moze jedino odjavit. — austrijanac

To je najblaža opcija nakon ovakvih slomova vagina danas.
  • mosad
    3.1k
    Je li velika većina onih koji danas pišu ovakve gluposti uopće svjesna toga što piše?
    Ok 99,9 % ljudi je protiv ovakvog stadiona(prvi ja), ali prestanite s bolesnim paralelama između današnjeg vodstva, koje vam nudi da dođete već sljedeći tjedan i kažete im u lice sve što vas muči, i onoga prije.
    Bolesni ste
  • The Undertaker
    10.3k
    Puna podrška Bobanu. Više poštujem nekoga tko stoji iza svog mišljenja, makar i pogrešnog nego nekoga tko populistički osluškuje što bi se većini svidilo.
  • Davieboy86
    1.5k
    Jesi ti najmudriji u selu?
  • Thor
    4.2k
    misljenje je ko pišalina. Svatko je ima! Pa i on! Ali ako predstavljas clanove kluba onda ih prije pitas sto oni misle pa da probate pišat u istom smjeru a ne da mi pišamo kontra vjetra a on niz vjetar po nama pa jedino mi ostanemo popišani!
  • Brusa
    4.4k
    tebi je stipe šuvar sigurno bio omiljeni političar :wink:
  • InteraGal MGC
    137

Šta je drugacije?

Štoviše predsjednik nam ne gleda utakmice pa ni ne vidi kakav kriminal imamo od trenera, koje je non stop zadovoljan s rezultatima i igrom.

Za stadion ljude gleda u oči i govori da će goste bit strah doć na stadion i bit puni strahopoštovanja prema dinamu i stadionu i navijačima...smiješno i žalosno...

Pa usporedno koliko se Bobana diže u nebesa, a nema podloge za to...napredka u rezultatu nema, nema iskoraka u struci, drži do svojih nekih odluka koje su očito krive...

Ovo sa stadionom i ovakve riječi može izgovorit samo netko tko više voli sebe i svoje mišljenje nego bilo šta drugo.
  • The Undertaker
    10.3k
    Procedura je takva kakva jest. Klub ga je odabrao kao svog predstavnika, on misli da je stadion odličan i to je to. Ne razumijem što bi on sada trebao? Reći da je lagao i da mu se više sviđa neki drugi stadion ili što?
  • ksapi
    9k
    Najvise seru oni koji dodju na stadion 2 puta godisnje. Ni meni se ne svidja, ali idejno rjesenje i konacni proizvod cesto izgledaju totalno drugacije, bas pizdite bezveze. Cuj prosvjedi :rofl:
  • Zvone92
    148

Odličan komentar, nažalost, čini mi se da u dosta segmenata ne pišamo u istom smjeru kao uprava, i tu potencijalno leži dosta veliki problem, ali i slažem se s ostatkom ljudi da treba doc na javnu tribinu i izraziti svoje mišljenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.