• Efes Pilsen
    17k
    Mozda mu dilaju AI snimke...
  • Orc123
    17.3k
    Obozavam Dinamo, gledam sve utakmice, od prijateljskih, klince kad su na Dinamo plus ali ja ovu tekmu ne bi mogao jos jednom pogledati pa taman da me puskom tjeraju.
  • Infinity
    21.4k
    Ja samo ne znam kako ce Boban vidjeti da nesto treba mijenjati ako ne gleda utakmice. Vise ne gledam ni igrace, ni trenera, gledam njega koji kao pravi vodja treba povuci neki potez. Ostaviti sve i cekati da se nesto samo od sebe dogodi nije potez. Vjera u trenera koji ocigledno nije za Dinamo isto tako nije potez, jer vodi u propast.
  • emilperska
    18.4k
    Klub je ponovno, valjda treci ili cetvrti put u 4 godine na nekoj prekretnici.
    Ponavljam se kao papagaj, ali funkcioniranje kluba na visokoj razini ovisi o europskim rezultatima i transferima igrača. Svakom utakmicom pod Kovom mi gubimo na vrijednosti jednog i drugog i na tankoj smo granici da sve ode u vražju mater i postanemo Hajduk.

Zvonimir Boban je moj idol iz djetinjstva. Od tih idola iz 98' jedan od rijetkih koji je kao funkcioner radio vani i koji je redovno isticao koliko mu znači Dinamo.

Osobno me boli kurac jel bipolaran i što radi u 4 zida. Očekujem od njega da zatomi svoj ego divlji i da prestane tjerat inat prema navijačima, bivšim funkcionerima, novinarima i igračima s ovim besmislenim forsiranjem Kove da bi dokazao da je trener nebitan.

Drugo, klub ima još 2 člana Uprave. Klub ima NO.
    Očekujem i od Manenice i od dijela NO, posebno od Pavličića Bekića koji ima više iskustva tu da mu se prestanu uvlačit u guzicu i skrivat se od njega kada nešto ne valja. Na funkcijama ste kojima jeste zato što se demokratski izabrani i narod od vas očekuje da budete korektiv Bobanu. Ako vidite da su kola krenula nizbrdo, zašto šutite i kimate glavom?

Ovo u zadnja 2 tjedna je jebena sramota što se dešava. Klub tone, a gdje su nam funkcioneri?
  • Olmic
    6.1k
    Drugo, klub ima još 2 člana Uprave. Klub ima NO.
    Očekujem i od Manenice i od dijela NO, posebno od Pavličića Bekića koji ima više iskustva tu da mu se prestanu uvlačit u guzicu i skrivat se od njega kada nešto ne valja. Na funkcijama ste kojima jeste zato što se demokratski izabrani i narod od vas očekuje da budete korektiv Bobanu. Ako vidite da su kola krenula nizbrdo, zašto šutite i kimate glavom?
    emilperska

Slazem se. Ovo je problem iako pouzdano znam da ima ljudi koji su jos nakon osijeka htjeli kovu out, ali nije proslo
  • dragošlapa
    394
    Ne kuzim, pa gleda utakmice, ne gleda ih uzivo, pogleda ih naknadno? Mislis da bi trebao slat poruke treneru tokom utakmice ili? Nadam se da ne.
  • prefontaine
    11k
    pogleda ih naknadnodragošlapa

Ako sad gleda snimku, ne bih mu bio u koži. Zamisli da na ovakav divan četvrtak moraš gledati ono sranje od sinoć. Jeza me hvata.
  • NKDZ86
    9.7k
    negledanje utakmice od 90 min. je stresnije od vođenja nk dinamo?
    donositi odluke je lakše od gledanja tekmi? ma nemoj me dragi Zvone....
  • austrijanac
    13.8k
    Idete iz krajnosti u krajnost (doduše kao i uvijek).
    Ne treba bjezat od cinjenice da trenutno momcad ne prati Kovu te zbog toga izgledamo kako izgledamo, ali definitivno se pretjeruje sa spominjanjem novih izbora, kataklizmom slicnom Hajduku i vrijedanjem ove garniture gdje god se stigne.

I ja na forumu izbacujem svu svoju frustraciju, ali se dobrano pretjeruje.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Pa da ne gleda utakmice i jeste jedino normalno objašnjenje zašto je kova trener Dinama i zašto nam je bod protiv hapoela ko kuća. Ko da smo protiv arsenala igrali bunker i posjed loptu nismo vidjeli 80 minuta . Jebe se meni koliko voliš Italiju. predsjednik Dinama mora gledati svoju momčad da vidi ove sramote . I uhvatiti trenera za guši kad pred kamerama lupa onakve nebuloze.
  • Noel
    24.9k
    Boban treba samo smjenit Kovačevića, dovest ozbiljnog trenera i ušutkat kataklizmičare. Dosta jednostavan recept.

Dinamo mora igrat konačno nogomet. Nikakvi izbori, borbe, konferencije i slično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.