• InteraGal MGC
    137

Zasto bi bilo populistični da saslušaš sto 99% ljudi misli?
  • Thor
    4.2k
    trebao je pitat nas sto mislimo prije nego je dao nas glas za to. To je trebao. I to je najmanje sto je trebao
  • Thor
    4.2k
    naravno da treba. I doci cemo. Bar ja. Nadam se punoj tribini
  • Gringo
    1.4k
    on misli da je stadion odličan i to je to. Ne razumijem što bi on sada trebao? Reći da je lagao i da mu se više sviđa neki drugi stadion ili što? — The Undertaker

Rekao je da je i njemu/njima u početku bio neobičan ali nakon tri mjeseca su shvatili da je najbolji izbor...stvarno?

Svi bi se sada trebali hladno sa tim složiti i prihvatiti to ?

Vjerujte nama ne vjerujte svojim očima. Čovječe stadion je odvratan!

Ne treba nam Muzej suvremene umjetnosti, daj nam JEBENI STADION !
  • vjeko1701
    29.8k
    trebao je pitat nas sto mislimo prije nego je dao nas glas za to. To je trebao. I to je najmanje sto je trebao — Thor

Molim te objasni mi logistiku kako bi to bilo izvedivo.
  • GOAT
    9.4k
    trebao je pitat nas sto mislimo prije nego je dao nas glas za to — Thor

Apsolutno su svi znali sto zelimo/mislimo i trebamo tako i on. Zatvoren stadion-spojene tribine.

Odabrali su sasvim suportno iz svojih razloga
  • Thor
    4.2k
    Pisao sam o tome vec komentare ranije...no kao sto je netko spomenuo vec...ako se moze dati na glasovanje 4.dres moze se onda tek i dati na glasanje i utvrdjenje misljenja i 5 izabranih idejnih rjesenja prije da cuju sto clanovi misle barem kao utvrdjenje javnog misljenja.
  • Wallace99
    166
    On ko da se nama ruga. Pazi ti malo sunce ti poljubim, da je ova siva, prazna nakaza odraz Dinama i grada...To je njemu asocijacija na Zagreb, Dinamo? Boban jeftino rasprodaje svoje dionice. Mogli bi počet zaboravljat tko je.
  • fakin
    6.4k
    Što mislite zasto sve bitne njegove odluke su potpuno suprotne od onoga sto vecina javnosti želi?

Mogli smo to vidjeti od zakasnjelog prijelaznog roka, preko misljenja o kovacevicu do najvece eskalacije sada sa stadionom.

Javnost i navijaci zele jedno, on radi potpuno suprotno od toga. Ne znam koji je razlog.
  • The Undertaker
    10.3k
    Teoretski možeš ali natječaj nije tako koncipiran. Uloga kluba i Bobana je bila puno veća kod koncipiranja uvjeta natječaja. Nakon toga je samo na njemu i to 1/9.
  • Thor
    4.2k
    nije koncipiran,da! To je dio problema. A o tome sam pisao ranije kada se islo u natjecaj tj u koncepciju sudjevanja dinama u svemu tome.
  • M94
    2.9k
    Odbijam vjerovati da je njemu osobno ovo najbolji izbor od svih ponuđenih.
    Ako je to moralo bit tako, da baš taj stadion bude izabran zbog nekog nama nepoznatog razloga pa on mora uvjeravati nas navijače Dinama i ostale građane Zagreba da je to sve super, palac dolje od mene.
  • Orc123
    17.4k
    Ja mislim da na Boban testira na neki nacin. Odbijam vjerovati da ovo sta govori stvarno i misli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.