• mali M
    10.7k
    jebiga kad ni ti dajemo pare niti je nase zemljiste. Doslovno smo podstanari tu, isto ko kad zgradu neko pravi. A ako odbijes tu igrat nemas di.Fatos Beqiraj

Nije to poanta nego zašto bi onda Grad Zagreb uopće gradio takav stadion ako Dinamo kaže da neće igrati tamo?
    Gradimo ne gradski stadion, nego Dinamov stadion! Doslovno Dinamov jer nitko drugi u Zagrebu nije dovoljno velik nit ga prati dovoljno navijača niti ima uspjeha kao Dinamo.
    Nešto najluđe što se uvuklo među ljude je da Dinamo nema niti će imati pravo glasa oko stadiona.. Pa za koga ga onda gradiš?
  • The Undertaker
    10.3k
    Urbanističke smjernice su potpuno drugačije od ovog što ti pričaš.
    Edit: "Propuh" se baš traži i to baš smjer SI-JZ.
  • Thor
    4.1k
    A kad sam ja tu na forumu davnih dana "srao" da se dinamo mora pokusati zastititi u tom odnosu grada drzave i odluka i uvjeta i upozoravao da bi moglo dogoditi nesto na sto de facto i de iure necemo moci post festum reagirati mi se.smijalo i spotalo me da ce dinamovi intersi biti zadticeni a i g. Nukovic i ini su tvtdili da smo zasticeni ko licki medvjedi...eto sada! Kurcina!
    Jesmo,zasticeni smo. Dinamo ce dobiti novi stadion.
    No kakav? Eto takav! A ne razumijem niti Bobanovo branjenje tog projekta?! Stvarno ne razumijem.
    Hoce li sada g. Naukovic kao osoba zaduzena od strane kluba za stadion sada braniti ovo?
    Naravmo da hoce. PR ce se vrtit ko pila naopko.
    Bas sam razocaran
  • Blue Label
    369

Netko mora preuzeti odgovornost za ovaj debakl, nećemo valjda ja i ti
  • Paggini
    99.4k

ali problem je što nije ovo Bobanova odgovornost. Njega se pitalo, ali nije on odlučivao na kraju dana
  • fakin
    6.4k
    nije istina ovo sto pises. Boban je birao stadion i rekao je da je to remek-djelo i nesto sto je Dinamovski, zagrebačko i urbano.

Stadion nema jebene veze s urbanizmom, Dinamom i Zagrebom i takvim izjavama Boban vrijeđa i mene i sve ljude zdravog razuma.
  • Markelo
    4k
    Pa jel Boban smio na prezentaciji reći "gledajte, meni ovaj rad nije sjeo i nisam za njega glasovao ali je s obzirom na podjelu glasova, rezultat ispao ovakav kakav je"
    Jel bi to bio predsjednik sa mudima kojeg smo čekali? Ne mislim da je trebao pobacat sve sa stola i otić ali je mogao dati do znanja da ovo nije dobro(ako mu nije dobro) a ne se provaljivat sa branjenjem ovog kretenizma
  • Droljo
    32.2k

Onda nek se pita klub. Ili se već pitao?
  • Fan
    2.8k
    Čvrsto vjerujem da će se u nekoliko narednih dana Boban oglasiti i dati izjavu da je čuo ljude, navijače, i da će razgovarati sa državom, gradom i kim god potrebnim i pokušati poništiti natječaj, eto.
    Sve osim toga... baš teško razočarenje i debakl.
  • mali M
    10.7k
    stoji.. s tim da taj isti klub postoji radi navijača (barem tako stalno naglašava) baš me zanima kako će to pravdati..
    sad moram ići po ženu na posel i sad će me piliti zašto sam u banani i kaj šutim, a ja joj neću moć objasnit da je to radi Dinama jer će mislit da sam lud..
  • vjeko1701
    29.8k
    Pa svakog normalnog člana treba zanima mišljenje većinevlatkomarkovic

Ok, al napiši mi zašto. Zašto bi recimo mene osobno trebalo brinuti mišljenje bilo manjine, bilo većine navijača ili članova? Svatko ima svoj osobni stav ili mišljenje za koji ima neke svoje razloge. Ne vidim razlog zašto bi ga trebao mjenjati jer se većina sa tim ne slaže. Jedan si od onih koji vole ubaciti tezu o jednoumlju a upravo ovo kaj pišeš je jednoumlje.
  • Droljo
    32.2k
    Jel možda bolje opcije za stadion su puno lošije za ostatak projekta? Atletski stadion, dvorana, Hitrec itd...
  • Jurki
    27.9k
    moze on reci kaj hoce. On je vec svoje misljenje izrekao i posrao se po svima nama.
  • ElDorado
    15.1k
    Mislim da je osnovni problem svega ovoga izbor sastava žirija. Kao struka odlucuje. A kae sve struka gradila po Zg znamo. Vjerojatno je taj sastav trebao biti bolje uravnotežen.
  • Brusa
    4.3k
    onda ni ne treba novi stadion....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.