• vlatkomarkovic
    4.2k

Pa svakog normalnog člana treba zanima mišljenje većine, a uz to ako ćemo o pametnijim poslovima, nisam ja forumski policajac koji određuje koliko ko je Dinamovac…. Nit je se ja žalim na tetke…. Pa mislim da te obično zanima….
  • mali M
    10.7k
    on ovo opisuje na način kao da se treba odati pocast MaksimiruPacho

onda je mogao samo staviti u natječaj da wc-i moraju biti poplavljeni i smrdit po pišalini, nije se morao odabrati najružna betonjara.

da bi se odala pocast nekim bivsim vremenima.Pacho

well... upravo to su i napravili, dajemo počast socijalističko komunističkim vremenima
  • Sajla
    24.4k
    kak je sad cijena opravdanje? već mjesecima se u medijima govori o tome koliko para se misli potrošiti, točno se zna koliko daje grad, a koliko država i sad ćemo govoriti da je ekipa slala radove za koje unaprijed znaju da nemaju nikakve šanse da budu izgrađeni? e, ajmo trošit vrijeme i sebi i drugima, prijavit ćemo projekt koji košta 500 milijuna, nećemo pobijediti ali možda uđemo u top 5 i dobijemo neku lovu za to. i tak 87 puta, a samo je ovaj pobjednički upal u cijenu, ostali su ili preskupi ili živi očaj?
    jasno je da se u prvi plan stavila ideja da novi stadion mora biti obnovljena verzija starog, da se tražilo da se ista ideja napravi na malo drugačiji način i zato je ovo pobijedilo. kak se nisu sjetili da kompleks Paromlina mora biti replika onoga kaj se srušilo jer je Zagreb po tome prepoznatljiv? blesavo, kratkovidno, pogrešno!
  • miro
    10k
    Jako su čudni potezi Uprave, kao da se trude izgubit povjerenje i dat municiju svim tatićevcima i sličnima. Pad posjete je očigledan ove godine, pad igre također, love očigledno nema za neki sportski euro iskorak i onda kad očekuješ malo optimizma, nade, oni izaberu ovo ruglo i još ga svojski brane. Malo je reć da sam razočaran, ovo danas je za zamislit se, jer nisu Boban i ekipa slijepi, oni su znali kakve će bit reakcije
  • The Undertaker
    10.3k
    Ja sam mislio da je stadion samo fasada a da klub čine igrači i navijači i da će na stadionu biti dobro ako se mi pobrinemo da bude dobro.
    Dom ne čini beton već oni koji u njemu žive.
    Zato smanjite malo doživljaj. Kakav god bude biti će naš. Neka influenceri nađu drugo mjesto za snimanje.
  • austrijanac
    14k

Pa ali tko brani njemu da posalje?
    Ja sam uvjeren da je biranje uzimalo i budget. Kuglof je dobrano skuplji na prvu, kao i neki drugi projekti.

Njima odbor moze rec - budget je 200m
    Arhitekt kaze - ja dam za 250
    Odbor svejedno bira za 200.

Pa nije odbor kriv jer je netko poslao skuplji?
  • miro
    10k
    joj daj ne forsiraj patetiku, čovječe nakon 100 godina imamo priliku dobit normalan stadion u svom gradu i dobijemo ovo?
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Jer Dinamov navijac valjda ne zasluzuje imati moderan stadionPacho

Dinamov navijac ocito mora odati postovanje starom stadionu tako da ce i za novi govoriti: "ruzan je, al je nas i volimo ga".

Valjda treba proci 500 godina prije nego li se oda dovoljno pocasti stadionu, tad ce se valjda moci razmisljati o zatvorenom stadionu.

Jer cijeli svijet ne razumije nista, samo smo mi pametni.
  • crophantom
    8k
    čovječe Božji, pričalo se komfornom stadionu, da bi dobili dovršenu verziju trenutnog bez atletske staze.

Ne treba ovo pravdati patetikama o tome kaj čini dom, ovo je realno smeće.

Nisam ni jedan pozitivan komentar na Whatsapp dobio, pa čak ni od arhitekata, a pitao sam ih 4.

Ustvari, jedna arhitektica je rekla da kao neko spomeničko zdanje ima zanimljive linije, al da to nije stadion
  • Crusades
    26.1k
    I od Undertakera ćete napravit Bobanovog poslušnika :grin:
  • San Lorenzo
    24.3k

Boban je dao određeni broj iznenađujuće nazadnih izjava u posljednjih par mjeseci.
  • Crni86
    24.9k
    zasto se onda uopce gradi novi? Mozemo ostat i na ovom po tom razmisljanju.
  • Dudu
    3.7k
    Ovaj je već dovoljno specifičan, ne treba nam novi.

Sagradit istočnu tribinu s krovom i to je to.

Što ćemo trošit pare bezveze?!
  • mali M
    10.7k
    a nije odbor kriv jer je netko poslao skuplji?austrijanac

naravno da nije, ali to ti je pretpostavka da je taj stadion debelo izvan budžeta.. ja se slažem s tobom da je odabrana ružnoća (nadam se) najjeftinija, ali sam siguran da su skoro svi arhitekti uzeli u obzir i budžet.. između ostaloga, takve korekcije si mogao napraviti kod idejnog riješenja pa uć unutar granica budžeta.. Zato kažem da mi nije argument da bi nešto bilo preskupo, tako ja mogu isto reć, ma to su sve novi laganiji materijali i jeftinij nego što ti misliš sa slika i kuglof bi bio jeftinij 2 puta
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Najjaci su mi ovi sto misle da je ovo potez nase uprave ili bobana, a pogotovo ovi klaunovi sto misle da su ovi pobjedili jer su iz Milana i da je to veza s Bobanom, kakvi debili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.