• Thor
    4.2k
    A kaj bi trebalo naucit konkretno?
  • The Undertaker
    10.3k
    O Kranjčaru je sve davno napisano. Treba ga tretirati kao svakog našeg bivšeg igrača prolaznika. Prošlo je previše vremena da bi se sad iznova potezala ta priča. Što je bilo bilo je. Ako u klubu misle da im treba neka ga angažiraju ali on je za današnji Dinamo u rangu Joze Gašpara.
  • prefontaine
    11.2k
    Ne kuzim zasto mi na svojoj mreži objavljujemo nesto s Kranjcarom i Ibanezom u prvom planu. — Jos-Optimus

Tko su uopće svi oni ljudi u videu? I što predstavlja ta "GOAT" liga? Osim Ibaneza i Kranjčara, meni je poznat jedino onaj Renato Erceg, on je nekakav "jutjuber" valjda, klinci su gledali nekakav njegov okršaj s Kulenovićem. I prilično sam bio siguran da je lik tovar.

Rijetko sam na društvenim mrežama pa mi sve ove stvari nisu baš jasne.
  • prefontaine
    11.2k
    da, i on, sorry. i ona ženska, mislim da je novinarka. Ali i dalje mi nije jasna poveznica između svih tih ljudi.
  • KtcGoat
    7.9k
    nova sezona Goat lige pocinje na Maksimiru, oni su sudionici ili predstavnici iste
  • Infinity
    21.5k
    I prilično sam bio siguran da je lik tovar. — prefontaine

Renato Erceg? I jest tovar. Meni ga je izbacivalo kad je bilo SP u Kataru, pa je zakuhao s nekim bosanskim muslimanima iza sebe u redu jer je pricao kako je pola stadiona placeno da dodje, da 90% u kockicama nisu Hrvati i slicno. Ovi se uvrijedili jer je prvenstvo u muslimanskoj zemlji :lol: Nigdje veze.

A mislio sam da je od tad do sad postao opet nepoznat :lol:
  • Jos-Optimus
    13.6k
    znam što si htio reći, ali čak je i jedan Jozo Gašpar Dinamu dao puno više od Nike Kranjčara, dapače
  • Gringo
    1.4k
    ibanez i kranjčar na Maksimiru, može.
    Tribina Jug je vaša dečki, izvolite.

Prijatelj je prijatelj dok ostali su gosti.
  • Blue98
    901
    Nepojmljivo mi je da netko može biti dinamovac i volit niku kranjčara.
  • Unodinoii
    89

slažem se , nema oprosta svinjo debela
  • vjeko1701
    29.8k
    Mislim da je tema Nike Kranjčara dovoljno puta prožvakana na ovom forumu.
  • Danko
    3.5k

"Ponavljanje je majka znanja" :smile:
  • Sajla
    24.5k
    Ponavljanje je majka znanja — Danko

Znanje ima zlog ružnog brata koji se zove spam, isto ga je rodilo ponavljanje.
  • vjeko1701
    29.8k
    "Ponavljanje je majka znanja" :smile: — Danko

Pošto su svi na forumu veliki znalci vezano uz sve teme, znanja ne fali. Spama također nikad ne fali tako da se može sada stati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet