• Noel
    25.1k
    Definitivno bi mi bio prvi izbor. Pod cijenu najveceg ugovora do sad kojeg je neki trener imao u Dinamu.
  • Hnlovac
    7.9k
    Buraz treba dovest Željka Sopića on je pravi on bi podviknuo i glava je

Drugi pick Samir Toplak
  • Paggini
    98.9k
    Zasto bi Petkovic bio van razgovora?Neron53

Mislim da je u fazi karijere/života kad nema volje svakodnevno trenirati, brinuti i zajebavati se klupskim stvarima, odnosno ne kluba neke srednje europske razine kao što je nominalno Dinamo. Da ga pozove neki Dortmund, to je druga priča, ali mislim da više cilja na reprezentativni nogomet, dobru paricu od saveza i čileskicu do kraja karijere. Jebiga, ako u Alžiru je imao ugovor na 1.5 - 2m za 10% posla kojeg bi imao u Dinamu gdje bi max mogao dobiti 1 milijun, ako i toliko, jebiga, jasno je zašto mu nije napeto.

Igra s četiri iza, ima stvarno opipljive rezultate, mislim da bi svaki navijač Dinama u startu rekao "ok, ovo je taj level trenera", sve je to plus plus, ali i da hoće i da je spreman, pitanje je koliko mi njemu možemo parica ponuditi, a da ih ne može dobiti od neke žnj reprezentacije, jel. Ali opet, ako Boban uzme njega na pik, vjerujem da bi ga uspio uvjeriti sa svojim slatkim imoćansko gruđanskim riječima. Ako je i Kek rekao davno da neće više u HNL, pa evo ga, možemo sanjati i Petkovića.
  • Zg123
    4.7k
    Je evo sve trci Petkovic pred penziju ici u odron od hnla, nema pametnijeg posla kao da ne moze dobiti ponudu nekog Dubaic fc i tamo uzet jos malo lovice i mirno otici u penziju
  • vjeko1701
    29.7k
    On je već davno rekao da mu dolazak u HNL ne dolazi u obzir.
  • hardek
    13.2k
    Okreće se ražanj dok je zec još u šumi. Ne znam na ćemu se temelji optimizam da ćemo mi uopće mijenjati trenera iako je realno tajming idealan.
  • ElDorado
    15.1k
    Boban je onog u Milanu smjenio nakon dva mjeseca, ovog bu nakon dve godine. Just sayin’
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet