crophantom
NitkoBitan
mali M
Denle
A meni nije jasno zašto oba ta ureda nisu prilagodili projekte položaju naših prometnica niti ništa nego izmišljaju neke uličke, trgiće koji nigdje ne postoje...a Maksimirske i Svetica ni u tragovima...
Mislim da su zato i objavili radove jer su bezveze i bez smjernica napravljeni... — mali M
Denle
zar je negdje navedeno da je sve to tajno i da nitko ne smije objavljivati svoje radove prije proglašenja pobjednika? nisam vidio te stavke. — fakin
fakin
fakin
Denle
fakin
Malo ću se korigirat. Službeno se još nezna pobjednik. 5 kandidata je u "zadnjem krugu". Talijani koje sam spomenuo imaju najbolje ocjene žirija, što ne znači da su osvojili natječaj. NAVODNO da nismo toliko blizu otkrivanja.
Stadion je po meni pre brutalistički; sivi je, pun betona, jako neobična konstrukcija, izgleda kao da je cijeli velika betonska konstrukcija.
Nisam toliko vidio detalje, možda ga to bude izvuklo.
Nisam vidio nikakvu led rasvjetu izvana i slično.
Možda malo podsjeća na maksimir u nekim segmentima.
Sve tribine su razdvojene i sve tribine su natkrivene.
Sjever i jug su u jednom komadu (mislim an tribinu).
Istok i zapad su na dva kata.
Tribine su do terena.
Istok i zapad su možda malo "viši" od sjevera i juga, krov z + i malo prelazi preko krova od s + j.
Stolice unutra su uzorka kao krov crkve Sv. Marka u ZG.
Rupa u čoškovima su mi neobjašnjive.
Hitrec kacijan je na mjestu gdje i sada, nisam dobro vidio jel ima tribinu.
Kapacitet, kako je i najavljivano, 35.000 mjesta.
U planu je i manja dvorana za košarku i futsal, ta dvorana podsjeća na izgled samog stadiona, neznam više detalja.
Atletski stadion na sveticama dobiva malu natkrivenu tribinu.
Cesta koja vodi od borongaja do samog stadiona mi se čini bar za duplo šira od postojeće i nisu bili auti prikazani, moguće da će se zatvorit.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.