• fakin
    6.3k
    Na raznim forumima pročitao sam svašta, ali zaista se nadam da će stadion u tridesetima godinama 21. stoljeća biti sa sve 4 spojene tribine i spojenim krovom. To mi je ono uvjet broj 1. O svemu ostalom se može diskutirati.
  • CISCO
    653
    Mislim da su svi već vidjeli tu famoznu sliku. :lol:
  • crophantom
    7.8k
    kakvu sliku? Jebote kak ja nikad niš ne vidim :lol:
  • CISCO
    653
    jebi ga. prošla baba s kolačima.

Iako ja mislim da netko vrhunski trola.
  • Droljo
    32.1k
    Odmah nek mi se pošalje na privat. Hvala
  • dMilan
    65
    dal moze i meni netko poslat sliku? Hvala
  • Denle
    784
    Na raznim forumima pročitao sam svašta, ali zaista se nadam da će stadion u tridesetima godinama 21. stoljeća biti sa sve 4 spojene tribine i spojenim krovom. To mi je ono uvjet broj 1. O svemu ostalom se može diskutirati.fakin

To je i uvjet u natjecaju, tako da se ne brini.

Al ima i lijepih novih modernih stadiona s odvojenim tribinama npr. Panathinaikosov novi stadion u izgradnji. Na prvi pogled oci varaju i izgleda kao da su sve tribine spojene, al su odvojene
  • prefontaine
    11.1k
    Evo vam slika Maksimira. Živili!
    Reveal
    DJI_0267.jpg
  • NerminB
    2k
    ovo super izgleda
  • Hnlovac
    7.9k
    malo su tribine daleko od terena , i nisu sva sjedala pokrivena...
  • T90d
    3.3k

Još samo na ove tribine dodati dolje prsten tako da bude do terena, bar dvije tribine pokriti sa krovom i onda su svi zadovoljni, imamo stadion od preko 50 000 ljudi za one koji žele veliki stadion, imamo dvije natkrivene tribine za one koji ne vole loše vrijeme
    , jedna za one koji vole old school i četvrta tribina za goste, kakva god tko ih *ebe ionako nisu tu svaki tjedan.
  • Denle
    784
    Još samo na ove tribine dodati dolje prsten tako da bude do terena, bar dvije tribine pokriti sa krovom i onda su svi zadovoljni, imamo stadion od preko 50 000 ljudi za one koji žele veliki stadion, imamo dvije natkrivene tribine za one koji ne vole loše vrijeme
    , jedna za one koji vole old school i četvrta tribina za goste, kakva god tko ih *ebe ionako nisu tu svaki tjedan.
    T90d

Franjo Tudjman se smjeska u grobu
  • T90d
    3.3k

Vizionar, htio nam skratiti muke i svađe oko kapaciteta i izgleda stadiona. Još da smo ostavili Croatia, pa nebi imali prepirke o Možemo i sličnima :roll:

Sad ozbiljno.
    Ako netko ima sliku projekta,može u inbox. Hvala
  • mali M
    10.6k
    i nisu sva sjedala pokrivena...Hnlovac

jesu samo sa golubljim drekom! :lol:

Odmah nek mi se pošalje na privat. HvalaDroljo

je neću i da mi se nitko nije usudio poslati! želi pasti na guzicu kad me za koji dan ostavi bez daha nova maketa!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet