• Ivanmtk
    2.1k
    Podrška treneru.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Znači, Sopa povedi nas.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ako je sopa kandidat onda dajte Kovi dozivotni ugovor
  • Zg123
    4.7k
    Dosadni ste s tim Sopicem, tu njegovu spiku nitko ozbiljan vise ne pusi i ne znam kome to moze biti zanimljivo
  • mali M
    10.6k
    doslovno ti je pojašnjeno zašto je uopće spomenut Sopić i u kojem kontekstu i svima nam je jasno da nije kalibar za nas, al ajde nek se ti tu prosipaš...
  • hercegovina86
    0
    Koliko je Kova dao odmora igračima?
  • mali M
    10.6k
    Ono što je meni nelogično u cijeloj Bobanovoj filozofiji oko Kove. Ja razumijem da si htio trenera sa sličnom taktikom i možda kakti dugoročnom ambicijom, ali.. Kod Kove je sad jasno ko dan da nema karakter za trenera Dinama.. To je miran, ali pomalo pasivan i komotan karakter, kojem nedostaje natjecateljskog duha, ambicije i borbenosti.
    Baš daje dojam kao miran i nenatjecateljski tip. Ono, Slaven Belupo style. Nit si najbolji nit si najgori, slaviš kad pobjediš ikoga iznad polovice tablice, sam plasman u Europu je već dovoljna nagrada za tebe, tješiš se da tvoj maleni klub nikad neće moći parirati ligama petice i da je uspjeh što možeš biti u istoj rečenici s njima pa makar samo u službenoj rečenici kao "protivnik"..
    A ono najgore je što je sad svima vidljivo da tu karakternu filozofiju pretače na svlačionicu...
  • fakin
    6.3k
    sam plasman u Europu je već dovoljna nagrada za tebemali M

a koliko je mario kovačević vodio europskih utakmica prije nego je došao u Dinamo?
  • mali M
    10.6k
    ne razumijem tvoje pitanje i kako se referira na moju rečenicu da je njemu plasman u Europu već dovoljna nagrada. Radi se o mindsetu, što želiš poentirati?
  • fakin
    6.3k
    Pa Dinamu je definitivno najvažnije natjecanje Europa, odnosno o europskim uspjesima ovise financije i proračun.
    Pa me zanima koliko je europskih utakmica kao trener vodio Mario Kovačević prije nego je doveden na klupu Dinama?
  • ElDorado
    15.1k
    On miran frende? Frajer je najveći kolerik kojeg sam vidio. Gledaj samo njegove ruke za vrijeme tekme i šta radi s njima. Pa živčano dizanje i sjedanje natrag na klupu uz mrmljanje sebi u bradu. Problem je po meni da je on dapače, previše nervozan i da tu nervozu prenosi na igrače. Često ga na Maxu škicnem šta radi u određenim situacijama. Recimo protiv Lokse mi izvodimo korner ispod sjevera, lik onak složi ruke oko usta i dere se nekaj kao da ga bilo tko osim Kelave može čuti. Najkomičnija mi je bila situacija prije par tekmi kad je Valinčić izgubio loptu negdje baš ispred njega i kao stane i prima se za glavu a ovaj je skočio, popizdio, bio u zraku valjda pet sekundi i nešto se opako derao na lika i mahao rukom da trči nazad.
  • mali M
    10.6k
    On miran frende? Frajer je najveći kolerik kojeg sam vidio.ElDorado

nisam na to mislio, mada nisi u potpunosti u pravu, kolerici su u pravilu odlični vođe i imaju u sebi tu crtu da ih ljudi sijede. Dobri su strateški i često vrlo brzi u analizi. To je česta pogreška koja se uvukla kao izraz za ljude koji su nestabilni i živčani. Kolerik po definiciji je temperament koji se tradicionalno opisuje kao energičan, odlučan, nagao i usmjeren na djelovanje i postizanje rezultata. Čisto samo mala digresija jer mi je poznata ta tema..
    Ovo što si ti vidio sam vidio i ja, samo bi ja rekao da je to poremećaj ponašanja, tj. kod njega je to psihičke naravi.. Da se razumijemo, svi mi imamo poremećaje ponašanja tako da nije da ga vrijeđam samo pojašnjavam što ja isčitavam iz toga. On je nesiguran i nosi tu masku kao hrabrog vođe, a kako je to neautentično imamo ove smiješne izjave na presicama. Posljedica te nesigurnosti je strah od pogreške i potreba za stalnim potvrđivanjem, zato i ponavlja stalno prošle uspjehe jer nemože opravdati sadašnje neuspjehe.
  • mali M
    10.6k
    Pa me zanima koliko je europskih utakmica kao trener vodio Mario Kovačević prije nego je doveden na klupu Dinama?fakin

opet.. ponavljaš se s pitanjem na koje svi znamo odgovor, koji je punchline tvog dramatičnog uvoda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.