• FelceAzzurro
    1.8k

Za Dr.Hoffenheim-a ništa nije nisko.
  • emilperska
    18.5k

Ma dobro.. ono jučer nakon utakmice u eteru je izgledao baš loše. Satralo ga.

Ja stvarno mislim da je ovo njemu too much i da mu je mindset i dalje u Koprivnici i da ne razumije teret klupe Dinama..
  • 1986južnjak
    20
    Ostankom Kove na klupi srozavamo rejting kluba. Srizavamo ugled kojeg smo gradili. Spuštamo kriterije. Hnl cemo osvojit to nije pitanje, ali nama triba napredak u igri, u europi, u davanju prilike mladima, i dalje unedogled.

Nista od toga Kovacevic ne more donit.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Radije bi da odmah idućih dana izađe neki članak gdje se potvrđuje da ostaje pa da znamo da se nemamo čemu nadat u iduća 3 tjedna ,nego da ovako dani prolaze u tišini, potajno se nadaš , a na kraju niš.

Šutnja medija i insajdera ulijeva neku nadu, malu, ali postoji.

Urnebesan je jučerašnji članak Nacionala. Prva rečenica članka "Kovačević spasio posao", a par redaka ispod "Boban je nezadovoljan, upitno je hoće li ovaj ostati trener". Kakav cirkus od članka. :rofl:
  • jp23
    4.8k
    A čuj, ljudi su ovdje eksperti za govor tijela, za prepoznavanje medicinskih stanja na temelju slike ili videa čak i kad je malo lošije kvalitete, vrhunski stručnjaci i za ocjenjivanje kvalitete igrača na temelju 10-15 minuta utakmice ili samo na temelju suhoparnih brojeva

E da i svi su insideri i čuju priče po kuloarima
  • Sibirski plavac
    10.1k
    I evo članka na Sportskima. Ukratko, pobjeda s Lokosima ga je spasila na još neki period, a i viđen je napredak u igri. Opet spominje onu mantru kao zadnjih tjedana "svaki idući kiks pod povećalom" , ali eto zasad Loksa je donijela neki mir.

Bit će veselo protiv magaradi i Anderlechta...
  • San Lorenzo
    24.2k
    Bobanovo tvrdoglavo stajanje iza Kovačevića je jednako kao Zajecovo tvrdoglavo stajanje iza Marića.
  • tp1997
    3.4k
    Razlika je samo što je Zajec izgubljen u vremenu i prostoru pa je stajanje iza Marića bio način da se izbjegne odgovornost, a Boban je i dalje uvjeren da je s Kovačevićem vizionar
  • don
    22k
    viđen je napredak u igriSibirski plavac

smijeh

svaki idući kiks pod povećalomSibirski plavac

još veći smijeh. Poraz od hajduka pa je pod povećalom.
  • prefontaine
    11.1k
    Više ste smiješni s tom smjenom Kovačevića. Mario ostaje trener minimalno do zime i to je jedina činjenica. Ova histerija me podsjeća na jednu moju situaciju od prije par tjedana.

Ja, onako kroz neku poluzajebanciju, ženi kažem: "jbt kako je vruće, točno bi sad mogli otić negdje na planinu par dana da dođemo sebi." Ona se samo nasmijala.

Međutim, kinci su to čuli, i povadili zimsku robu, pripremili čizme, rukavice, kape. Nakon 3 dana se okupili i pitaju: "tata kad idemo na snijeg, mi smo spremni". Odvalio sam se smijati da mi ih je sad malo i žao.

E tako i vi, netko nekad natuknuo kako bi Mario mogao bivši, i svi odjednom imaju mokre snove, te bi ovoga trenera, te bi onoga. A Mario zacementiran i nikad sigurniji. Maksimalno otpušten, toliko da zadnju utakmicu nije niti odijelo morao oblačiti.
  • Thor
    4.1k
    Iduca dva tjedna su kljucna... :joke: a mozda i tri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.