• striko
    4k
    Imali smo raspadnuti Osijek s juniorima pa su nam očitali lekciju.
  • Masto
    2.5k
    Nismo imali belju koji bi razbaco juniore il kadete osijeka sta su vec
  • Sajla
    24.3k
    i ako netko napiše da bi bilo bolje igrati protiv raspadnutog juniorskog Osijeka nego protiv posloženog seniorskog Osijeka onda je taj napisao kaj točno? imat ćeš potrebu ispraviti ga na koji način? mislim, kaj točno hoćeš, daj mi objasni? da se kolektivno samoubijemo?
  • striko
    4k
    Bit je da nam je svejedno u kojem trenutku tko dolazi ako mi igramo čitavu sezonu kako igramo. Ja sam siguran da bi ishod bio isti. To što neki od vas imaju problem s drugim mišljenjem nije u mojoj domeni.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Ne znam na čemu temeljite žal za neodigranim susreton na Rujevici?striko

Jebem ti, gdje je problem s razumijevanjem najjednostavnije rečenice? Svakako trebamo igrati na Rujevici, ljudi pišu da bi puno bolje bilo da smo igrali početkom kolovoza nego u prosincu. Svatko s malo soli u glavi se s tim slaže.
  • hardek
    13.2k
    Jučerašnja utakmica Rijeke i Hajduka je lako mogla otići u drugu stranu i završiti 0:3. Tovari su bili bolja ekipa al su počinili samoubojstvo nakon onog (iz njihovog kuta gledanja) suspektnog trenutka. Osim toga, golman Rijeke je odigrao vjerovatno utakmicu života.

Tovari na uzorku od xy godina pokazuju tendenciju da si pucaju u koljena kada se malo poslože, ali realno igra im je do sada najbolja unazad xy godina, pogotovo jer ne ovise o jednom igraču kao što su o Livaji prije ovisili.

E sad, oćemo li se mi kockat da će si oni opet pucat u koljena, izgleda da hoćemo
  • striko
    4k
    Nemam soli u glavi. To je moj križ. Ako je prekršeno neko pravilo foruma reagirajte.
  • Sajla
    24.3k
    ok, ti očito nisi shvatio 1% toga što smo napisali, a još je očitije da te to ni ne zanima.
  • T90d
    3.3k
    Kako UEFA i FIFA gledaju na upad USKOK-a u HNS? Je li to političko miješanje ili je dozvoljeno?

Da mi radi priglupih kriminalaca nebi bili suspendirani iz Europe?
  • Mr Anderson
    22.4k

Nije miješanje u rad saveza vezano uz nogomet i natjecanja na što je UEFA osjetljiva.
    Barem ja to tak gledam, istražuju potencijalne protuzakonite radnje. Savez bude normalno funkcionirao, eventualne sankcije protiv odgovornih osoba.
  • BiP1MD
    91

Rijeka je objektivno bolja momčad od Hajduka i vidim ih kao glavne konkurente ove godine.
    Prepustili su im posjed lopte pa su ovi jedino uspjevali nešto nabijati izvana ali nisu stvarali čiste šanse.

Hajduk je do sada odigrao 2 zahtjevnije utakmice u HNL-u i izgubio oba puta. Varaždin u gostima 2:1 i sad Rijeka u gostima 3:0 a moglo je biti i više (onaj promašaj Fruka). Kod Gorice su se izvukli golom u 87. minuti ili kad već a Istru su na Poljudu suci izmasakrirali pa su izvukli bod sa 2:2. Ostalo su standardne poljudske utakmice s igračem više (Lokomotiva, Osijek i jedva Belupo).
    Još im nije ni krenula Konferencijska Liga a već se žale na umor, da su odigrali puno utakmica u zadnje vrijeme, da je odmor dobrodošao jer su igrači iscijeđeni...
    Ovo će njima biti jedan potpuno drugi svijet kad budu prisiljeni rotirati 20 igrača. To im je nepoznanica i nikada prije to nisu morali jer su teški shit pa bi ispadali uvijek do 9. mjeseca.
    A i otišla su im 2 najskuplja igrača - Pusktas koji im je glavni igrač i Sigur ipak kanadaki reprezentativac i može pokriti više pozicija

Rijeka je manje više ostala na okupu i vratila Matjaža Keka koji im je glavno pojačanje.
    Ispali su rano iz Europe, bit će svježiji. Po Transfermarktu vrijede više od 38 milja, dok Hajduk vrijedi 28.
    Vekić na golu je solidno pojačanje.
    Fruk, Dantas, Janković, onaj Adu-Adjei je brz i opasan jer je baš igrač za dubinu pa im i odgovara igra bez posjeda. Vignato zna igrati, iza su im Husić i Majstorović, bekovi Lasickas, Oreč, Devetak, još i dalje imaju Gojaka u rotaciji a doveli su i Čubelića iz Belupa.
    Vidi se i da mali Pavić iz Dinama zna što radi i zaslužuje igrati u početnoj postavi. Plus sad su potpisali i onog reprezentativca Irana Mohebija I nekog Turčina iz Švabije isto je krilo nemrem se sjetiti kak se zove. Nisam još vidio kak igra onaj mladi reprezentativac Švicarske šta je došao na posudbu iz Zuricha, crnac, Junior Ligue, lijevi bek, 21 godinu a vrijedi €2.5m na transfermarktu. A mora im se oporaviti i Teo Barišić koji je iz Lyona stigao prošle sezone i pokazao se dobrim u ono malo što je odigrao do ozljede na desnok beku. Ipak je mladi reprezentativac.
    Iz Vukovara su još pokupili onog Puljića za rezervnog napadača ajde ali nije lik neko pojačanje.

Kek je tek preuzeo klupu, mislim da će momčad rasti što vrijeme bude više odmicalo.

Varaždinu i Osijeku predviđam tu borbu za mjesto koje vodi u kvalifikacije za europu ali ih ne vidim u utrci za sami vrh.
    Bit će ispred ostatka i uvijek nezgodni pogotovo kao domaćini ali mi nisu u rangu Rijeke pa ni Hajduka.
  • NORTE
    27.2k
    Nakon tri tjedna hnl pauze raspored je ovakav:

dinamo dva hnl gostovanja zaredom
    Rijeka tri hnl gostovanja zaredom (+kup u Karlovcu)

Hajduk domaćin dvije hnl zaredom
    Osijek domaćin tri hnl zaredom
  • ElDorado
    15.1k
    Mi stvarno nemamo baš previše razloga kurčiti se trenutno.Imamo dva gostovanja i jedan bod. Znači sljedeće dve tekme vani i zaostala protiv Rijeke. Tu bu se brojali junaci
  • Niko1986
    9k
    Od ostalih vijesti, Komisija nije ništa rekla za Mišića.
  • austrijanac
    14k
    Di je priša reklo bi se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention