• Noel
    25.1k
    Bit će Rijeka s Kekom opasnamiro

Svake godine nam je jedini pravi konkurent Rijeka. Tako i ove sezone. Sve ovisi o nama, ali bez Europe sa Kekom na klupi i raspoloženim Frukom i Adu Adjeiem oni su opasni.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Malo ispod radara prolaze igre Adu Adjeia iz Rijeke.

Lik sam ima više golova i asistencija (7) u ovoj sezoni nego:
    Lisica, Arber, Prevljak, Topić, Oršić, Almena
    Stojković i Kačavenda skupa (6).

Uz samu statistiku lik jako puno radi na terenu, zvijerka prava.
    Noel

Kak stoji u usporedbi s Beljom?
  • ElDorado
    15.1k
    Realno Rijeka je imala dosta sreće s prvim golom. Tovari su puno bolji bili do tog gola
  • striko
    4k
    Ne znam na čemu temeljite žal za neodigranim susreton na Rujevici? Mi u gostima ove sezone samo Žalgiris i Bedem pobjedili.
  • vjeko1701
    29.7k
    Za početak je pozitivno da nitko iz veznog reda osim Mišića nejde negdje s reprezentacijom a pošto nas čeka vjerojatno par utakmica bez njega, sada se treba ovaj period iskoristiti da se stvori igra bez njega.

Sve ostalo? Evo, ne znam. Nemamo Kotarskog, Belju, MPV-a, McKennu a možda ni Domingueza. Skoro cijela obrana i daleko najproduktivniji igrač. Kaj se točno sad može tu okrenuti u ova tri tjedna jednostavno ne znam. Definitivno treba razdrmati Stojkovića, fali njegov konkretni doprinos. Vidjeti kaj je sa Zajcom i malo bolje uigrati ekipu sa Prevljakom koji je jako malo pokazao dosad.
  • NitkoBitan
    38.9k
    Sretan upad USKOKA u HNS svima koji slave. Misli li jos netko da je toj ekipi u interesu posteno sudenje?
  • vjeko1701
    29.7k
    Pročitaj opet postove, u njima sve piše. Ili te nije briga za raspravu o odgođenoj utakmici nego si samo čekao izliku da ponoviš ovo o gostovanjima.
  • Sajla
    24.3k
    na temelju stanja u Rijeci.
  • vjeko1701
    29.7k
    Sretan upad USKOKA u HNS svima koji slave. Misli li jos netko da je toj ekipi u interesu posteno sudenje?NitkoBitan

Op, op. Mislim, znam da neće biti ništa od toga al ajde, uvijek lijepo čuti.
  • Blueshadow86
    5.7k
    Strani suci su jedino rješenje.
  • striko
    4k
    Valjda sam prespavao period sezone kad smo ubijali. Sorry
  • Gringo
    1.3k
    Sretan upad USKOKA u HNS svima koji slaveNitkoBitan

Netko nije dobio dio kolača pa Plenki pušta Turudića sa lanca..zar nisu uletili i u hajdug prije par mjeseci pa je ispao prdac u vjetar
  • vjeko1701
    29.7k
    A ove izjava je vezana točno sa čime? Raspravom Sajle i mene oko te odgođene utakmice? Jel to neki odgovor na argumente napisane tamo? Il je opet sve samo izlika da ponoviš jedno te isto kaj pišeš zadnjih 50ak postova.
  • Sajla
    24.3k
    ali kaj sad ti hoćeš?
    evo, ti si u pravu. isti je kurac igrali s njima nakon što ih pola godine drila Kek koji popunio pozicije s dovedenim igračima, nego između njihovih europskih utakmica. nemamo pravo reći da bi imali frtalj posto više šanse prije par tjedana, moramo to zadržati za sebe, nedajbože da prokomentiramo. to hoćeš reći? e, pa to je sranje od izjave.
  • Noel
    25.1k
    Konačno uskok u HNSu. Dole tovarska bagra predvođena Kustićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet