• striko
    4k
    Imali smo raspadnuti Osijek s juniorima pa su nam očitali lekciju.
  • Masto
    2.4k
    Nismo imali belju koji bi razbaco juniore il kadete osijeka sta su vec
  • Sajla
    24.3k
    i ako netko napiše da bi bilo bolje igrati protiv raspadnutog juniorskog Osijeka nego protiv posloženog seniorskog Osijeka onda je taj napisao kaj točno? imat ćeš potrebu ispraviti ga na koji način? mislim, kaj točno hoćeš, daj mi objasni? da se kolektivno samoubijemo?
  • striko
    4k
    Bit je da nam je svejedno u kojem trenutku tko dolazi ako mi igramo čitavu sezonu kako igramo. Ja sam siguran da bi ishod bio isti. To što neki od vas imaju problem s drugim mišljenjem nije u mojoj domeni.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Ne znam na čemu temeljite žal za neodigranim susreton na Rujevici?striko

Jebem ti, gdje je problem s razumijevanjem najjednostavnije rečenice? Svakako trebamo igrati na Rujevici, ljudi pišu da bi puno bolje bilo da smo igrali početkom kolovoza nego u prosincu. Svatko s malo soli u glavi se s tim slaže.
  • hardek
    13.2k
    Jučerašnja utakmica Rijeke i Hajduka je lako mogla otići u drugu stranu i završiti 0:3. Tovari su bili bolja ekipa al su počinili samoubojstvo nakon onog (iz njihovog kuta gledanja) suspektnog trenutka. Osim toga, golman Rijeke je odigrao vjerovatno utakmicu života.

Tovari na uzorku od xy godina pokazuju tendenciju da si pucaju u koljena kada se malo poslože, ali realno igra im je do sada najbolja unazad xy godina, pogotovo jer ne ovise o jednom igraču kao što su o Livaji prije ovisili.

E sad, oćemo li se mi kockat da će si oni opet pucat u koljena, izgleda da hoćemo
  • striko
    4k
    Nemam soli u glavi. To je moj križ. Ako je prekršeno neko pravilo foruma reagirajte.
  • Sajla
    24.3k
    ok, ti očito nisi shvatio 1% toga što smo napisali, a još je očitije da te to ni ne zanima.
  • T90d
    3.3k
    Kako UEFA i FIFA gledaju na upad USKOK-a u HNS? Je li to političko miješanje ili je dozvoljeno?

Da mi radi priglupih kriminalaca nebi bili suspendirani iz Europe?
  • Mr Anderson
    22.4k

Nije miješanje u rad saveza vezano uz nogomet i natjecanja na što je UEFA osjetljiva.
    Barem ja to tak gledam, istražuju potencijalne protuzakonite radnje. Savez bude normalno funkcionirao, eventualne sankcije protiv odgovornih osoba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet