• Klenx
    12k
    Teško, na mišiće, s onim famoznim karakterom koji se kod nas uvijek izvuče iz ladice kad se utakmica ne može pohvaliti ničim drugim.
    Dosadan s ovom pričom o Kovačeviću i čekam da me više razuvjeri i da mi se može nabit na nos "e nisi u pravu jesi ispao glup".
    Ali imam osjećaj da se taj čovjek sve više i više gubi čim se na terenu dogodi nešto što nije bilo po planu utakmice kao jučer nakon crvenog kartona. Panika, drama, malo malo neka duga lopta koja radi kaos po naših 16.
    I onda opet izmjene.
    Ne znam kako to više uopće drukčije opisati nego da on mijenja samo da bi mijenjao.
    U devedeset i pet posto slučajeva nakon njegovih izmjena mi padnemo, i to ne malo nego vidljivo, jer on nema ni najmanju ideju što bi zapravo promijenio.
    Nema pomaka u sustavu, nema drukčijeg zadatka, nema reakcije na ono što protivnik radi, samo se jedan umorni igrač zamijeni svježim koji dobije iste upute i s njima napravi isto ništa. Izmjene kod njega nisu alat nego ritual, imam osjećaj da bi on najrađe da postoji pravilo da nema zamjena na utakmici.

Posebno poglavlje je neshvatljivo forsiranje Valinčića i Hoxhe. Opet jučer.
    Zašto je uopće bila potreba mijenjati Tabinasa za Valinčića?
    A ovo što Hoxha pruža zadnje tri ili četiri utakmice je van svakog razuma, jer je čovjek napravio doslovno sve krivo.
    Škrtošću upropastio dobre polukontre, izgubio masu lopti, dodavao u aut, a vrhunac je bio ono šta, košarkaško blokiranje rukom u zadnjem napadu Lokomotive gdje im dopuštaš prekid, centaršut i mogućnost dovođenja cijele ekipe u naših 16. Ako su drugi neki igrači imali runde hlađenja nakon više ili manje neuspješnih epizoda na terenu, po istim kriterijima Hoxha i Valinčić ne bi zaigrali do Božića. Obojica baš izgledaju kao strano tijelo trenutno u ekipi.
    A oni i dalje uredno dobiju minute.
    I ako nam trener utakmice protiv Lokomotive i Gorice uspije pretvoriti u borbu za goli život, ne želim ni zamišljati što nas čeka kad nam u dva tjedna nalete Hajduk, Anderlecht, Slaven Belupo, NEC i Rijeka.
    Još bez Mišića, bit će itekako veselo.
    Dao Bog da se prevarim.
  • Kujtim Shalla
    12k
    ne zaboravi lisicu ,mi kriv ni dužan opet da nije 75 min ,Kova misli da mu pravi uslugu a on mu nabija statistiku neučinkovitosti
  • rioda
    18.5k
    Nije zasad ni Almena ničim pokazao da zaslužuje igrati umjesto Lisice. Sve minute do sad je meni izgledao loše, da ne kažem nešto gore. Ok, nije igrao puno, ali nisam u tih 70-80 minuta vidio nijedan dobar potez, a jučer me posebno raživcirao kad je izgubio loptu i onda nije napravio faul, nego je pustio Lokomotivu u kontru
  • Paggini
    98.9k
    Nije zasad ni Almena ničim pokazao da zaslužuje igrati umjesto Lisice.rioda

Lisica je dokazano horor, Almena je nedokazano horor, pa samim time ima prednost da dokaže!
  • FazeN
    8.8k
    Nije zasad ni Almena ničim pokazao da zaslužuje igrati umjesto Lisice. Sve minute do sad je meni izgledao loše, da ne kažem nešto gore. Ok, nije igrao puno, ali nisam u tih 70-80 minuta vidio nijedan dobar potezrioda

Sudit ću igrača tek kad dobije 1 cijelu utakmicu.
    Neću tvrditi da je rješenje za naše krilo dok ga ne vidimo, ali ću tvrditi da je dobio šansi ko Lisica, bio bi bolji.
  • rioda
    18.5k

Evo mu idealne prilike za tri tjedna da dokaže :rofl:
  • ElDorado
    15.1k
    Ne shvaćam ove ocjene Almene bez odigrane utakmice. Lik ako ništa drugo ima hrabrost ući u duel i pokušati nešto. Lisica ne pokušava apsolutno ništa. Mislim da je jučer imao jedno jedino pretrčavanje i onda centar šut koji mu je jako dobar. Ali i to sve češće ide na drugi kraj 16 m umjesto di treba.
  • Orc123
    17.4k
    Vi niste jebeno normalni.....Almena dobio 80 minuta pravog nogometa a ocjenjujete ga....Almena nije dobio minuta sve ukupno koliko je jucer Lisica odigrao....bolesno, i to ga ocjenjujete po utakmici u Osijeku gdje je momcad igrala katastrofalno i vjerojatno najgora utakmica zadnjih nekoliko sezona i jucer kad je usao s igracem manje gdje je imao jedan odlican dribling i solidan udarac i jedan izgubljeni dribling
    ...rađe bi po 100 puta takvog igraca gledao koji grijesi pokusavajuci a ne alibi igraca koji ne moze predriblati nekog kadeta iz pripizdine donje!
    Nikad losije krilo u Dinamu nije dobilo toliko minuta ko Lisica. Po meni je Topic bolji igrac od njega i do dosta. Ovaj samo zna trcati gore dole ko muha bez glave. Kad ce Almena i Rodriguez dobiti barem 1/3 minuta koje je dobio Lisica onda mi mozete rec bilo sto suvislo...
  • Paggini
    98.9k
    Kad ce Almena i Rodriguez dobiti barem 1/3 minuta koje je dobio Lisica onda mi mozete rec bilo sto suvislo...Orc123

Pa dobro, nije ni Oliveras dobio dvije minute nogometa pa ti mogu reći da je užasan igrač. Ovaj argument da mi moramo svakom kog dovedemo dati 3000 minuta pa onda tek procijeniti jel dobar ili ne je glupost, komentiraju ljudi što vide zasad da je odigrao, a zasad je odigrao apsolutno ništa jbg.
  • NKDZ86
    9.7k
    dajte više dosta drvlja i kamenja po čovjeka, koji vam je. nije se sam postavio za trenera dinama, čovjek daje sve od sebe, ne može dati nešto kaj nema.
  • Olmic
    6.1k
    Ocito nista od smjene, znaci borba za goli zivot nam slijedi
  • Orc123
    17.4k
    de, necu komentirati uopce ovo. 50000minuta mu treba dati. Da si procitao sta sam napisao znao bi sta mislim, a tebi nek igra dalje Lisica svaku sljedecu i cekaj da proigra 2035.g. Nisam mislio da ce mu se dati sezonu vremena ali ocjenjivati igraca na racun 80 minuta gdje si u svakoj utakmici bio u nikakvom momentumu je smijesno, najblaze receno.
  • Paggini
    98.9k
    a tebi nek igra dalje Lisica svaku sljedecu i cekaj da proigra 2035.g.Orc123

Ajde smiri se više i dopusti nekome da kritizira kako je Almena odigrao bez da se digneš na zadnje noge i pišeš epopeje o svome španjolskom junaku svaki mrtvi put.

Ako je Almena bio loš, ne znači da itko želi Lisicu, niti ja kažem da Almena ne bi trebao biti ispred Lisice, ali po ovome što je odigrao nije mi ni po čemu pokazao da zaslužuje biti, kao što je recimo MPV pokazao da zaslužuje biti ispred Gode, Kačavenda ispred Zajca, bilo tko ispred Valinčića i tako dalje.

Kao što sam napisao, Lisica je dokazano horor, ali i ovo što je Almena odigrao nije ništa iznad horora. Nitko ne sudi dečka, nitko ne govori da je promašaj i da ga se goni iz kluba, ali se govori da je loše odigrao.

Jel smijemo govoriti da je netko loše odigrao tek nakon što odigra 2000 minuta ili možemo i prije?
  • Mr Anderson
    22.4k
    I onda opet izmjene.
    Ne znam kako to više uopće drukčije opisati nego da on mijenja samo da bi mijenjao.
    U devedeset i pet posto slučajeva nakon njegovih izmjena mi padnemo, i to ne malo nego vidljivo, jer on nema ni najmanju ideju što bi zapravo promijenio.
    Nema pomaka u sustavu, nema drukčijeg zadatka, nema reakcije na ono što protivnik radi, samo se jedan umorni igrač zamijeni svježim koji dobije iste upute i s njima napravi isto ništa. Izmjene kod njega nisu alat nego ritual, imam osjećaj da bi on najrađe da postoji pravilo da nema zamjena na utakmici.
    Klenx

Pa nekad bi bilo bolje da uopće ne mijenja. To se samo kod nas radi slučaj od toga ako trener ne mijenja. Gledao sam puno utakmica vani gdje treneri uopće ne bi mijenjali ili bi mijenjali prvi put oko 80. minute. Samo što bi kod nastao nered u svlačionici da ne mijenja 5 igrača. Jučer npr. nije trebao mijenjati ni Tabinasa ni Ivanušeca, pa ni Stojkovića. Valinčić prošlu nije igrao ni minutu, jučer je počeo na klupi, svatko bi pomislio da je shvatio poruku pa mu je odlučio dati 20-ak minuta, ali uzalud. Hoxha, Zajc i Rus nisu baš ništa donijeli. Ja mu jučer uopće ne bi zamjerio da do 70. minute nije niti jednu zamjenu radio, osim možda Almenu ili Topića umjesto Lisice. U 70. bi morao radi crvenog Mišića, ali opet da nije prije mijenjao možda ni Mišić ne bi dobio crveni.
  • Krizy
    76.8k
    Almena ima četiri gola u karijeri sa skoro 22 godine i pol godine. Kao krilo.
    Vjerojatno najlošije desno krilo u rosteru, a ako može neka dokaže suprotno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.